Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 71 tema

user posted image

Kalėdų Seneli, atnešk mums daug, daug malonių skaitymo valandų! 000054.gif
Atsakyti
labai gražūs namučiai. dėkui 4u.gif
Atsakyti
Oho koks knyginis ''diedukas'' bigsmile.gif
Fatimaallaa, koks grazus "Sauliu" aprasymas, aciu. Labai viliojantis, reikes ko gero artimiausiu metu prisesti.
Pagaliau baigiau klausytis S.Unset ''Kristina - Laurenso dukte". Kazkaip ilgai sikart man sukosi, nors ir knygute netrumpa. Rekomenduoju skandinavisku sagu megejoms, nors dauguma veikeju mane erzino. Ypac pykdavau del tu paciu ivykiu, nuoskaudu "gromulavimo" po simta kartu ant Kristinos, o ant jos vyro uz istizeliskuma, neapsisprendima, o kartais irgi perdeta jautruma (pabaigoje). Vis delto knyga tikrai isimenanti ir norvegiskos gamtos, ir to meto (XIV amzius) buities, istoriniu ivykiu aprasymais. Ir dar pagalvojau:gal tik mums, gyvenanatiems informacijos pertekliuje ir be galo greitame pasaulyje tas daugkartinis ivykiu apmastymas ir pervertinimas atrodo perdetas? O juk tie zmones metu metais neislisdavo is savo apylinkiu ir ko gero nelabai teturejo daugiau apie ka galvot, vertint g.gif
Atsakyti
Įsileisk mane. Kas tai? Vampyrinė paauglių pasaka?
Taip vertinau pradėdama skaityti: paviršutiniška, lėkšta, nyku, š...
Gerokai įsiskaičius pradėjo ryškėti: purvas, smurtas mokykloje, komplikuoti paauglių-tėvų santykiai, toksikomanai bendraamžiai, alkoholikai kaimynai... - visa, kas žlugdo jauno, nepatyrusio žmogaus sąmonę. Tada ateina vampyras, bet ne Leslis Nilsenas, o viso pasaulio blogis. Jis paprašo: "Įsileisk mane..." Ir silpnas žmogus įsileidžia... neviltį, bejėgiškumą, skausmą... O paskui telieka bėgti iš namų, pasitraukti iš gyvenimo...
Kadangi pajėgiau išpešti daugiau, nei dirbtinį siužetą, tai įvertinčiau L pagal Darių Pocevičių. mirksiukas.gif Nors tai visiškai ne mano knyga. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 11 24, 20:36)
purvas, smurtas mokykloje, komplikuoti paauglių-tėvų santykiai, toksikomanai bendraamžiai, alkoholikai kaimynai... -  tai įvertinčiau L pagal Darių Pocevičių.  mirksiukas.gif 

xix, argi Klopedija gali neįvertinti tokios knygos? biggrin.gif

Graži tema, ačiū kūrėjai 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, registruojuos naujoj temoj su "numyletieji kaulai" drinks_cheers.gif

Klopedija, aciu uz nauja tema 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas, graži tema 4u.gif
O man depresija verysad.gif Neturiu ką skaityti lotuliukas.gif Kas vakarą vis kitą knygą paglostau (tiesiogine to žodžio prasme, paimu ir paglostau), pradedu skaityti ir... neužkabina, netraukia, nenoriu... tragedija...
Tiesa, per savaitgalį perskaičiau Michelle Paver "Sielų Rijūnai"-
trečiąją Sakmės iš amžių glūdumos dalį. Man patiko ax.gif Ir noriu dar biggrin.gif
Ir vyras įkalbėjo perskaityti Joan Brady "Dievas ant Harlėjaus " - nes buvo išpardavimas ir jis tą knygą nusipirko dėl R.Sharma "Vienuolis, kuris pardavė Ferarį" mp3 disko. Perskaičiau biggrin.gif Ir jeigu nebūčiau skaičiusi P. Young "Trobelės", ko gero sakyčiau, kad tai įdomi, keista, netradicinė knyga, bet... "Trobelė" 100 kartų geresnė. biggrin.gif
Na, ir esu pradėjusi skaityti "Chazarų žodyną", "Atpirkimo krioklys", "Rojalių derintojas"... ir vakar draugė paskolino "Įklimpęs į mėšlą" - va, ties šia knyga gal ir apsistosiu, jeigu vakare dar galėsiu į ją žiūrėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 24, 21:43)
xix, argi Klopedija gali neįvertinti tokios knygos?  biggrin.gif
Bet ne dėl purvo ir blogio hihihi.gif , o dėl to, kad buvo šiokia tokia potekstė. biggrin.gif
Papildyta:
P.s. Ačiū už pagyras, stengiausi. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, knygų fanės, man reikia jūsų patarimo.
Turiu labai mylimą draugę, kuriai norėčiau padovanoti knygą. Gal galit patarti ką nors iš naujai pasirodžiusių grožinės literatūros kūrinių.
Ji labai daug skaito ir pas ją labai išlavintas skonis šioje srityje...

Būčiau labai labai dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 25 lapkričio 2010 - 19:38
na, bent jau drauges megstama zanra nurodykit smile.gif
Atsakyti
Pabaigiau aš Khaled Hosseini 'Bėgantis paskui aitvarą'.
Knyga įdomi, įtraukianti. Šiek tiek liūdna, pamokanti, tačiau mane kiek nuvylė. Gal, kad per daug tikėjausi iš šios knygos, o gal kad prieš ją perskaičiau jo 'Tūkstantis saulių skaisčių', nes šį knyga daug stipresnė.
Pasakojimas apie du draugus, du brolius, kuriuos išskiria melas, tiek tėvų, tiek vieno iš herojų. Bet labai didelė dalis veiksmo vyksta už Afganistano ribų. Negalima iki galo suprasti ir pamatyti šalies tragedijos. Tai vienos šeimos tragedija.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 25, 20:22)
na, bent jau drauges megstama zanra nurodykit  smile.gif

Filosofinis romanas.
Atsakyti