QUOTE(Erina @ 2010 11 23, 16:33)
Mergaitės pasakykit jūs man, ką tai "staltiesei" (nu tai dengiamai torto masei)
duoda glicerinas. Jokioj vaistinėj neradau. Namie turiu, bet parašyta išoriniam naudojimui, kuo jie skiriasi tie vidiniai ir išoriniai?
Ir dar vienas durnas klausimas, man kaip naujokei, neaišku, tas MML tai tie kempininiai saldainiai???
elastingumo duoda glicerinas, bet mergaitės minėjo, kad galima ir aliejaus įpilt
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 23, 17:32)
Va cia parodyta, akip padaryti sviestini morengini krema ir papuosti keksiukus. Tik nezinau, ar skanus tas kremas.
http://www.youtube.c...h?v=1kdu7xn3x4Q
kur papuošimų temoj morenginis- sviestinis kremas tai skanus

, bet jei dėžėj laikys, bijo, kad bezius formą praras tai ir morenginis-sviestinis tokių išbandymų irgi neatlaikys
aš vaikam kepiau meduoliukus ir marginau aisingu - vaikam gi skanu kai saldu