Įkraunama...
Įkraunama...

3 klausimai

1.Pas mane ant vienos kojos pedos kulno yra trys karpos, o gal jos ne karpomis vadinasi? Viena gan didele, bet vaikstant neskauda, nieko. Ar reikia jas salinti ir kaip tai daroma? O pas jus kiek kainuoja? Ir kokiu metu laiku geriau salinti?


2. Kai laukiausi ant rodomojo pirsto galo iskilo hemangioma per kelias dienas. Ja pasalino Santariskese onkologiname, istyre, nepiktybiska. Bet toj vietoj liko sukietejimas ir susidaro kaip odos kauburiukas, kuris priauga prie nago ir skauda. Pirsto galas maziau jautrus. Nuo ko susidaro tos hemangiomos? Ir ar yra tikimybe, kad vel atsiras.


3. Pazastyje yra tokia kabanti karpa, kuri labai neestetiskai atrodo. Kur ja butu galima pasalinti? Kiek, pavz, pas jus kainuoja? Kada geriau salinti vasara ar ziema?
Atsakyti
1. Karpas reikia šalinti. Deja, tai nereiškia, kad jų vėl neatsiras - nėra tokio metodo, kuris galėtų pašalinti karpų atsiradimo priežastį. Geriausias šalinimo metodas - šalinimas lazeriu. Kaina apie 100Lt už vieną karpą. Šalinti galima bet kokiu metu.

2. Nuo ko atsiranda hemangiomos - niekas nežino. Pagal aprašymą jums susiformavo randelis. Gali būti, kad hemangiomų atsiras ir ateityje.

3. Šalinti galima nesvarbu kada. Pagal aprašymą pas jus yra papiloma arba dermalinis apgamas. Šalinimas lazeriu ) nuo 50 iki 100Lt.
Atsakyti