Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-9

sveikutes.
Gal kas kepete sampanini torta???? Receptas RiMami.O dal ji pati pamatys. Mane domina zelatinos kikis g.gif ten parasyta 2.5 pakelio g.gif ir su kiek vandens neparasyta g.gif
Gal galite padeti.................
Atsakyti
ganašui dzibuoti nereikia sviestinio kremo, tuo pačiu ganašu aptepk plonai, kad spalva nešviestų torto ir viskas 4u.gif
Atsakyti
aciu Olesta 4u.gif ir tavo vaikuciam kad pasveiktu greiciau 4u.gif
Atsakyti
ačiū, susigraibau visus balioniukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
klausykit, o jei verdat kondensuota pacios-yra skirtumas koki pirkt? Ta prasme- Aukseli, Optima linija ar Marijampoles pieno konservu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 12 04, 16:53)
klausykit, o jei verdat kondensuota pacios-yra skirtumas koki pirkt? Ta prasme- Aukseli, Optima linija ar Marijampoles pieno konservu  g.gif

Aš tai verdu Optima linija arba Marijampolės, o Aukselį kažkada seniai bandžiau, tai kažkaip ne taip gavosi, tai daugiau jo ir nebebandžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dekoratyvine @ 2010 12 04, 20:16)
Aš tai verdu Optima linija arba Marijampolės, o Aukselį kažkada seniai bandžiau, tai kažkaip ne taip gavosi, tai daugiau jo ir nebebandžiau  smile.gif

Aukselis - ne kondensuotas pienas, o pieno produktas. Ir sudėtį paskaičius net nesinori jo pirkti.
Atsakyti
Sveikos, kepėjėlės mirksiukas.gif Klausimukas iškilo: kaip čia skaičiuoti reiktų, jei aš 24 cm. skersmens torto biskvitą iškepu iš produktų kiekio, kur cukraus pvz. naudoju 200 g (ir viso kito atitinkamai), tai kiek cukraus (ir viso kito atitinkamai) man reikės, jei noriu iškepti 34 cm. skersmens tortą? g.gif
Žodžiu, noriu paklausti, pagal kokią formulę jūs skaičiuojat, kai reik padidint/sumažint produktų kiekį, atitinkamai pagal reikiamo torto skersmenį.

Būsiu labai dėkinga už atsakymą! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėta.: 05 gruodžio 2010 - 18:16
QUOTE(Saulėta. @ 2010 12 05, 18:15)
Sveikos, kepėjėlės mirksiukas.gif Klausimukas iškilo: kaip čia skaičiuoti reiktų, jei aš 24 cm. skersmens torto biskvitą iškepu iš produktų kiekio, kur cukraus pvz. naudoju 200 g (ir viso kito atitinkamai), tai kiek cukraus (ir viso kito atitinkamai) man reikės, jei noriu iškepti 34 cm. skersmens tortą? g.gif
Žodžiu, noriu paklausti, pagal kokią formulę jūs skaičiuojat, kai reik padidint/sumažint produktų kiekį, atitinkamai pagal reikiamo torto skersmenį.

Būsiu labai dėkinga už atsakymą! 4u.gif


Jau geriau daryt du aukstus, nei toki 34 cm blyna... manau uztektu ir dvigubos normos, arba 2,5 ... as tieisog is akies primetu.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 05, 21:10)
Jau geriau daryt du aukstus, nei toki 34 cm blyna... manau uztektu ir dvigubos normos, arba  2,5 ... as tieisog is akies primetu.

Galbūt ax.gif
Ačiū 4u.gif Nors aš naiviai tikėjau, kad galima tiksliai susiskaičiuot, nes kartais būna, kad reikia tik keliais cm. pamažint/padidint blush2.gif Pavyzdžiui, jei nusprendžiu daryti du aukštus, tai vienas iš jų (apatinis) bus 24 cm. skersmens ir čia viskas su kiekiais aišku, o antras - pavyzdžiui, 10 cm. skersmens... Tai čia taip maždaug iš trečdalio porcijos ar...? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėta.: 06 gruodžio 2010 - 08:56
QUOTE(Saulėta. @ 2010 12 06, 08:54)
Galbūt ax.gif
Ačiū 4u.gif Nors aš naiviai tikėjau, kad galima tiksliai susiskaičiuot, nes kartais būna, kad reikia tik keliais cm. pamažint/padidint blush2.gif Pavyzdžiui, jei nusprendžiu daryti du aukštus, tai vienas iš jų (apatinis) bus 24 cm. skersmens ir čia viskas su kiekiais aišku, o antras - pavyzdžiui, 10 cm. skersmens... Tai čia taip maždaug iš trečdalio porcijos ar...? g.gif


Antra auksta vertetu daryt 14 cm... graziau ziuretusi mano galva g.gif tada antra auksta mazdaug is puses normytes daryciau. O va ta 10, tai daryciau is trecdalio. As tiesiog ziuriu, kad man geriau dalintusi produktai smile.gif o siaip issiskaiciuot zinoma galima. As tokiam tiksli pasitelkiu proporcijas.

Jei 24 cm reikia 1 normos
Tai 10 cm reiks x

24x = 10
x=0,24

Tai ir gaunasi apie 1/3 normos biggrin.gif nu as cia taip smulkinuosi daznai su tortu kepimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu jusu paklaust. Zinau, kad buvo ne karta kalbeta, bet gal kas nepatinges atsakyt dar karta blush2.gif

Noriu kaledoms issikept tortuka. Torto niekad gyvenime nesukepus doh.gif Veztis ji reiktu virs 200km, tai masinoj apie 3 valandas gali jam reikt praleist...

Koki torta rinktis? kad butu nesudetingas padarymas, nebutu labai riebus, bet sauso irgi nemegstam ir svarbiausia pakeltu transportavima g.gif

dar... medaus torto ar kazko panasaus nenoriu - visada megau, bet dabar kazkaip nesinori blush2.gif

ir dar - kada man ji kept? is vakaro? Ar geriau prie 2 dienas? Galvoju, kad gal geriau viena diena kept, kita sutepdinet kremu? Ar as neteisi? blush2.gif

Labai labai buciau dekinga uz atsakyma cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 06 gruodžio 2010 - 16:45