QUOTE(*monikute* @ 2010 11 17, 11:50)
gal pamatyti galima

deja ne....nespejau nufotkinti......tik pataisiau ir pasieme.....

QUOTE(GITALE @ 2010 11 17, 11:51)
Noriu aplieti torto virsu skystu sokoladu, sakykit ar ji reikia kuo nors skiesti nes vienas jis per tirstas, ir kaip graziai islyginti virsu?
dengsiu meduti, tai virsu planuoju irgi plonai aptept grietine, o kai pastings ant virsaus sokolada uzpilt ar kaip kitaip daryt reiktu?
aciu atsakiusioms
dengsiu meduti, tai virsu planuoju irgi plonai aptept grietine, o kai pastings ant virsaus sokolada uzpilt ar kaip kitaip daryt reiktu?
aciu atsakiusioms
aš šokolada skiedžiu su aliejum.truputis aliejau y ištirpinta šokolada ir puikiai apsilieja........torto viršu aptepu sviestiniu kremuku ir tada pilu šokolada......
kitos skiedžia su grietinele,bet aš nežinau kokiu santykiu ka ten daryti.....