Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laukiat Kalėdų ir Naujųjų metų?

QUOTE(Desire*~> @ 2012 10 29, 10:21)
Laaaabai laukiam !  newyear.gif
Gal net ne tiek pačių švenčių kiek to pasiruošimo, pirkimo, pakavimo, puošimo.. jei  santa2.gif  000552.gif  000552.gif

Aš irgi šito labai laukiu thumbup.gif Jokia kita šventė man nesuteikia tiek jaukumo ir džiaugsmo kaip Kalėdos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mistyly: 30 spalio 2012 - 19:04
Na štai pasirodė sniegas ie mintys pradėjo jau suktis newyear.gif

jau pradėjau rinki mintis namų papuošimui wub.gif .

Na švenčių laukiu jau ir 000552.gif pradedu dairyti blush2.gif
Atsakyti
Ech, o pas mus dar sniego nėra verysad.gif
Atsakyti
Na pas mus ir ne kalnai. Bet savaitgali vaikai sniego seni jau nulipde smile.gif
Atsakyti
Bent tiek smile.gif Čia nė lašelio nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
Pati nuostabiausia ir graziausia yra svente Sv Kaledos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai,laukiammm!!! thumbup.gif
Atsakyti
Kalėdų kiekvienais metais labai laukiu, man ta šventė visada asocijuojasi su šiluma, jaukumu ir t.t. ir pan. O va Naujųjų Metų dėl manęs gali ir nebūt, nelabai juos ir švenčiam. Nusigriebiam šampės vidurnakčiui ir tortuko kokio, o daugiau tai šventimo nelabai ir būna. Nauji Metai įdomūs tik tada, kai yra gauja draugų ir kažkoks veiksmas vyksta, a namuose tai TV žiūrėjimas belieka.
Atsakyti
Aš labiausiai laukiu Kaledu, sventes, be kurios neisivaizduoju visos savo seimos smile.gif tai svente pilna dziaugsmo, jaukumo, silumos...
Kaledine eglute, dovanos, ir galiausiai Kaledu senelis - kai budamas vaikas juo tiki ir lauki, budi iki ryto, bet visgi ji praziopsai smile.gif
Atsakyti
laukiam bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labai labai laukiam wub.gif newyear.gif
Šiandien jau ant durų užlipdžiau didelę kalėdų eglutę, blizganti visa, su seniais šalčiais, zuikučiais ir panašiai thumbup.gif Kitą savaitę jau puošim eglutę ir visus likusius namų kampelius ax.gif Laaaaaaaaauuuuuukiuuuuuuu kaaaaip newyear.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2012 10 29, 10:21)
Laaaabai laukiam !  newyear.gif
Gal net ne tiek pačių švenčių kiek to pasiruošimo, pirkimo, pakavimo, puošimo.. jei  santa2.gif  000552.gif  000552.gif

Baltai pavydžiu 4u.gif O man, kaip ir kiekvienais metais, jau prasidėjo "Kalėdinė depresija", mane žudo tie visi pirkimai, pasiruošimai, pakavimai, puošimai, tiesioginę prasmę žudo, atrodo užsimerkčiau ir atsibusčiau jau tik prie Kūčių stalo. Ta nuolatinė įtampa, bėgiojimas po pardes, naktim sapnuoju tas dovanas, šiemet vėl REIKIA paruošti 72 dovanas, NENORIU, NIEKO NEBENORIU, aš greit išprotėsiu verysad.gif

Atsipalaiduoju tik per pačią šventę, greičiau pasibaigtų visi prieššventiniai rūpesčiai doh.gif

Atsakyti