Įkraunama...
Įkraunama...

Kandilomos

Gal galėtumėte pasakyti kuriame ginekologijos kabinete Vilniuje gydomos kandilomos ir kiek maždaug tai kainuoja? Ar išsigydžius jas bus galima mylėtis be prezervatyvo nebijant užkrėsti partnerio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurita: 09 vasario 2006 - 18:12
Kondilomas šiuo metu dažniausiai gydo dermatologai.
Jas išsigydžius, pavojus užkrėsti partnerį minimalus.
Atsakyti
sveiki, ar reikia iki gimdymo išsigydyti kondilomas? ginekologė sako, kad vaikas per gimimą neapsikrės, tačiau internete radau kitokios informacijos.. kuo tikėti? tuo labiau kad vaistų (jie nudegina kondilomas) sakė nebėra, patarė gydytis pačiai pasidarius acto ir miltų mišinį. ką patarumėt Jūs?? ačiū.
Atsakyti
Kadangi tai virusinis susirgimas, jokio patogenetinio gydymo nėra. Dažniausiai sveikos moters organizmas pats ilgainiui susitvarko su šia problema. O kondilomas gali pašalinti dermatologai.
Atsakyti
Sveiki,

gal galėtumėte padėti apsispręsti kur kreiptis pas dermatovenerologą ar ginekologą...
Man panašu, kad atsirado kondilomų, bet tuo pačiu lyg ir išskyros darosi nelabai geros. Nes kažkaip nesinori laukti ilgai ir gaišti laiko negydant kondilomų, nes išplis po to dar smarkiai, bet nežinau ar dermatovenerologas šalins kondilomas, jei išskyros bus negeros. Patarkite, prašau į kurį gydytoją geraiu būtų pirma kreiptis. Ačiū.
Atsakyti
Kondilomos yra virusinis susurgimas, plintantis lytiniu keliu. taigi jokio patogenetinio gudumo nėra. Siūlyčiau Jums pirmiausiai kreiptis į ginekologą, ir išsitirti dėl visų lytiniu keliu plintančių ligų. Tik po to pas dermatologą spręsti kondilomų gydymo estetinę problemą.
Atsakyti