Ar Tarp Jūsų pažįstamų galima rasti šio filmo pagrindinės herojės prototipų?
Deja, filmą mačiau tik 1-a akimi, tai net negalėčiau, ką nors pasakyt... Dipse, gal bent kokį aprašymą ar ką nors "blogiukiško" pateik
QUOTE(Dipse @ 2006 02 03, 16:01)
Ar Tarp Jūsų pažįstamų galima rasti šio filmo pagrindinės herojės prototipų?
Norėčiau tikėti, kad tokių "draugių" aš neturiu. Nors esu girdėjusi ir žinau nemažai žmonių, kurių antrąsias puses nuviliojo ne kas kita, bet gera draugė. Nenoriu per daug plėstis ir rašyti čia šia tema, nes ji pakankamai skaudi ir artima mano šeimai.Reikia pirmiausia gerai pažinti savo draugę, kad galėtum vadinti tikra drauge, nes tokių "draugių" iš naudos yra tikrai daug.
Esu patyrusi, labai skaudu buvo. Vietos sau neradau. Kankinaus kankinaus: "ka jis joje rado: nei grazi, nei protinga..." Kasdien ziuredavau i savo atvaizda veidrodyje, kartodavau sau, kad as grazi(juokas ima dabar...), kad as uz ja protingesne, svelnesne, jautresne ir t.t.... Matydavau, kaip jis kartais ziuri i mane, ir man budavo skaudu.
Su ta "drauge" vis dar tebebendraujam, as jai net padejus ne karta esu, ir ji man. Manau, kad pykciai nieko gero neduos. Beje, mokausi is jos pasitikejimo savim.
Su ta "drauge" vis dar tebebendraujam, as jai net padejus ne karta esu, ir ji man. Manau, kad pykciai nieko gero neduos. Beje, mokausi is jos pasitikejimo savim.
Neziuriu, todel nieko ir pasakyt negaliu.
Tikiuosi tikrame gyvenime tokių moterų nėra.
tokias reikia!
Jo mergytės na ir tema, gal ką kvailiau...
o kas ta rube? paaiskinkit man neismanelei
QUOTE(micietta @ 2006 04 03, 19:32)
nu. as gi
o siaip geriau nesigilink ir neklausk kas ta rube
As tokia
todel buvo labai smalsu kuo gi visdelto baigsis tas serialas ... baigesi zinoma na mano naudai
ka padarysi ...
QUOTE(Rube @ 2006 04 04, 11:55)