oho!!!
Saunuole
Paskutine foto labai patiko

Atsikraustau neapsisprendusi ką skaityt
Imsiu gal Grishamo "Dažytą namą"
Ačiū Doriforei už temukę

Ačiū Doriforei už temukę

O aš jungiuosi su Katharina Hagena "Obuolių sėklų skonis".
Registras su :
"Babilono oro linijomis"
"Kolekcionierium"
"Notangų Vitingu Daubaru"
"Iš pirmo žvilgsnio"
ir Šerloku Holmsu
"Babilono oro linijomis"
"Kolekcionierium"
"Notangų Vitingu Daubaru"
"Iš pirmo žvilgsnio"
ir Šerloku Holmsu

As dar nesugalvojau, ka skaitysiu, bet turbut Apakima
Ryt reiks iki tos special Norfos nusibelst - mazu dar liko kokia pageidaujama knygiukste

Ryt reiks iki tos special Norfos nusibelst - mazu dar liko kokia pageidaujama knygiukste

jungiuosi naujoj temukėj su perskaitytomis : "Nors mano akys jos nemato" ir "Gėda"
pirmoji patiko labiau
pradėjau "Lelijų labirinte" - nustebino,nes apie Liudviko XIV laikus -man neįprastas formatas
pirmoji patiko labiau
pradėjau "Lelijų labirinte" - nustebino,nes apie Liudviko XIV laikus -man neįprastas formatas
Registruojuos. Be knygos. Nėr kada skaityt. Nors, prie lovos pasidėjau June Considine "Kai šaka nulūš". Nepradėjau, nes dabar esu užsiėmusi baisiai "smagiu" darbinių tekstų skaitymu ir vertimu. Gal vieną vakarą, gal net šį savaitgalį, panirsiu į knygos siūlomą pasaulėlį

Dori - namai afigieni

QUOTE(Nerinha @ 2010 11 10, 17:46)
Perskaiciau knyga "Obuoliu seklu skonis"
Net dūšia sušilo beskaitant atsiliepimą 

Sveikutės
gal dar nepamiršot
Visai neturiu laiko per mokslus
ir skaitymas suletejo, tiek knygų prisinešus bet nieko dar neperskaičiau, o ir čia nespėju nieko parašyt tik permetu akim kaip čia jūs gyvenat, ką skaitot
Aš dabar skaitau Valgyk, melskis mylėk. Panorau ją perskaityt, nes dabar ji taip ant bangos, daug atsiliepimų visokių, tai idomu ką joje aš rasiu
vakar baigiau dalį apie Italija, na kolkas nieko įspudingo, patiko tik aprašomas maistas

Aš dabar skaitau Valgyk, melskis mylėk. Panorau ją perskaityt, nes dabar ji taip ant bangos, daug atsiliepimų visokių, tai idomu ką joje aš rasiu

Registruojuos su Meg Cabot "Size 12 is not fat" ("12 dydis - nestora"), atsipalaidavimui pribaigsiu.

QUOTE(daite @ 2010 11 10, 20:29)
Registruojuos su Meg Cabot "Size 12 is not fat" ("12 dydis - nestora"), atsipalaidavimui pribaigsiu. 

lauksiu atsiliepimo

daite, o tu neskaitai tos knygos? juk per meet'ą kalbėjom apie ją