Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moterys ištvertų be dėmesio? 2

QUOTE(juzė @ 2010 12 03, 10:52)
Jo mąstytojai didieji... Didaktinių pamokymų meistrai, viskas būtų gerai, jei savo pamokymus pateiktumėt žmonių kalba, nemenkindami kito žmogaus asmenybės.

a čia ne žmonių kalba buvo parašyta? blink.gif nu bet va supratai tu ane bigsmile.gif

kažkaip užsiciklinai su tuo menkinimu per visas temas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 12 03, 13:13)
kažkaip užsiciklinai su tuo menkinimu per visas temas biggrin.gif

Vienu įkvėpimu visur pripyliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2010 12 03, 13:16)
Vienu įkvėpimu visur pripyliau  blush2.gif

šaunuolė,kam čia smulkintis per vieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 12 02, 08:58)
žinok nė kart neskaičiau delfio komentarų rolleyes.gif a ten labai protingi žmonės renkasi?? ax.gif gal ir man ten pen..o reikėtų pasisemti biggrin.gif

Ne ,ne ,geriau neik ten .Ten daugiausia spuoguoti paaugliai anonistai renkasi
Atsakyti
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 05 gruodžio 2010 - 08:33
Kaip nuobodu... frusty.gif
Atsakyti
Demesio truksta?
Atsakyti
Yra tokia kategorija vyru ir moteru, kuriems desperatiskai demesio reikia. Sutinkama daznai, atskirai vien moterims to nepriskirciau. Bet dazniausiai jiems vienodai reik abieju rusiu demesio ir vyru ir moteru, svarbu, kad jie butu demesio centre. Truputeli issisokeliai.
Na, o kalbant apie vyriska demesi moteriai, man jis labai malonus ir kas cia blogo? Ir malonus ne tik mano berno, o ir kitu tongue.gif mano draugas tai mato ir pasijuokia, sako, kad as be demesio mirciau. Na ir ka? Niekad nesijauciau kompleksuota, tai dabar pagal Gordona many cia kazkoki uzslepti kompleksai snaudzia. Greiciau jau kompleksuota moteris dazniau eis galva nunarinus, o komplimenta isgirdus raus, nemokedama jo priimt. Aisku yra ir tokiu kur nelabai moka vyriska demesi priimti, pvz mano viena drauge, labai grazi panele, nu bet jai nemalonus vyru demesys ir nesitampo, tikrai taip yra. Bet ji kazkokia kuklesne visvien, ne tokia savim pasitikinti.
As manau normaliai, savimi pasitikinciai moteriai, VISADA malonu isgirst komplimenta, nesvarbu is savo ar is svetimo vyro. Beje, kaip ir vyrui.
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 12 09, 13:44)
Demesio truksta?

Oi ,ne.. man demesio,tai netruksta mirksiukas.gif Ziuriu,kad diskusijos visai isblese...
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 12 03, 14:24)
Ne ,ne ,geriau neik ten .Ten daugiausia  spuoguoti paaugliai anonistai renkasi

ir seniai nevykėliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 12 13, 17:23)
ir seniai nevykėliai biggrin.gif

Yra ten ir geru vyru ,bet prieiti prie ju neimanoma biggrin.gif ,merginois moterys apspite ratais juos biggrin.gif Suestu gyva (konkurente) ,jei galetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 12 14, 12:23)
Yra ten ir geru vyru ,bet prieiti prie ju neimanoma  biggrin.gif  ,merginois moterys  apspite ratais juos  biggrin.gif  Suestu gyva (konkurente) ,jei galetu  biggrin.gif

taigi pati sakei, kad spuoguoti paaugliai anonistai biggrin.gif
Atsakyti