Įkraunama...
Įkraunama...

Paukštiena

Nuo kada mayliams galima pradeti duoti paukstienos,daleiskim i darzovine truputy ydeti pagardinimui. g.gif
Atsakyti
Perskaiciau knygoje, kad jeigu vaikas maitinamas mamos pienu, tai paukstiena pradeti ivedineti- kazkur tai- nuo 8 men.
Mano mazylis alergiskas- tai as pradejau duoti nuo 9 men. Bet geriau ne vistiena, o versiena (jeigu tai pirma mesyte) rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek zinau, vistiena yra pati paprasciausia mesa, kuroje yra maziausiais kiekis vaikui reikalingu medziagu. Jei dar tik pradedat ragauti mesytes, tai siuloma pradeti nuo triusienos, po to kalakutiena, versiena ir t.t. O pradeti reiketu mesyte duoti nuo 7 men - bet ir tai individulu, priklausomai nuo to, kada pradejot ragauti darzoves.
Atsakyti
Maitinu misinuku SIMALC ADVANCE 1, darzovine valgo nuo 4 menesiu.
Atsakyti
Kalakutienos gaudavo kazkur nuo 8 men. Tiksliau ragaut pradejom, nes tuo metu kosiu nelabai pripazino. O vistienos gerokai virs metu, tiksliai neprisimenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RebekaG: 03 birželio 2004 - 14:23
man taip pat aktualu mesyte, nes jau kita savaite bandysiu duoti... Tai kaip supratau geriausiai pradet nuo kalakutienos ar versienos, o paukstiena veliausiai???--Resize_Images_Alt_Text--
Reiks taip ir padaryt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doma_: 04 birželio 2004 - 12:06
siulyciau pradeti nuo triusienos - laikoma, kad tai pati vertingiausia mesyte.
Atsakyti
Mes irgi pradejom nuo triusienos, valgem apie menesi, kad priprasti ir t.t., paskui pradejom ragauti versiena, man ji skanesne, tai jau 1.5 men valgom tik ja.Greitai bandysiu suoti kalakutiena..........
Atsakyti
Spauna lauk kalakutiena ir viskas... nenori ir viskas blink.gif
Reiks pabandyt versiena g.gif
Atsakyti
Aš skaičiau straipsnį apie alergiją, tai ten rašoma, kad veršiena yra labai didelis alergenas. Aš tai duodavau jautienos, vištienos ir triušienos.
Atsakyti
Man patarė duoti veršienos, jautienos, o tada jau visokių po truputį. Jautiena ilgokai verda, bet sako, sveika. Nemanau, kad labai turi didelės reikšmės nuo ko pradėsi - veršienos ar triušienos, nes pradedama nuo mažų kiekių, reikia stebėti ar neberia, jei jau vaikas labai alergiškas tam tikrai mėsytei, tai tik jei jos iš viso neduosi tai nebers. Atsimenu, kai pirmą kartą pirkau mėsytę, nuėjau į pardoškę, pamačiau labai gražų veršienos gabaliuką ir taip nusprendžiau, kad jau atėjo ta diena, kai mėsytę valgysim smile.gif Daug užsiėmimo su tais vaikučiais wink.gif wub.gif
Atsakyti
o mes mėsytę ragaujam jau nuo 6mėn. pediatrė taip patarė, nes įtaria, kad gali būti mažakraujystė, pradėjom nuo jautienos
Atsakyti