Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

Stai ir musu namuciai. Dalinames savo patirtimi drinks_cheers.gif

Senoji tema

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule19841984: 02 lapkričio 2010 - 21:02
4u.gif Labutis busimoms mamytems wub.gif
Atsakyti
damuskit senuosius, tada i naujuosius namus kraustykites bigsmile.gif nepalikit anu neuzbaigtu, keliu tik postu truksta ir galsete smutkes cia persinesti bigsmile.gif
Atsakyti
tai ka, persikeliam i naujus namucius su visa savo manta smile.gif
Atsakyti
Nu fainai čia ...... bigsmile.gif
toliau vystome kalbas, patarimus, išgyvenimus.....
Labai smagi tema, bet kažkaip vis liūdžiu, kad pirmo ciklo metu neužkibo niekas schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Pirmo ciklo metu labai nedaugeliui uzkimba, taigi nesigrauzk mirksiukas.gif
as vis laukiu savosios "raudonosios armijos". jau 31 cd. jauciuosi sian labai gerai kaip ne PMS, tik atsikelus is lovos, islindus is duso, taip silpna buvo, galvojau darbe ant stalo uzsikniaubus uzmigsiu ir lyg pykino ar kazkas panasaus. praeitos mmm buvo spalio 4 d., o jau lapkricio 3 d. uzvakar darytas testas rode neigiama, vakar po pietu dariausi irgi neigiamas... gal cia kas sutriko pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(linge @ 2010 11 03, 09:52)
Pirmo ciklo metu labai nedaugeliui uzkimba, taigi nesigrauzk mirksiukas.gif
as vis laukiu savosios "raudonosios armijos". jau 31 cd. jauciuosi sian labai gerai kaip ne PMS, tik atsikelus is lovos, islindus is duso, taip silpna buvo, galvojau darbe ant stalo uzsikniaubus uzmigsiu ir lyg pykino ar kazkas panasaus. praeitos mmm buvo spalio 4 d., o jau lapkricio 3 d. uzvakar darytas testas rode neigiama, vakar po pietu dariausi irgi neigiamas... gal cia kas sutriko pas mane g.gif

Is to didelio noro visokiu pozymiu prisigalvojam ax.gif mano daugeliui draugiu is piemo ciklo pavyko, mums bus jau trecias, nors nesijaudinu pati, nes dabar zinau, kad mano OV apie 20cd vyksta, visai ne i tas dienas orientavomes doh.gif Manau geriausia nuo mm kas antra diena ND daryti ir turbut liuks butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 11 03, 14:45)
Is to didelio noro visokiu pozymiu prisigalvojam  ax.gif  mano daugeliui draugiu is piemo ciklo pavyko, mums bus jau trecias, nors nesijaudinu pati, nes dabar zinau, kad mano OV apie 20cd vyksta, visai ne i tas dienas orientavomes  doh.gif  Manau geriausia nuo mm kas antra diena ND daryti ir turbut liuks butu  thumbup.gif

isvis turbut nereikia laukti tos ovuliacijos - myletis ir tiek, tada neprasoksit smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linge: 03 lapkričio 2010 - 13:09
QUOTE(saule19841984 @ 2010 11 03, 13:45)
Is to didelio noro visokiu pozymiu prisigalvojam  ax.gif  mano daugeliui draugiu is piemo ciklo pavyko, mums bus jau trecias, nors nesijaudinu pati, nes dabar zinau, kad mano OV apie 20cd vyksta, visai ne i tas dienas orientavomes  doh.gif  Manau geriausia nuo mm kas antra diena ND daryti ir turbut liuks butu  thumbup.gif

Mano O irgi labai vėlyvą, apie 18 CD . Tai su vyru ND darėm nuo 9 iki 19, sąžiningai kas antrą dieną, o per OV ir kasdien. Ir užkibom, iš pirmo ciklo . Nors dar per anksti džiaugtis aišku. ax.gif
.
Atsakyti
4u.gif Sveikos, nepamirsau jusu 4u.gif Ir mums is pirmo ciklo nepavyko, siandien arba rytoj turetu buti ovuliacija, iki mm dar toli 19 diena turetu pasirodyt arba ne... Lauksiu kartu su jumis pirmuju pozymiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*zieminuke* @ 2010 11 03, 15:15)
4u.gif  Sveikos, nepamirsau jusu  4u.gif  Ir mums is pirmo ciklo nepavyko, siandien arba rytoj turetu buti ovuliacija, iki mm dar toli 19 diena turetu pasirodyt arba ne... Lauksiu kartu su jumis pirmuju pozymiu  smile.gif

sveikute, labai smagu, kad nepamirsai mirksiukas.gif labai tikimes, kad Jums si cikla butinai pavyks, linkiu sekmes dideliausios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linge @ 2010 11 03, 15:46)
sveikute, labai smagu, kad nepamirsai mirksiukas.gif  labai tikimes, kad Jums si cikla butinai pavyks, linkiu sekmes dideliausios  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Mes jau ne tokie jauni, kad kas vakara, ar kas antra ND atliktume, mes bandom su OT pagalba, bet pirma cikla matyt prasokom doh.gif
Atsakyti