
Elena, įspūdingai
o tie ryžiai tikrai nenubyra?

QUOTE(jurga r @ 2011 02 08, 13:24)
[b]Kepsneliai grietines padaze[/b
Skaniai labai atrodo,bet man mišrainė dar skaniau


QUOTE(Agniska @ 2011 02 08, 18:11)
Skaniai labai atrodo,bet man mišrainė dar skaniau
Ten morkos,žirneliai ir majonezas? 


Taip ,dar cesnakiuko,druskos ir pipirumaltu

QUOTE(Millita* @ 2011 02 08, 21:57)
ka tik pasigaminau si Cili troskini
skanumelis, visiem namiskiam labai patiko
gaminsiu as ji dazniau
labai geru cia receptuku prisirinkau, tikrai visus isbandysiu





labai geru cia receptuku prisirinkau, tikrai visus isbandysiu


As ir labai panasiai darau


QUOTE(Avocetė @ 2011 02 09, 14:44)
Aha pietus, o kas tai ir koks receptukas??????

QUOTE(Vyšninė @ 2011 02 09, 16:13)
Atrodo sveikai ir saikingai




QUOTE(etainy @ 2011 02 09, 15:24)
Atrodo sveikai ir saikingai
Kazkodel daugelis vis dar galvoja kad pietus turi buti tokie patys dideli kaip ir vakariene, bet kai kurie zmones sriuba pries tai valgo per pietus
Todel man atrodo visai saikinga





šitos porcijos pakankamai vienam žmogui

QUOTE(magistrante @ 2011 02 09, 16:16)
POmidorai su grietine ir svogūnų laiškais, bei kepta nugarinė apvoliota miltuose

Krabų kepsniukai/kotletai iš Gustavo receptų:





O kur kepsniukų receptas?
ne visos žiūrime Gustavą


QUOTE(Ulė @ 2011 01 31, 09:00)
Stiprus kepsnys
sprandinės
prieskonių gardinti mėsai
sūrio
majonezo
morkos
svogūno
džiuvėsėlių
kiaušinio
vakar kepiau pagal si recepta stiprius kepsnelius, nerealaus skanumo, sotus tokie, zodziu man labai patiko. aciu Ulei uz receptuka

QUOTE(ELlJA @ 2011 02 09, 20:35)
Ups, atsiprašau:
Krabų lazdeles sutarkuoti. Sumaišyti su fermentiniu sūriu, imušti kiaušinį, druskos/pipirų. Visą masę išmaišyti ir suformuoti kotletus. Juos pavolioti džiūvesėliuose ir kepti keptuvėje, kol apskrus.
Mes vaglėm, su majonezo/kečupo/česnako padažu.
