Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių parodos X tema!

Čia visada laukiami parodų dalyviai, lankytojai ir visi prijaučiantys drinks_cheers.gif

4u.gif Dalyvaukite 4u.gif

4u.gif Laimėkite 4u.gif

4u.gif Sveikinkite vieni kitus 4u.gif

Info apie parodas galite rasti:
FIFe
WCF

Foto iš pasaulinės FIFe parodos Prancūzijoje čia

Malonaus bendravimo ir įspūdžių thumbup.gif

user posted image

sena tema čia
Atsakyti
Gal kuri galit priminti kokie Bubastės parodinių narvų išmatavimai, turėjau užsirašius, bet dabar kai reikia nerandu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2010 11 23, 17:09)
Gal kuri galit priminti kokie Bubastės parodinių narvų išmatavimai, turėjau užsirašius, bet dabar kai reikia nerandu. blush2.gif

LFD „Bubastė“ ekspozicinio dviviečio narvelio parodose išmatavimai

Kai narvelis naudojamas dvigubas (be pertvaros)
Ilgis 1,21 m
Aukštis 66 cm.
Plotis 62 cm.

Kai dvigubas narvelis perskiriamas į 2 atskirus (su pertvara)
Nuo krašto iki vidurinės pertvaros 54 cm, nuo pertvaros iki kito krašto 66,5 cm.
1-as narvelis:
Ilgis 54 m
Aukštis 66cm.
Plotis 60 cm.

2-as narvelis:
Ilgis 66 cm
Aukštis 66ccm.
Plotis 60 cm.

Gal kas gali pasakyti kiek kartu per metus reikia katei sugirdyti nuo kirminu. Mes jau sudavem du kartus. ar cia butina pries kiekviena paroda tom tabletem jas girdyti.
Atsakyti
QUOTE(sarka @ 2010 11 23, 20:22)
Gal kas gali pasakyti kiek kartu per metus reikia katei sugirdyti nuo kirminu. Mes jau sudavem  du kartus. ar cia butina pries kiekviena paroda tom tabletem jas girdyti.

Ačiū už išmatavimus 4u.gif , o nuo kirminų manau užtenka kas pusmetį sugirdyt, o parodoj kiek žinau nėra konkretaus termino prieš kiek laiko turi būti sugirdyti vaistai nuo kirminų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 23 lapkričio 2010 - 22:01
Tabletę nuo kirminų katė turi gauti kas tris mėnesius, tokia profilaktika. O prieš parodą reik suduoti likus 10 d. iki parodos (na, ir žinoma, kad veterinaras atžymėtų gyvūno pase, kitaip gi neįrodysit, jog nukirminot).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *matrioshka*: 28 lapkričio 2010 - 18:44
QUOTE(*matrioshka* @ 2010 11 28, 19:42)
Tabletę nuo kirminų katė turi gauti kas tris mėnesius, tokia profilaktika.

O čia kas taip pasakė? blink.gif Gal galėtumėt oficialius šaltinius nurodyt? Aš pvz. savo suaugusiems gyvūnams vaistus nuo kirminų duodu kartą per metus, prieš skiepus. Kadangi gyvūnai gyvena namuose, yra švariai užlaikomi, o parodose galimybės užsikrėst kirminais neturi, nes kirminais neužsikrečiama oro -lašeliniu būdu. O vaistai nuo kirminų yra NUODAI ir tikrai nematau prasmės tručyt jais katinus kas 3 mėnesius.

QUOTE(*matrioshka* @ 2010 11 28, 19:42)
O prieš parodą reik suduoti likus 10 d. iki parodos (na, ir žinoma, kad veterinaras atžymėtų gyvūno pase, kitaip gi neįrodysit, jog nukirminot).

Kačių parodose dalyvauju jau 5 metus, pirmą kartą girdžiu, kad prieš parodą reik šert vaistus nuo kirminų. g.gif Pas mane netgi lipdukų nėra įklijuotų, nes jie yra neprivalomi. Ir niekas niekada jų netikrino. Įrodymo, kad vaistai suduoti prieš konkretų laiką yra reikalaujama keliaujant į kai kurias šalis, pvz. į Skandinavijos šalis, Airiją, Angliją.

Gal Jūs žmonių neklaidinkit.. Jeigu savo gyvūnus norit nuodyt, tai niekas Jums to neuždraus, galit kartą į savaitę tabletikę sukišt, bet sakyt kad čia tokia profilkaktika... doh.gif
Atsakyti
Foto įspūdžiai iš kačių parodos vykusios šį savaitgali Kaune:

http://www.keturkoji...irma-diena.html
http://www.keturkoji...irma-diena.html
Atsakyti
QUOTE(Seterių_mama @ 2010 11 28, 20:17)
Gal Jūs žmonių neklaidinkit.. Jeigu savo gyvūnus norit nuodyt, tai niekas Jums to neuždraus, galit kartą į savaitę tabletikę sukišt, bet sakyt kad čia tokia profilkaktika... doh.gif

Nieko aš nenoriu nuodyt. Man taip buvo pasakyta, taip ir darau. Jei suklydau, tai atsiprašau, pasidomėsiu dar kartą.
Šiaip veisėjai sako, kad reikia profilaktiškai nukirminti kas tris mėnesius...
Atsakyti
QUOTE(*matrioshka* @ 2010 11 29, 13:53)
Nieko aš nenoriu nuodyt. Man taip buvo pasakyta, taip ir darau. Jei suklydau, tai atsiprašau, pasidomėsiu dar kartą.
Šiaip veisėjai sako, kad reikia profilaktiškai nukirminti kas tris mėnesius...

Na aš irgi nukirminu prieš skiepus, ir irgi nematau didelio reikalo tai daryti kas tris mėnesius
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2010 11 29, 15:56)
Na aš irgi nukirminu prieš skiepus, ir irgi nematau didelio reikalo tai daryti kas tris mėnesius

Klausiau pas veta tai irgi sake, kad nukirminuoti reikia kas tris men. O Kauno parodoj tikrino ne vien skiepu irasus, bet ir nukirminavimo irasa, bent jau musu
Atsakyti
QUOTE(sarka @ 2010 11 29, 14:53)
Klausiau pas veta tai irgi sake, kad nukirminuoti reikia kas tris men. O Kauno parodoj tikrino ne vien skiepu irasus, bet ir nukirminavimo irasa, bent jau musu

Kai dalyvavau parodoj spalio mėnesį, niekas neklausė apie nukirminimą, nes nukirminau pati ir jokio įrašo nebuvo knygutėje. Čia gal nuo parodų organizatorių priklauso, o gal nuo pačios vet.kontrolės
Atsakyti
Gal kas planuojate dalyvauti Varsuvoje kaciu parodoje,si savaitgali?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urshule: 01 gruodžio 2010 - 22:50