Galva apsisuko

nuo Ulės ir Akviles grybų grožio
Kad suktinukai būtų gelsvesni, rausvesni, gali aptepti plakiniu, arba medumi
Kepti šonkauliukai:
šonkauliukų
česnakinės druskos
pipirų
---------------------
padažui:
2 šaukštai rudojo cukraus
2šaukštai sojos padažo
2šaukštai ketčupo
2šaukštai romo
2šaukštai čili padažo
2šaukštai vorčesterio padažo
šaukštas balzamiko acto
2šaukšteliai garstyčių
4skiltelės įšspausto česnako
Kauliukus pabarstyti gausokai česnakine druska ir pipirais iš vakaro.
Dėti į foliją, kartu su bulvėmis, užsandarinti ir kepti val. laiko 190temp.
Kol kepa pasiruošti padažą iš paminėtų ingriedijentų.Atidarius foliją, kauliukus išimti, bulves palikti.Pravėsus kauliukus aptepti gausiai padažu ir sudėti ant grotelių toliau kepti, porą kartų šepetėliu vis patepti padažu, kepti, kol paskrus, bulves pakišti po apačia, pavartyti, kol kepa.

Ir dar kotletai, apvalkale nevalgiukams

.Į kiaulienos, kalakutienos faršą dėjau
truputį džiuvėsėlių apie gerą šaukštą, taip pat krakmolo nepilną šaukštą ir kiaušinį, smulkintą svogūną, apsukau bemiele tešla ir sukarpiau, dėjau į įkaitintą orkaitę 200l. temp., pakepiau šiek tiek, tada patepiau kiaušinio plakiniu ir kepiau, kol gražiai pagelto.
