Įkraunama...
Įkraunama...

Šokių studijos

Sveikos,

Gal turite atsiliepimų apie LVJC šokių studiją "Karoliukai" dėstytoja Rasa Sviderskienė ir apie modernaus šokio studija vaikams ir jaunimui dėstytoja Monika Parniauskaitė?

Būčiau labai dėkinga
Atsakyti

sveikos mamytės,

kreipiuosi į jus su klausimu,prašymu.Esu jauna panelė,dar nepilnametė,tačiau jau esu įvairių konkursų,šokių,gimanstikos (mano pačios kurtų choriografijų) ir lietuvoje ir užsienyje laimėtoja,bei lauretė.Kadangi turiu daug metų patirties mastau pradėti šokio mokyti vaikus,jau pora metų dirbu su viena mergaite su ja ir skiname laurus :) esu griežta ir reikli kas liečia treniruotes tačiau be galo myliu vaikus o jie myli mane.puikiai randu bendrą kalbą.dabar galvoju plėsti savo veiklą.Taigi galbūt jūsų ar jūsų pažįstamų vaikas yra lankstus,moka šokti,nebijo treniruočių,yra kūrybingas,arba puikiai sugeba vaidinti arba nori to išmokti ir norėtų prisijungti prie įvairių šokių ,naujų galimybių siekti ir dalyvauti konkursuose tuomet lauksiu žinučiu el paštu:

strimaityte03@gmail.com     .jei surinksiu vaikų grupę tikrai įgyvendinsiu savo tikslą,šokių studija ir darbas su vaikais mano svajonė... :)

Atsakyti

Sveikos, mamytes 4u.gif Visą forumą išnaršiau, tačiau nieko neradau apie šokių studiją "Todes"... Nejau nėra lankančių? Labai aktuali ir įdomi būtą ši informacija 4u.gif
Atsakyti

Kaune Nemokami įvairūs užsiėmimai vyksta Kauno suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centre.

Nuo rugsėjo 20 d. vyks stovykla, kurioje bus mokoma ,,Breake dance", ,,Taekwondo", ,,Street dance" ,,Capoeira" ir kt., o vėliau nuo rugsėjo 3 d. taip pat, vyks užsiėmimai Nemokamai.

Užsiėmimai vyks tiek vaikams, tie jaunimui, tiek suaugusiems.

Nuoroda:

https://www.facebook...jaunimomokykla/

Atsakyti