oi koks šokoladinis tortas
tikrai vertas išbandyt
ar galėjo ganašas neišsiplakti,jei pyliau 13 proc. grietinėlę?kaip sunervino,nepažiūrėjau pirkdama,o dabar nei grietinėlė išsiplakė,nei ganašas
Zinoma. Grietinele bent 35 procentu turi buti
ačiū uz atsakymą
QUOTE(kirbe @ 2010 11 04, 14:50)
aš irgi.....
tiesiog taip patogiau ir tortas gaunasi jau automatiškai lygiais šonais...ir visada tepu taip ,kad torto apačia butu formoj viršuj...iššimdama visada apverčiu aukštyn kojom ir viršus tada velgi buna lygus......
tiesiog taip patogiau ir tortas gaunasi jau automatiškai lygiais šonais...ir visada tepu taip ,kad torto apačia butu formoj viršuj...iššimdama visada apverčiu aukštyn kojom ir viršus tada velgi buna lygus......
cia gerai ideja, nes man visad biski kreivi ir nelygus tortai iseina
Aš ir su klausimu
kaip darosi karamelinis ganašas su rududu
Prisiruošiau Snikersą kept ir nebespėsiu išbandyt receptinio ganašo. Prisimenu, kad Olesta kažkaip savaip atradus buvo, kaip ten plakt, kad susiplaktų
QUOTE(davija @ 2010 11 19, 23:38)
Aš ir su klausimu
kaip darosi karamelinis ganašas su rududu
Prisiruošiau Snikersą kept ir nebespėsiu išbandyt receptinio ganašo. Prisimenu, kad Olesta kažkaip savaip atradus buvo, kaip ten plakt, kad susiplaktų

Užvirinti indelį grietinėlės, įdėti kelis šaukštus rududu, gerai išmaišyti ir padėti atšalti, kai gerai atšals, gali ir per naktį, išplakti.
O proporcijos
keli šaukštai rududu čia 420ml ar 250ml grietinėlės
ir iš vis man tas ganašas mistika
vat pvz. Snikerse kaip suprantu jis kaip ir papuošimui torto skirtas. Tai jis tam ir yra skirtas papuošimams, ar dar būna dedamas kaip pertepimas kokiam sluoksniukui torto
šiandien dariau Olestos turtingą kavos tortą... nu be žodžių
kaip toj dainoj.. aš devintam danguj
paragavau tik nuopjovas, bet FANTASTIKA ne tortas
kavos ir šokolado mėgėjam tai
ačiū už receptuką... dabar tai mano nr1
ačiū ačiū, aš iš trijų tortų vieną susirinkau, tai man irgi NR.1
QUOTE(Olesta @ 2010 11 20, 09:42)
Baikit cia girt, nes teks bandyt








