Įkraunama...
Įkraunama...

gobelenas

labai patiko austi paveiksliukai, universalus taikymas interjere, ir originali dovanėlė. gal kas audžiat, pasidalinkit patirtimi.
Atsakyti
Kažkada audžiau, kai mokiausi, dabar jau seniai nieko nebedarau. Bet šiaip smagus užsiėmimas, man patikdavo biggrin.gif
Atsakyti
Labai norėčiau išmokti šio meno 4u.gif
Atsakyti
As irgi kazkada audziau, netgi parodoj darbelis buvo. Smagu butu jei kas primintu kaip tai daroma biggrin.gif
Atsakyti
Na nejaugi nė viena iš mamų neaudžia? Aš jau vadovėlius susiradau, rėmą padarė. pradėsiu, jei pasiseks, pasidalinsiu patirtimi
Atsakyti
O vadovėlis, lietuviu kalba? kur pirkai?
Atsakyti
Susirinkau iš "Kraitės" ir senų buities darbų vadovėlių. pabandysiu darbe nuskenuot, galėsiu persiųsti smile.gif smile.gif
Atsakyti
Persiusk, kai tik galesi 4u.gif
Atsakyti
Va merginos kaip reikia austi biggrin.gif
user posted image
Ant rėmo susikali vinukus dviem -trim eilėm viršuje ir apačioje , po to užmeti siūlus lininius ar medvilninius tvirtus gerai įtempiant ir kas antrą atskiriant užmetant ant liniuotės ,kuri yra įdėta per vidurį , kad lengviau praskirti būtų. Tada paiimat šeivutę prisuktą siūlų. pradžioje užaudžiat kartono juostelėm, tada tik kišat šeivutę prakišinėjat kas antrą siūlą, į vieną pusią kai einant tai pakeliat kur virš liniuotės, į kitą pusę einant ,tai pakeliat tuos siūlus kur po liniuotę ir taip kaišote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(runcė @ 2006 02 10, 21:27)
Na nejaugi nė viena iš mamų neaudžia? Aš jau vadovėlius susiradau, rėmą padarė. pradėsiu, jei pasiseks, pasidalinsiu patirtimi

as taip pat bandau austi bigsmile.gif tik as neturiu remelio su viniukais
as ant kardono prisitaisiau mirksiukas.gif
bandziau apvaliai austi (ant apvalaus kardono) garzu paposaslar sage pasidariau.
Negaliu tik parodyti nes dar man negalima ikelti verysad.gif o kaip kitaip man ikelti verysad.gif nezinai....
dar toki paveiklsa nei maza nei dideli nusiaudziau is audinio juosteliu ax.gif
ax.gif na cia reik pamatyt
o kad man kas pagelbetu del idejimo darbeliu unsure.gif
Atsakyti
As tai visas savo darbu nuotraukas idedu i
http://www.foto.lt/lt.php o paskui tik linka idedu i foruma.
Atsakyti
sveikos. ir as labai noreciau ismokti audimo meno. labai noretusi , kad kas labiau isrutuliuotu sia tema
Atsakyti