Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai - IV tema

Kadangi pradedame jau ketvirtąją temą apie Guerlain , trumpai galiu pasakyti tiek, kad Guerlain parfumeriją pažinti verta. O pažintis su ja dažniausiai virsta meile.
user posted image
user posted image
user posted image

Ankstesnė tema
http://www.supermama...howtopic=310447
Monsieurguerlain
http://monsieurguerl...collection.html
Guerlain puslapis
http://www.google.lt...w...RUg&cad=rja
Atsakyti
Kad jau užklydau į temą, pablevyzgosiu. Man dar taip nebuvo. Juodai noriu kurios nors vienos iš alegorijų...vien dėl pasakiško grožio (mano nuomone) buteliuko. Ale, kad nerandu nė vienų, kurie patiktų... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 02 27, 00:07)
Kad jau užklydau į temą, pablevyzgosiu. Man dar taip nebuvo. Juodai noriu kurios nors vienos iš alegorijų...vien dėl pasakiško grožio (mano nuomone) buteliuko. Ale, kad nerandu nė vienų, kurie patiktų...  lotuliukas.gif

O katruos mėginote?

Vakar atradau, kad turiu atomiką fantastiško mano nosiai kvapo Anisia Bella - ypač stebėjausi kiek jie laikosi - 12 val mažiausiai. Su tara po sunaudoto atomiko pasirodė būtinas tik Herba Fresca. Įsigijau neseniai Figue Iris - pakilnoju, pauostau, bet įtariu eis į išpardavyklą (man per saldžios jų figos sad.gif).

Daugumos gėlinių alegorijų nesupratau - nei Bouquet Numero 1, nei Flora Nyphea, nei Tiare Mimosa galima sakyti nesuudžiu, man per silpni sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 27, 10:31)
O katruos mėginote?

Vakar atradau, kad turiu atomiką fantastiško mano nosiai kvapo Anisia Bella - ypač stebėjausi kiek jie laikosi - 12 val mažiausiai. Su tara po sunaudoto atomiko pasirodė būtinas tik Herba Fresca. Įsigijau neseniai Figue Iris - pakilnoju, pauostau, bet įtariu eis į išpardavyklą (man per saldžios jų figos sad.gif).

O man kaip tik atvirksciai. Figos Irisai laabai patinka ir taupau juos nes girdejau kad isims is prekybos. O va Anisia Bella pirkau praeitais metais, ziauriai patiko, naudojau ir dziaugiausi. Bet va siais metais kazkas atsitiko, niu negaliu. Neina man kvapas nors tu mirk. O dar ir kiekis - 125ml. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 27, 10:31)
O katruos mėginote?

Bandžiau Herba Fresca, Flora Nymphea, Mandarine Basilic, Tiare Mimosa, Pamplelune ir dar kelis. Iš esmės, "išragavau" viską, ka radau savo Akropely. Iš visų šių, sakyčiau, labiausiai patiko Herba Fresca. Labai norėjau kvepalų su ryškia mėtos nata, tai jau buvau pamanius, kad būsiu radus. Bet po kiek laiko pradėjo erzinti labai dar ryškesnė citrina. Dar Pamplelune pasirodė visai gražūs, bet negalėčiau dėvėti, nes niekaip negaliu perlipti per tą baldinio vaško asociaciją, kuri iškyla po kiek laiko.
Anisia Bella nebandžiau, bet, kaip suprantu, bus ryški anyžinė nata. Labai jau išranki aš tam anyžiui - retai kada patinka. unsure.gif

QUOTE(v-i-k-a @ 2011 02 27, 10:41)
O man kaip tik atvirksciai. Figos Irisai laabai patinka ir taupau juos nes girdejau kad isims is prekybos.

Su ta figa-irisu irgi labai įdomiai. Norėjau pabandyt, bet kad jau neradau parduotuvėj, kažkaip ir pamiršau.
Atsakyti
Vieninteliai iš uostytų (turimų) Guerlain'ų liko "nesuprasti" - Terracotta Voile D'Ete. Niekaip jų nesuvokiu - tarsi visai ne iš Guerlain linijos būtų... Dabartinė svajonė Jicky ir Shalimar (geriau EDP pavidalu).
Beje, nieks nesikėsinkite į V-i-k-o-s Anisia Bella ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tugras @ 2011 02 27, 21:17)
Vieninteliai iš uostytų (turimų) Guerlain'ų liko "nesuprasti" - Terracotta Voile D'Ete. Niekaip jų nesuvokiu - tarsi visai ne iš Guerlain linijos būtų... Dabartinė svajonė Jicky ir Shalimar (geriau EDP pavidalu).
Beje, nieks nesikėsinkite į V-i-k-o-s Anisia Bella  ax.gif

Aš Teracottos irgi nelabai vertinu- manau, kad visa, kas geriausia, Guerlain sudėjo į teracotos kosmetikos liniją, o tie kvepalai buvo tarsi jos papildymas , bet pavyzdžiui meteoritų kvepalai, nors irgi kurti su panašia idėja, man atrodo nepalyginamai geresni.
Atsakyti
QUOTE(Tugras @ 2011 02 27, 22:17)
Beje, nieks nesikėsinkite į V-i-k-o-s Anisia Bella  ax.gif

Nepažadu... devil.gif
Atsakyti
NENUSIPELNĘ BŪTI PAMIRŠTI
Šiek tiek daugiau nei priš metus prasidėjo mano romanas su Guerlain kvepalais (iš viso su kvepalais). Per porą dienų "ryte prarijau" visas Guerlain šedevrų temas šiame forume ir vis grįždavau (ir dabar grįžtu) prie jų. Prasiskleidė Minervos, JVanos, Katalikės, Biologės, BlackDee, Gervelos, Ferrari ir kitų parfumisčių asmenybės. (Beje, kvepalai, požiūrio į juos išsakymas labai daug pasako apie žmogų).
Pirmieji parkeliavo Eliziejaus laukai (EDT), vėliau Vol de Nuit (EDT), Chamade (PT) ir taip toliau. Norų sąrašas niekaip nesutampa su galimybėmis, bet... Gera turėti svajonę. Visi mano turimi Guerlain'ai pirkti nebandyti, neuostyti, tik ... "išskaityti". Mylimiausieji jau beveik metus yra Chamade, o nieko negaliu pasakyti apie vienintelius Terracotta Voile D'Ete.
Savo turimų kvepalų nuotraukos įkelti nepasiseka, todėl keliu tik "linką". Jame trūksta dar tik parkeliaujančios Mahoros. Kairėje pusėje matosi mano tikslingas "nuėjimas į kairę" nuo Guerlain'ų biggrin.gif . Tokių nuklydimų nusimato ir ateityje, bet pagrindinė mano aistra išlieka senieji, gerieji Guerlain'ai.
https://picasaweb.go...063445806225554
Ką gi, mano romanas su Guerlain tęsiasi ir jam nesimato galo.
Kokie jūsų santykiai su šiais nepaprastais kvepalais šiandien? .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 12 kovo 2011 - 12:01
QUOTE(Tugras @ 2011 03 12, 08:14)
Ką gi, mano romanas su Guerlain tęsiasi ir jam nesimato galo.
Kokie  jūsų santykiai su šiais nepaprastais kvepalais šiandien? .

Tugras, santykiai tęsiasi biggrin.gif
Paskutinės tų santykių pasekmės tokios
user posted image
user posted image

user posted image

Nežianu ar jau atradai, dar vienas puslapis Guerlain tema
http://guerlainperfu...ttles.webs.com/
Papildyta:
QUOTE(Tugras @ 2011 03 12, 08:14)
Pirmieji parkeliavo Eliziejaus laukai (EDT), vėliau Vol de Nuit (EDT), Chamade (PT) ir taip toliau. Norų sąrašas niekaip nesutampa su galimybėmis, bet... Gera turėti svajonę. Visi mano turimi Guerlain'ai pirkti nebandyti, neuostyti, tik ... "išskaityti". Mylimiausieji jau beveik metus yra Chamade, o nieko negaliu pasakyti apie vienintelius Terracotta Voile D'Ete.

Dėl Teraccotos, man ji labai patinka, primena pypkinį vyšnių tabaką, kurį vasarą mano draugė rūkydavo, tik labai greitai ji nuo manęs pabėga.
Atsakyti
Mačiau šituos butelaičius parduodamus, tai reiškia Tamstelė juos prigriebei. Šaunuolė! Gražu...
Atsakyti
Santykiai, žinoma, tęsiasi, tiesa, gan platoniški - poreikį "turėti" pakeitė poreikis "pauostyti". Buvo puikus guerlainiškas gyvenimo laikotarpis, kai norėjau turėti po lašelį visų įmanomų ir neįmanomų kvepalų, bet dabar atėjo ramybė ir stabilumas - tai, ko galbūt ir norėčiau, tiesiog neįperku. Tai, kas džiugina - apie Guerlain galėčiau skaityti savaitės trukmės paskaitas ir vis tiek visko nepapasakočiau, o žinios ir įspūdžiai man yra didžiausia vertybė... smile.gif
Atsakyti