Sveiki..
na, ar yra lankančių vaikučių šį darželį..?

Idomu butu ir man pabendraut su mamytem vedanciom savo vaikucius i si darzeli, nes savo kruopa cia uzrasiau, idomu kokie atsiliepimai apie aukletojas, bendra tvarka

QUOTE(Vytaucike @ 2010 12 20, 19:16)
Idomu butu ir man pabendraut su mamytem vedanciom savo vaikucius i si darzeli, nes savo kruopa cia uzrasiau, idomu kokie atsiliepimai apie aukletojas, bendra tvarka

sveika..

Mes lankome si darzeli nuo siu metu rugsejo. Na realiai, maziau laiko einame, nes daznai sergame

QUOTE(Tinar @ 2010 12 21, 14:14)
eisim nuo 2m ir 1 men, kaip tik bus rugsejis, o as i darbeli, kaip bebutu gaila toki maza vaika darzeli palikt

dabar mums 5men

labas
man irgi idomus atsiliepimai apie sita darzeli
mano sunus lanko si darzeli, lopselio grupe "zemuogiukai"
siaip esame patenkinti, juolab kad ten musu vaikas amzinai geras
jokiu problemu, pagrindine aukletoja mums labai patinka
ko negaliu pasakyt apie ta kuri turi puse etato musu grupej
ir dukryte uzrasiau i sita darzeli, bet norejau leisti nuo 1m6men, deja neeme sarasan
tai teks laukti 2m6men...

ir dukryte uzrasiau i sita darzeli, bet norejau leisti nuo 1m6men, deja neeme sarasan

QUOTE(*F_M* @ 2011 01 19, 08:53)
labas
siaip esame patenkinti, juolab kad ten musu vaikas amzinai geras
jokiu problemu, pagrindine aukletoja mums labai patinka
ko negaliu pasakyt apie ta kuri turi puse etato musu grupej
tai teks laukti 2m6men...

šita auklėtoja jau ne tu viena esi nepatenkinta,belieka guostis,jog nedaug beliko,ir nuo rudens keliausite į kitą grupę

Prieš naujus metus savaitę teko pabūti jūsų grupėje,tai maniške jau po dviejų dienų kategoriškai pareiškė,kad pas tą auklėtoją daugiau neis

Mano du vaikai lanko šį darželį,tai sutikom ir labai blogų auklėtojų,bet sutikom ir superinių auklėtojų,kurių nekeistume į nieką

Mes taip pat lankome si darzeli, nuo siu metu rugsejo
Nepaisant, keliu nemaloniu ivykiu, kolkas esame patenkintos siuo darzeliu

QUOTE(OVM @ 2010 12 21, 19:04)
Mes lankome si darzeli nuo siu metu rugsejo. Na realiai, maziau laiko einame, nes daznai sergame 

mes ir lankeme nuo rugsejoo.tai bendrai sudejus koki pusantro menesio tepaejo..
QUOTE(Vytaucike @ 2010 12 22, 11:55)
eisim nuo 2m ir 1 men, kaip tik bus rugsejis, o as i darbeli, kaip bebutu gaila toki maza vaika darzeli palikt
as salia to darzelio gyvenu, per langa visas kiemas matosi
man svarbiausia kad aukletojos rupestingos ir zmoniskos butu
gal kas galetu papasakot apie lopseliu aukletojas?
dabar mums 5men

dabar mums 5men

visos jos atrodo rupestingos..

QUOTE(OVM @ 2011 02 04, 12:46)
Mes taip pat lankome si darzeli, nuo siu metu rugsejo
Nepaisant, keliu nemaloniu ivykiu, kolkas esame patenkintos siuo darzeliu 

mes ir ivykiu turejom tokiu kad parsivedziau suplesyu golfuku..su melynem..nosim pradurta salia akies.. cia per kelis k..nuejau pakalbet..sako nieo cia nevyksta nematem..gal kaladele kokia uzkrito

o vaikas mano kategoriskai pries budavo eit..nes ji ten musa sako..ir rode kaip..tai per galva tai i uzpakali sparde per veida,pilva..

nuo rugsejo eisim i kita grupe..

QUOTE(Tinar @ 2011 06 19, 12:22)
mes ir ivykiu turejom tokiu kad parsivedziau suplesyu golfuku..su melynem..nosim pradurta salia akies.. cia per kelis k..nuejau pakalbet..sako nieo cia nevyksta nematem..gal kaladele kokia uzkrito
o vaikas mano kategoriskai pries budavo eit..nes ji ten musa sako..ir rode kaip..tai per galva tai i uzpakali sparde per veida,pilva..
ir paliko pats agresyvesnis namie..

QUOTE(Vytaucike @ 2011 06 20, 15:32)
tai maximum pusantro menesio bendrai sudejus tepaejo...nuo rugsejo iki geguzes men..vieta tai reikejo kazkaip islaikyt, tai stengemes visokiais budais ja issaugot....matysim kaip seksis nuo rugsejo mums kitoje grupeje..jei vel tas pats tai nezinau tada ....nezinau ....labai tikiuosi kad patiks sikarta paciam vaikui ir nebus tokiu ivykiu..
o jei reiktu keist darzeli, tai kazi butu sansu pakliut

QUOTE(Tinar @ 2011 06 19, 13:22)

Baisu

Mes netoli gyvenam, dažnai pasivaikščiodami praeinam pro darželį, tai rudenį- žiemą vaizdelis nekoks: daug vaikiukų, ypač mažesnių laksto atsilapoję, be pirštinių, kepurės atsismaukusios, ausys išlindę