Įkraunama...
Įkraunama...

Kaspinuotis

Drauge papasakojo,maciusi laida,kaip zmogaus organizme apgyvendinamas kaspinuotis tam,kad sulieknetum doh.gif Sake pas mus Gariunuose jau yra pirkti kiniska kapsulyte,kuria isgerus organizme apsigyvena sis brudas,ir zmones perka doh.gif Vos nesusivemiau.Niekada sito nedaryciau.Man cia slykstumo virsune.
Atsakyti
As irgi maciau ta laida "pokalbiai su Ruta" - ziauru is tikruju. Reikia antzmogiu buti, kad gamintum tokias kalsules... ir proto netureti, kad tokiu budu svori mesti. Ir dar ta piliulia vadina "ekologiska"!!!! Isivaizduojat?!! Vos ne - "mirsiu jaunas, bet uz tai lieknas!"
Ten yra gyvi kaspinuocio kiausineliai, kurie issirita tinkamoje terpeje ir gyvena. Ir svarbiausia, kad ten ta rusis, kuri krauju gali nukeliauti i visus organus: smegenis, akis plaucius ir .t.t
As pati savo laiku 18 kg numeciau ir dabar taip susitvarke organizmas, kad nereikia nei dietu nei vaistu. Ir nebuvo jau taip tragiskai sunku, todel nesuprantu tokiu zmoniu, kurie neziuredami savo sveikatos ir rizikos gyvybei daro mirtinus eksperimentus del poros dydziu mazesniu apimciu. Man asmeniskai net labiau patinka moteriskos moterys tongue.gif
Beje mano pazystamas ir jo sunus numete svori, net to per daug nenoredami su ekologisku funkciniu produktu BaobabLife. Issivale zarnyna, pagerine kraujotak ir medziagu apykaita (nes tai pirmosios, svarbiausios funkcijos), tuo paciu ir kg atsikrate. Va cia tai as suprantu, kai viskas vyksta natyraliais ekologiskais budais!!! thumbup.gif Jam ir pripratimo nera ir perdozuoti neimanoma, ir ligu profilaktikai, imuninei stiprinti - pirmas dalykas. Kam idomu tai puslapyje www.bioproduktai.com yra daugiau info.
As uz tai kad kunas visu pirma sveikas turi buti..
Atsakyti
As tai nesirysciau gerti jokiu liekninanciu preparatu,kurie gali pakenkti mano sveikatai,tuo labiau kaspinuociui schmoll.gif Fee ....Siuo metu metu svori kitais budais,reguliuoju mityba,kasdien sportuoju,nevalgau po sesiu.Jau tegu tie kilogramai po truputi tirpsta,nei greitai,bet palikdami mano organizme pedsaku.
Atsakyti
Vėlgi su mama medike apie tai kalbėjome... Visų pirma, koks žmogus turi būti mediciniškai neišprusęs, kad savo noru užsikrėstų sunkiai išgydomu parazitu, suėdančiu ne tik "piktąsias kalorijas", bet ir visus vitaminus, mineralines medžiagas, žodžiu, liga visam gyvenimui... tai gal tada geriau džiova užsikrėsti, irgi sukūsi, dar kosėsi romantiškai, vis ne kirmėlę kūne (nes jos oi ne tik pilvelyje gyvena) nešiosiesi.

Truputį apie pašalinį poveikį, jei norėtumėte sulieknėti kaspinuočio pagalba:

"Kaip užsikrėtus kaspinuočiais pasireiškia liga?
Žmonės, kurių žarnyne parazituoja kaspinuočiai, skundžiasi pykinimu, vėmimu, pilvo skausmu, vidurių užkietėjimu ar viduriavimu, su išmatomis išeinančiomis kirmino dalimis (nareliais), alkio jausmu, mažėjančia kūno mase, nuovargiu, silpnumu, galvos svaigimu, sumažėjusiu darbingumu, kartais traukuliais.

Poodžio cisticerkozei būdingi minkšti mazgai po oda, kurie žuvus lervai kalkėja, tampa kieti ir skausmingi. Smegenų cisticerkozei būdingi galvos skausmai, vėmimas, kartais traukuliai, paralyžiai.

Echinokokozės eiga dažnai besimptomė. Pirmųjų požymių gali atsirasti ir praėjus iki 20 metų. Echinokoko pūslių dažniausiai randama kepenyse, plaučiuose, rečiau – galvos smegenyse, kauluose. Kepenų echinokokozei būdingas sunkumo jausmas, skausmas po dešiniuoju šonkaulių lanku. Plaučių echinokokozei būdingas krūtinės skausmas, kosulys, dusulys, atsikosėjimas krauju."

Citata iš 2004 m. metodinės medžiagos helmintų profilaktikai, ulac.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 04 kovo 2011 - 16:26
QUOTE(bagyra24 @ 2011 01 16, 19:31)
as jau geriau su kg busiu,nei sita padara isiveisciau pas save doh.gif
rode,kaip is vienos paneles trauke kaspinuoti...jai nedave valgyti pora savaiciu,kad kaspinuotis butyu alkanas,tuomet sodino i karsta vonia ir sis gyvis islindo jai pro burna...ziauriau nebuna brrr net nukrato apie tai pagalvojus

As tai radau toki straipsniuka,kaip ligoninei klizmu ir vaistu pagalba jį salina
http://ligos.sveikas...os/kaspinuociai
Bet kad per gerkle doh.gif Tai gaunasi kad jis is zarnyno lenda i skrandį(kuriame as manau jis iskart butu virskinamas),o is skrandzio pro gerkle lauk blink.gif Fuuuu cool.gif
Atsakyti
Lidoj kirmeliu kiausineliu nera neprisigalvokit. schmoll.gif schmoll.gif O uzsikresti galima daug kur pvz kai karšta, galima užsikrėsti net ir per dulkes – kirmėlės kiaušinėlį nuo žemės gali pakelti vėjo gūsis, o jį praryti galima kvėpuojant per burną, pavyzdžiui, bėgiojant ar kitaip sportuojant. As jau nekalbu apie neplautas darzoves, vaisius ar zalia mesa. fear.gif Kas liecia kaspiniuocius tai cia irgi ne taip paprasta. Pavyzdziui zuvinis kaspiniuotis (Diphyllobothrium latum) uzauga iki 12 metru, jautinis kaspiniuotis
(Taeniarchynchus saginatus) uzauga iki 10 metru, mazasis kaspiniuotis (Hymenolepis nana) iki 3 metru, kiaulinis kaspiniuotis (Taenia solium) irgi uzauga iki 10 metru.

Beje radau vieno rusu profesoriaus pasisakyma, kad net ir ir apkunus zmones turejo kaspiniuciu taigi ar verta???? schmoll.gif As tai net priesui nepalinkeciau tokiu malonumu. Stai ka jis pasake. Prof. Aleksandras Bronšteinas teigė, kad rusų spaudoje prasidėjus aktyviai diskusijai apie tai, kad sulieknėti padeda parazitai, jis sulaukė nemažai jį pašiurpinusių prašymų į žarnyną įsodinti kaspinuotį. „Po pirmo skambučio, pamaniau, kad moteris juokauja, tačiau vėliau ne juokais nunerimau“, - sakė jis. Iš savo pacienčių medikas išgirdo, kad taip neva sulieknėjo Elizabeth Taylor bei Maria Callas.

Tačiau pats A. Bronšteinas tokiais gandais netiki. Be to, jis turėjęs nemažai kaspinuočių užsikrėtusių pacientų, kurie turėjo antsvorį, todėl šį lieknėjimo būdą, net jeigu jis egzistuoja, jis vadina mitu. wacko.gif
Atsakyti
As maciau per rusu laida apie kaspiniuoti,kai mergina is labai storos pavirto-plonyte.
Bet kaina manau kokia ji sumokejo-baisi,nenoreciau tokios moketi,nors vis galvoju kaip man tuos kg per ziema ATSIRADUSIUS Numesti-aisku nesigriebiant tokiu drastisku budu doh.gif

GAL kuri galetu pasidalinti patarimais kaip kuo saugiau mesti svori.ACIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrute37: 21 vasario 2013 - 23:11
QUOTE(sandrute37 @ 2013 02 21, 23:10)
GAL kuri galetu pasidalinti patarimais kaip kuo saugiau mesti svori.ACIU

susitvarkyti mitybą ir pradėt sportuot - sveikiau/saugiau tikrai nebūna 4u.gif (forume tikrai rasite temų, kuriose galite ieškoti ir patarimų, ir pagalbos, ir palaikymo mirksiukas.gif )
Atsakyti
Neįsivaizduoju, kur žmonių protas, jeigu tokiems dalykams pasiryžta unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Kaspiniuotis? Matyt vartoja tik tie, kurie visai mokykloje nesimokė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziviliuk: 04 balandžio 2013 - 19:36