Na ir pirma darau pradzia temoje...
Siandien isbandziau
Frederic Fekkai 'technician color care' sampuno ir 3min kaukes meginius - nezinau jau kiek laiko nebenaudoju nenaturaliu sampunu, bet turejau sio megini, tai gaila buvo neisbandyt. O isbandzius net geda sakyt, kad labai labai patiko abi priemones

Plaukuciai vien nuo sampuno be glao slidus, smagus, o dar kauke uzsidejau (tik nelaikiau 3min, uztepiau, pamasazavau ir ploviau), tai isvis pasakiski plaukai

Tikrai gundo mane sios priemones arba bent kauke.

Naudoju
Korres krema su spalva, bet nezinau kodel prisireike man isbandyt ir krmepudras (ne tik naturalias), tai labai naujosios
Guerlain norejau, bet nepavyko paziuret ta diena, tai pasiemiau meginius
Korres ir
Tarte krempudru. Tai vakar isbandziau
Korres 'lightweight foundation' - bandziau sviesiausia spalvyte. Lyginant su
Korres kremu su spalva si spalvyte pasirode grazesne, kiek neutralesne, kai tuo tarpu kremo su spalva spalvyte geltonesne tokia. Bandziau dengt sepeteliu (ne spec. krempudrai), tai nezinau del to ar siaip, bet nepatiko man kaip dengesi, baigiau tept pirstais ir vistiek nelikau patenkinta: pudryte labai lengva, nepamaskavo lengvu paraudimu (kremas su spalva man pamaskuoja daugiau nei reikia). Dar like vienam kartui meginio, tai bandysiu vel, bet panasu, kad nesuzaves manes.

Teko isbandyt (tik ant rankos) ir
Physician's Formula 'healthy glow' serijos krema su spalva - bandziau
'fair to light' ir 'light to natural' spalvytes. Laaabai lengvi, abi spalvos pasirode tamsokos ant rankos, bet paskirscius graziai issilygino spalva. Grazesne ir tinkamesne visgi pasirode '
fair to light'. Vienas minusas, kad kremas sauna is indelio stipria srove ir pasirode, kad butu sunku reguliuot isspaudziama kieki. O del pacio kremo, tai keistoka konsistencija - labai labai skysta, vandenelis toks.

Nors visai knieti isbandyt ir ant veiduko (tik ziemai manyciau per lengva butu, bet gla vasarai visai pats tas)....
Papildyta:Dar visai neseniai isbandziau
Guerlain 'Or Impérial Sublime Radiant Powder Face & Body' blizgesi (pura neapsivercia liezuvis vadint) veidui ir kunui - aisku pakuote uzburia, pakeri ir tt, bet... pats produktas nezinau kiek vertas demesio, nes praktiskai tik auksiniu smulkiu blizguciu uzpurskia. Tai tikrai yra pigesniu variantu tam reikalui.
Papildyta:Na ir prisiminiau dar viena priemone -
Dior 'DiorSkin AirFlash' purskiama pudra. Labai norisi isbandyt ant veiduko, bet pasirode idomus dalykas. Uzkliuvo tik tas aerozolinis purskiklis, bet siaip pudra tokia lengva, smagi pasirode. Maciau ir
Sally Hansen turi purskiamu pudru - gal reikes nuo sios ir pradet, bet tikrai uzsimaniau isbandyt toki dalyka.