Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

QUOTE(jurguze.g @ 2007 03 16, 18:59)
sakyk, gal gali tiksliau supasakoti, koki mechanizma ir is kokiu detaliu pirkai, nes sian skersai isilgai senukus ismaisiau beiskodama to mechanizmuko, kuris sustabdo virvele traukiant.  g.gif
buciau dekinga, jei papasakotumet kur dar matet tokiu 'stabdeliu'  4u.gif
Bedos atveju sakiau naudosiu tokius nuo kapisono stabdziukus plasmasinius  ax.gif


Reikia ieškoti užuolaidų skyriuje. Aš dalį reikalingų detalių pirkau Senukuose Ukmergės gatvėje, kitas Banginyje.
Paprasčiausia prieiti prie pardavėjų užuolaidų skyriuje ir paklausti ar turi detalių romanetėms. Ukmergės g. iš pradžių sakė, kad neturi stabdžiukų, bet paskui nuėjo pas siuvėja, kurios ten siuva ir atnešė.
Banginyje tai visi pavyzdžiai sudėti užuolaidų skyriuje prie siūlu, bet pačioj apatinėj lentynoj. Toks įspūdis susidaro, kad nelabai jie nori ką ir parduoti.
man dar ten reikia tokiu žiedelių, tai kiek paskutiniu metu buvau, vis sako, kad dar neatvežė.
O pats mechanizmo pavyzdys tikrai kabo abiejuose Senukuose. Tas stabdžiukas tai tokia plastmasinė detalė kuri tvirtinasi prie viršutinio pagaliuko ar karnizo.
Atsakyti
QUOTE(Matilda1 @ 2007 03 16, 21:25)
man dar ten reikia tokiu žiedelių, tai kiek paskutiniu metu buvau, vis sako, kad dar neatvežė.

jei čia apie tuos plasmasinius žiedelius kur virvutei verti, tai aš pvz. perku poveržles detalių skyriuje thumbup.gif maišelis litą kainuoja atrodo, o jų ten geras šimtas, tai ir man užtenka ir vyras patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 03 16, 22:14)
jei čia apie tuos plasmasinius žiedelius kur virvutei verti, tai aš pvz. perku poveržles detalių skyriuje  thumbup.gif  maišelis litą kainuoja atrodo, o jų ten geras šimtas, tai ir man užtenka ir vyras patenkintas biggrin.gif


Nea, ten tam mechanizme kur Senukuose yra, apatinėje eilėje tokie žiedeliai su nusmailintu galu, na tarsi lašo formos, tai tada ant jo keliant tie kiti žiedeliai susimauna. Nežinau ar tai turi kokios įtakos, bet jei jau juos kažkas sukūrė, tai matyt geriau. Nors dabar nesulaukus padariau su paprastais ir viskas veikia.

Tiesa tas virvutės fiksavimo mechanizmas šiek tiek streikuoja, kažkaip sunkiai nusileidžia, vis stringa. Galvoju gal virvutės per storos, arba apatinis svoris per didelis, nes nepirkau tos specialio juostos - nuo statybų liko tokių nerūdijančio plieno juostelių, tai panaudojau jas, gal jos per sunkios. Bet užtat į viršų kelia be problemų, galima užfiksuoti kokioj nori padėty.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.


Romanetės. 2 dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambrozija: 21 kovo 2007 - 16:11