Įkraunama...
Įkraunama...

Druskų lempos

Domiuosi druskų lempomis. Prisiskaičiau, kad geras daiktas, valo orą, turi gydomųjų savybių ir pan.
Gal kas jas turite ir esate praktiškai išbandę, pajutę/nepajutę jų poveikį?
Ar verta tokį daiktą įsigyti? Kaip pasirinkti tinkamą dydį? g.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau sužinoti. Kiek domėjausi ir radau atsiliepimų, tai labai konraversiški. Gal atsiras čia kas naudoja.
Atsakyti
Mano vyro sesers šeima turi net dvi tokias lempas... Bet jie tikri lietuviai - nelabai linkę dalintis, ar tokį daiktą reikia ir mums namuose turėti biggrin.gif Skųstis nesiskundė, tai gal tada ir vertingas daikčiukas?..
Tik įdomu, kaip išsirinkti tinkamą dydį: ar kuo didesnis, tuo geriau? Mat mūsų kambarys, kuriame naudotume šią lempą, yra ganėtinai didelis... g.gif
Atsakyti
as ja nusipirkau.. ziuresiu ar jausis koks poveikis.. ax.gif

pranesiu veliau ar ka pajauciau . ax.gif
Atsakyti
Mes turim himalajų drukskos lempą 4u.gif Tiesą sakant kažkokio poveikio nepajutau, bet vistiek gal kažką gero duoda ax.gif bet jei ir neduoda tai vistiek labai man ji patinka smile.gif
Labai patinka man jos šviesa.. tokia neįkiri ir švelni.. mes ją deginam miegamajame tai super jaukią atmosferą sukuria wub.gif thumbup.gif noriu ir dar vienos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Atene-: 19 vasario 2011 - 12:13
QUOTE(-Atene- @ 2011 02 19, 12:12)
Mes turim himalajų drukskos lempą  4u.gif  Tiesą sakant kažkokio poveikio nepajutau, bet vistiek gal kažką gero duoda  ax.gif  bet jei ir neduoda tai vistiek labai man ji patinka smile.gif
Labai patinka man jos šviesa.. tokia neįkiri ir švelni.. mes ją deginam miegamajame tai super jaukią atmosferą sukuria  wub.gif  thumbup.gif  noriu ir dar vienos  doh.gif

as ir himalaju turiu..man irgi patinka . vakare ypac.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2011 02 19, 12:16)
as ir himalaju turiu..man irgi patinka . vakare ypac.. thumbup.gif

o kokį nors poveikį jaučiat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2011 02 19, 12:23)
o kokį nors poveikį jaučiat?  bigsmile.gif

nlb.., nsn naudoju dar.. ax.gif
Atsakyti
Na gal dar pajausim kokį poveikį rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai verta įsigyti. Mes gavome dovanų thumbup.gif kai vaikai sloguoja ar kosti-visada laikau įjungtą ir dieną, ir naktį.
Atsakyti
mes turime jau keli mėnesiai, per naktį laikome įjungtą.. kažko stebuklingo dar nepastebėjau, bet šviesele tikrai miela biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2011 02 19, 13:12)
Mes turim himalajų drukskos lempą  4u.gif  Tiesą sakant kažkokio poveikio nepajutau, bet vistiek gal kažką gero duoda  ax.gif  bet jei ir neduoda tai vistiek labai man ji patinka smile.gif
Labai patinka man jos šviesa.. tokia neįkiri ir švelni.. mes ją deginam miegamajame tai super jaukią atmosferą sukuria  wub.gif  thumbup.gif  noriu ir dar vienos  doh.gif

Man kaip ir daugeliui, turintiems sia lempa, kazkokio poveikio pastebet nepavyko, bet siaip kaip lempute labai jauki ir miela wub.gif. Stengiuosi ja kuo ilgiau deginti, nebutinai vien vakare, o ir naujuose vaiku kambariuose prie lovyciu noreciau laikyti tik drusku lempas rolleyes.gif.
Beje, mes ir valgomaja himalaju druska pradejome naudoti, nes tikiu, kad ji sveikesne ax.gif.
Atsakyti