Įkraunama...
Įkraunama...

Savigynos būreliai

Na mano vaikinas yra per daug gero būdo.Na net mergaitės kitos elgiasi daug grubiau.Jis nėra jau tas visai paliegęs,bet muštis nemoka ir muštynių labai vengia.Tuo naudojasi pieštukai ir jį juodai terorizuoja,kad tipo neatneši to ir to suskleisiu Tau rėmą.Vienas grupėje net videko užsiprašė.
Na jis dabar jau bus pirmokas ir bijau žiauriai ,kad tokio teroro jis mokykloje,ar net klasėje nepatirtų.Norėčiau ,kad jis išmoktų save apsiginti.Labai norėčiau leisti į kokį savigynos būrelį,bet bijau kad ten visi jau bus muskulus atcikačialinę ,o tas ten viščiukas nieko nemokantis vėl gaus nuo jų gūzų.
Įdomu,ar yra instruktorių,kurie su vaiku gali dirbti individualiai?Man labiau rūpi visą tai Šiauliuose.Jei taip gal kas galit duot patarimų,kur yra tai ir kur būtų galima kreiptis,kiek tai maždaug kainuoja? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 17 gruodžio 2005 - 14:12
pingvinuke,galiu pasakyt drasiai leisk vaika i koki nors bureli ar uzsiemima,bet butinai i bendra o ne individualiai.galiu uztikrint,kad jei vaika leisi lankyti kokius nors uzsiemimus,o butent dar ir kovos menus vaikas igaus pasitkejima savimi,bus stipresnis tiek psichologiskai tiek fiziskai (ten mokoma ne tik kaip apsiginti fiziskai bet ir mokina kirsti psichologini smugi smile.gif )pati kultivavau viena is rytu kovos menu net 12 metu,tai sita jau tikrai zinau.
berniukas uzsigrudins charakteri,igaus pasitikejimo,atsakomybes jausma,ir kiti gerbs kai zinos kad lanko toki sporta.bet siaip galiu uztikrint viena dalyka-pagal statistika vaikai lankantys bet kokia sporto saka kurioja vyrauja mustyniu elementai reciau musasi...bet jie dazniau reaguoja i skriadziamaji,dazniau kyla noras apginti padeti ir tt.
butinai leisk lankyti,tik i bendras treniruotes,galiu garantuoti,kad ten is jo niekas nesisaipys,ir "muskulu atsikaceline" dar nebus smile.gif ir labai draugiskai priims.
siauliuose gerai zinau sambo ir dziudo treneri ,jis labai puikus treneris,daug kur vezioja i varzybas gerai treniruoja,jei reikia paieskosiu jo koordinaciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *kristina*: 31 gegužės 2004 - 10:20
Na tikrai Kristina,labai ,labai didelis Tau aciu uz patarimus.Su nekantrumu laukiu tų kordinačių būtinai mums jas parašyk.Gal Tu mano vaikinuką išgelbėsi nuo niekadėjų. clap.gif clap.gif clap.gif
Laukiu labai
Atsakyti
Imtynių salė
Bielskio g. 13a, LT-5400, Šiauliai
Tel.: 370 1 434998
Darbo laikas: 8.00 - 21.00
Paslaugos: sauna, trenerio paslaugos

cia ta sale
--Resize_Images_Alt_Text--
Papildyta @ [mergetime]1086010184[/mergetime]
dar pridesiu vaiku nuotrauku kad zinotum kas laukia biggrin.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
Papildyta @ [mergetime]1086010657[/mergetime]
ten vyksta ne tik sam bo bet ir dziudo uzsiemimai,tai svelnesne sporto saka,kuria ir patarciau lankyti,o beto ir daugiau galimybiu pakeliauti..
stai tokie vaizdeliai... biggrin.gif biggrin.gif pasirinkimas tavo...
--Resize_Images_Alt_Text--
--Resize_Images_Alt_Text--
--Resize_Images_Alt_Text--

Atsakyti
Kristina, gal galetum ir man patarti . As noreciau irgi sunu leisti i panasu bureli.
Mes gyvename Vilniuje, Antakalnyje. Is anksto dekoju.
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na aciu Kristina cia man tiek tos informacijos labai naudingos privarei.Tai gal gali patarti ir Bielskio gatvei kokie ten geresni treneriai yra ir pas ka ten reikia kreiptis6ar kalbeti asmeniskai su treneriais ,ar ten kokia registratūra?
Ir dar jei jau tokiame sporte esi ne tokia žalia ,kaip aš gal gali trumpai papasakoti apie tas sporto šakas(dzido,sambo,imtynes).Kiek ieškojau info nu niekur nieko doro neradau.O rūpi labai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Labai man ištikro padėjai. thumbup.gif
Atsakyti
oi apie ta sporto saka galiu rasyt ir rasyt..jei pradesiu nebeuzsiciaupsiu... (pati dziudo islankiau 12 metu,tad tikrai daug ka zinau)
pazistu dauguma lietuvos dziudo treneriu,galiu ka nors rekomenduot.
prisesiu vakare ir parasysiu,nes dabar turiu lekt (reikaliukai biggrin.gif )
parasykit ka noretumet suzinoti,o as vakare butinai viska parasysiu.
parasysiu ir del vilniaus.o kas nori kaune rekomenduosiu asmeniskai labai gera kluba,kur treniruojami vaikai su dideliom perspektyvom biggrin.gif
taigi,iki vakaro!
Atsakyti
man tai rasyk visa info apie ta sporto saka viskas tiks ir aisku viska ka zinai apie Siaulius.Ar buvo pavyzdziui tokiu visciuku kaip mano kurie nezinojo nuo ko ir kaip viska pradet,na tokie zinai nesustrekai.Gal ten reikia praeiti kokius tam tikrus fizinius testus,na atitikti tam tikrus fizinius duomenis(zinai krepsini pavyzdziui kaip reikia ugio gero). thumbup.gif Vienu zodziu rasyk viska viska ka mes ten turime zinoti ir kas ten butina.Gal girdejai apie toki treneri Siauliuose Kvaseli berods,ar jis geras?Kaimyne su juo pazystama sake galetu del mano kavalieriaus pasneket.Ai tiesa,o kada ten vyksta priemimai? g.gif
Atsakyti
Pingvinuke, labai geras treneris Žibutis, toks linksmas, vyriškas(klasikinės imtynės)
Ladieta ( laisvosios), Kemzūra-nesimpatiškas dry.gif Šulcas-bušido susidomėjęs baisingai wink.gif
p.s.atsiprasau, įkišau nosį tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuja: 01 birželio 2004 - 16:40
TUJA SAUNUOLE KAD SAKAI SAVO NUOMONE,NES KUO DAUGIAU ŽINOSIU TUO DAUGIAU IR GALESIU PASINAUDOTI.O IŠ KUR TAIP GERAI APIE JUOS ŽINAI,GAL IRGI LANKIAI KA NORS?GAL GALI PASAKYTI KAS TOS LAISVOS ?NA IR VISKA APIE TAI NES MATAI AS GYVENIME TIK SU MENU-MUZIKA ESU SUIJUSI.APIE KOVAS NEI BUMBUM
Atsakyti
na, aš nebent, sumo imtynininkė galėčiau būti laugh.gif mano vyras buvo ristis megėjas rolleyes.gif o laisvosios, tai čia taip vadinasi-laisvosios imtynės. vyras siūlytų klasikines, ten "nesimuša", o ritasi .
pradžioje vaikai lakstys ,bėgios, žais futbolą, veliau mokysis technikos.Kristina gal daugiau papasakos,atsakys kas kaip, kai turės laiko, nes ji sportavusi smile.gif
mano vyras jau svajoja, kada sūnaitėlį ten nuves rolleyes.gif
Atsakyti
Kristina, as labai Kaune noreciau, bet mano tai panele. Siaip tai atrodo silpna, bet visiems stengiasi irodyti, kad ji stipresne biggrin.gif .
Atsakyti