Įkraunama...
Įkraunama...

Ar pažįstate tokių kaip "Bloga mergaitė Rubė"

Ar Tarp Jūsų pažįstamų galima rasti šio filmo pagrindinės herojės prototipų?
Atsakyti
Deja, filmą mačiau tik 1-a akimi, tai net negalėčiau, ką nors pasakyt... Dipse, gal bent kokį aprašymą ar ką nors "blogiukiško" pateik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipse @ 2006 02 03, 16:01)
Ar Tarp Jūsų pažįstamų galima rasti šio filmo pagrindinės herojės prototipų?

Norėčiau tikėti, kad tokių "draugių" aš neturiu. Nors esu girdėjusi ir žinau nemažai žmonių, kurių antrąsias puses nuviliojo ne kas kita, bet gera draugė. Nenoriu per daug plėstis ir rašyti čia šia tema, nes ji pakankamai skaudi ir artima mano šeimai.Reikia pirmiausia gerai pažinti savo draugę, kad galėtum vadinti tikra drauge, nes tokių "draugių" iš naudos yra tikrai daug.
Atsakyti
Esu patyrusi, labai skaudu buvo. Vietos sau neradau. Kankinaus kankinaus: "ka jis joje rado: nei grazi, nei protinga..." Kasdien ziuredavau i savo atvaizda veidrodyje, kartodavau sau, kad as grazi(juokas ima dabar...), kad as uz ja protingesne, svelnesne, jautresne ir t.t.... Matydavau, kaip jis kartais ziuri i mane, ir man budavo skaudu.
Su ta "drauge" vis dar tebebendraujam, as jai net padejus ne karta esu, ir ji man. Manau, kad pykciai nieko gero neduos. Beje, mokausi is jos pasitikejimo savim.
Atsakyti
Neziuriu, todel nieko ir pasakyt negaliu.
Atsakyti
Tikiuosi tikrame gyvenime tokių moterų nėra. gun_bandana.gif tokias reikia!
Atsakyti
Jo mergytės na ir tema, gal ką kvailiau...
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kas ta rube? paaiskinkit man neismanelei blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micietta: 03 balandžio 2006 - 18:34
QUOTE(micietta @ 2006 04 03, 19:32)
o kas ta rube? paaiskinkit  man neismanelei blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu. as gi
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o siaip geriau nesigilink ir neklausk kas ta rube doh.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
As tokia wink.gif todel buvo labai smalsu kuo gi visdelto baigsis tas serialas ... baigesi zinoma na mano naudai ax.gif ka padarysi ...
Atsakyti
QUOTE(Rube @ 2006 04 04, 11:55)
nu. as gi
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o siaip geriau nesigilink ir neklausk kas ta rube  doh.gif  doh.gif  blink.gif

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti