QUOTE(kirbe @ 2010 11 16, 18:39)
padariau usiukus ir kaspinely uždejau.......

dabar viskas ok......
gal pamatyti galima
QUOTE(julioske @ 2010 11 16, 21:33)
sveikos
noriu ideti savo 4 tortuka, dariau tevu perlinem metinem. labai pomidorais nemetykit
vidus pagal mano recepta dengta mmg, papuosimai cukraus ir sokolado masiu
labai šauniai pasidarbavai

tik gal bumbuliukus reikėjo daryti mažesnius ir grakštesnius
QUOTE(Migle79 @ 2010 11 17, 00:30)
monikute, kažkada klausei dėl apšvietimo fotografuojant. Aš visuomet fotografuoju virtuvėje šalia lango, prieš tai pakeliu žaliuzes. Tortą dedu ant stalo, iš vienos torto puses lieka langas, iš kitos - specialus atšvaitas.
Parodysiu dar vieną savųjų

Noras buvo pavaizduoti šeimą iš trijų drambliukų, padengime nenaudoti mases. Tai sugalvojau tokį siužetą.
Drambliukų sala labai graži

kaip tas miniatiūrines kriauklytes padarei?
Matai kaip čia su tais apšvietimais

o kaip atrodo tas atšvaitas

? Namų sąlygomis įmanoma kažką panašaus išgauti?
QUOTE(kaledukas @ 2010 11 17, 09:16)
Aciu uz atsakyma

Gaila, kad dabra ruduo ir visi medziai be lapu. Teks kokia viena gele graziais lapais sau pasidovanoti
tam reikalui labai tinka kambarinis fikusas:
QUOTE(kaledukas @ 2010 11 17, 10:16)
Tiesa, dar keli klausimeliai kaip naujokei iskilo. Planuoju daryti sokoladines rozes (50 g sokolado+1 a.s. medaus). Gal patarsit, koki medu geriau naudoti: skysta ar jau toki sutirstejusi ir kieta?
Ir dar noriu pasitikslinti gamybos procesa: ant garu voneles istirpinti sokolada ir ideti sauksta medaus. Bet ka daryt su sia skysta mase? Tiesiog su indeliu deti i salyduva parai, bet ar ji paskui bus kaip plastelinas?
Na mistika man kol kas tie papuosimai ....
Čia yra viskas pažingsniui padaryta

nesuprantu kas dar neaišku gali būti po tokių pamokėlių
rožių gamyba
Ar jūs ne apie šitų rožių gamybą klausiate

?
QUOTE(julioske @ 2010 11 17, 11:26)
tai is telefono ir dar vakare kokybes neisgausi

mano fotika 'negeri dedes pasisavino'
aciu
užjaučiu