Įkraunama...
Įkraunama...

DECUBAL

Pasidalinkime patirtimi, kas naudojat šiuos produktus. 4u.gif

user posted image
user posted image

"Decubal kosmetika jau daugiau nei 30 metų
rūpinasi Skandinavijos šalių gyventojų oda,
kurią veikia žvarbus klimatas, mitybos pokyčiai,
gyvenimo būdas, kai vis daugiau laiko praleidžiama
patalpose ir t.t. "

Oficialus tinklapis http://www.decubal.lt/lt/default.htm
Atsakyti
na gerai, pasireikšiu pirma smile.gif

Šios priemonės mane suviliojo tuo, kad yra bekvapės ir sukurtos Skandinavijos šalių gyventojams - tai reiškia turėtų būti gerai suformuluotos apsaugoti odą nuo didžiausių šalčių g.gif
Kadangi turiu jautrią ir sausą odą, praeitą žiemą naudojau šį kremą

Decubal Face Cream
user posted image

Labai malonus kremukas, gerai drėkina odą, naudojau nuolat - ryte ir vakare, gal norėjosi šiek tiek daugiau net riebumo, tad esu pasižadėjusi išbandyti ir kitą veido kremą (veidui yra tik 2 ) Face Vital, manau išbandysiu šią žiemą kai baigsis mano visos atsargos biggrin.gif

Atsakyti
mane irgi domintu atsiliepimai, bet ju nera o siandien kaip tik akcija siom priemonem http://beta.lt/vilni...lniuje-ir-kaune
Atsakyti
As siandien susigundziau akcija vaistineje ir mb nupirkau sios firmos skutimosi geli! Jis man nuolat skundziai , kad jam oda tempia nusidkutus, tai ziuresim kokie atsiliepimai bus, gal kurios vyras naudojo?
Atsakyti
smile.gif+2012 11 28, 11:13-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 11 28, 11:13)
As siandien susigundziau akcija vaistineje ir mb nupirkau sios firmos skutimosi geli! Jis man nuolat skundziai , kad jam oda tempia nusidkutus, tai ziuresim kokie atsiliepimai bus, gal kurios vyras naudojo?

būtų labai malonu išgirsti atsiliepimą, nes ir mano vyrui panašios bėdos doh.gif
Atsakyti
Mb labai isgyre, labai lengvai sake peiliukas slydo, nesusipjauste, sake jig jos riebios tokios pasirode, bet visumoje labai. Geros, jokio tempimo jausmo nebuvo
Atsakyti
smile.gif+2012 12 03, 11:17-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 12 03, 11:17)
Mb labai isgyre, labai lengvai sake peiliukas slydo, nesusipjauste, sake jig jos riebios tokios pasirode, bet visumoje labai. Geros, jokio tempimo jausmo nebuvo

ačiū! lėksiu ir aš saviškiui ieškoti. o jūs kur pirkote ir kokia maždaug kaina? mačiau Benu vaistinėse akcijos berods šiai produkcijai g.gif
Atsakyti
As ten ir pirkau, kainavo 29 su centais
Atsakyti
Man labai patinka šie produktai, buvau padariusi pertrauką, dabar vėl naudoju. Sausai odai labai tinka thumbup.gif

Ypač geras šis prausiklis su aliejais, nusiprausus net kremo nereikia:

user posted image
Atsakyti