Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Dainavos p-ka

Gal žinot kokią gerą gydytoją vaikų poliklinikoje?
Atsakyti
Mes mažę vedam pas šeimos gydytoją Žiliukienę, nors patys pas ją neprisirašę smile.gif
"Pabėgom" nuo kitos, kuri priklausė pagal rajoną.
Atsakyti
Lygiai tas pats klausimas aktualus lankomės pas Narvydienę planuojam pasikeisti bet va į ką??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lorikas @ 2006 02 01, 19:26)
Mes mažę vedam pas šeimos gydytoją Žiliukienę, nors patys pas ją neprisirašę smile.gif
"Pabėgom" nuo kitos, kuri priklausė pagal rajoną.

Vienu metu ir mes lankemes pas sia gydytoja, ji mums tikrai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Dėl skonio nesiginčijama, bet man pati pačiausia gyd. Krušinskienė (buvusi Fomenko) wub.gif Pati pas ją buvau iki kol pas suaugusius reikėjo pereit sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2006 02 19, 15:31)
Dėl skonio nesiginčijama, bet man pati pačiausia gyd. Krušinskienė (buvusi Fomenko) wub.gif  Pati pas ją buvau iki kol pas suaugusius reikėjo pereit sad.gif

Manu Duskina puiki. Fomenko, anksciau faina buvo, dabar jau netaip.
Atsakyti
gal turit, ar esat girdėję atsiliepimų apie gud. O.E.Augonienę??
Labai norėčiau sžinot, kokia ši gydytoja, nes ir mums teks pas ją lankytis..
Atsakyti
QUOTE(žirniukas @ 2006 05 18, 12:38)

Man ji faina, viena normalesniu Dainavoj
Atsakyti
QUOTE(žirniukas @ 2006 05 18, 13:38)

Aš girdėjau apie ją gerus atiliepimus taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes ankciau lankemes pas Narvydiene nepatiko schmoll.gif per 3menesius nesugebejo pastebeti sirdeles uzesiuku , ir paraudusios gerklytes nepamate unsure.gif

nos jos sesele tai thumbup.gif

bet vien del to kad nepatiko si daktare -perejome i seimos centra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žirniukas @ 2006 05 18, 14:38)

Mes buvom papuolę pas ją. Kai gimėm, iš karto atėjo ji. PAgyvenusi, maloni ir mandagi moterytė. Bet jau jos sesutė doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif . Vien dėl jos pabėgom. Mat mano vaikui vis kildavo kokia problemytė, tai aš ilgai nelaukus ir lėkdavau. Tai ta sesutė, su rusišku akcentu kalba, ėmė mane protinti- tu mamyte čia taip dažnai nevaikščiok.
Po kiek laiko išsiaišikinau, kad ta sesutė yra persirgus kažkokia tai depresija ar psichikos liga. Žodžiu, poliklinikos personalas apie ją atsiliepia nekaip. O man kyla klausimas - tai kaip ją prie kūdikių prileidžia?

Mes perėjom pas J.Baltrūnienę. Dirba tomis pačiomis valandomis, kaip ir Augonienė. Ir pati gydytoja, ir jos sesutė mums labai patinka. Wat.
Atsakyti
Apie gyd AUGONIENE galiu tik gerai pasakyt 4u.gif nes ji mane pacia uzaugino ( t.y. pas ja gydziaus iki 18m) o daba ir dukra pas ja vedu. laaabai laabai faina moteriskute! ji myli savo darba nes matos kad yra pasisventus, net ir kysius nelabai ima 4u.gif galiu paskambint jai bet kada ir pasitarti! o ta sesute rusakalbe jau nebedirba, nors ji man labai patiko, nes ji taip pat mane augino biggrin.gif ir vis sakydavo : ach ty moj chamiciok biggrin.gif ( kai maza budavau)
Atsakyti