Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Council House UK

QUOTE(f_f_b @ 2012 03 16, 00:39)
jei gyveni Londone rasyk adresa, nepasididziuosiu uzsukti i svecius ir smulkiai isdestyti savo poziuri i tokius zmones kaip tu!

ir jei net nezadi kviestis i svecius pasiulyciau tau cia ir dabar nukelti pirstus nuo klaviaturos!

pasaulis nera supuves, pasauli sudaro puvesiai, vadinami zmonemis! jei reikia pamatyti tikra puvesi paziurekite i veidrodi!

blink.gif blink.gif blink.gif is didelio rasto, isejom is krasto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Astreja-: 16 kovo 2012 - 08:51
QUOTE(f_f_b @ 2012 03 15, 23:13)
cia gal labiau ne loterija, o mokejimas teisingai pateikt savo situacija laiku ir vietoj. mokejimas buti naglu, kitu atveju mokejimas meluot ziurint kitam zmogui i akis, ir aisku galvojimas tik apie save ir savo seimos gerove pamirstant kad esame visuomenes dalis!

schmoll.gif schmoll.gif nebutinai schmoll.gif
QUOTE(f_f_b @ 2012 03 16, 03:39)
niekas niekam nesiulo sukciauti, praeitais metais eileja del CH stovejo 5000000, kasmet tas skaicius auga, ar bent numanote kiek kasdien yra pateikiama application del CH, nezinote ir as nezinau bet numanau, kad daug. jeigu jus nunesate savo uzpildyta forma tik uzzimejusios varnele punkta ties blogomis gyvenimo salyguomis ir nenurodote kokiomis, bei nepateikiate laisko su paaiskinimais kaip tai veikia jusu seima ir nepateikiate irodymu, taip jusu uzpildyta forma ir dulkes ant lentynos. jei nuejus i councila paklausta pasakote kad bandote issinuomoti kazka kito bet niekas nenuomuoja del mazu pajamu, tai be irodymu vargu ar kazkas jumis tiki. ar zinote kiek zmoniu ta pati per diena pasako, ka ir jus! daug, labai daug!

jei jusu gyvenimo salygos tikrai prastos, ir jus delto kenciate turite tai irodyti!
jei jums neiseina issinuomuoti kito gyvenamojo ploto, turite irodyti!

schmoll.gif schmoll.gif nesamone.Nieko neyrodinejom,uzpildem ankteta ir tiek.Gal vienintelis dalykas buvo tai kad surasem viska kas mum atrode svarbu,nors uz tuos punktus ir neduoda tasku.Bet nebuvo jokiu priedu,laisku,rekomendaciju,GP rastu ar dar kazko g.gif del pelesio...mum buvo pasakyta kad jei norit del jo paskubint reikala vienintele vieta kur galit kreiptis yra HIGIENOS centras,ne joks GP.Jie yvertintu situacija ir ju isvados gali paspartint reikala arba ne ax.gif patikejo viskuom ka surasem anketoj ir pasake kad gali ateit patikrint kaip gyvenam,bet neatejo...kadangi eina pasirinktinai. ax.gif nei mes skambinom tam konsului nei lindom y akis nei kazka yrodinejom ar per galva vertemes ar sukciavom. g.gif
Man atrodo zmones kuriem tenka ilgai laukt tiesiog pasidaro pikti kad kitam pasiseke ir is to pasiutimo pradeda kaltint visokiais sukciavimais melagystem ir t.t.paprastai tariant apie kitos masto pagal save 4u.gif
Atsakyti
uz nacistinius pasisakymus galite taipogi nukenteti! tikiuosi moderatore ispejima jums duos del nacistinio pasisakymo!




lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va cia tai dienos juokelis biggrin.gif
Atsakyti
kas jau cia nacizma propoguoja?
Atsakyti
QUOTE(f_f_b @ 2012 03 16, 00:39)

jei jusu gyvenimo salygos tikrai prastos, ir jus delto kenciate turite tai irodyti!
jei jums neiseina issinuomuoti kito gyvenamojo ploto, turite irodyti!

su situo sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai council house tvarkymasis tai mistika
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 03 16, 18:26)
man tai council house tvarkymasis tai mistika

Man atrodo cia viskas priklauso nuo savivaldybes g.gif arba nuo zmogaus kuriam pakliuva anketa g.gif nezinau,bet mum pvz nebuvo nieko sunkaus.Uzpildai anketa ir viskas.Atsiunte lapa su tasku skaicium ir tuom popierizmas pasibaige. ax.gif tada lauki pasiulymu.Siaip ir per TV sake kad kas vienam counsile vyksta,tai nereiskia kad ir kitam taip bus ir absoliuciai nera taisykles kas bus pirmesnis unsure.gif pvz vienisa nescia moteris nebutinai gaus greiciau uz pilna seima su dirbanciu vyru unsure.gif
Atsakyti
vat man ir idomu, pagal ka skiria. ir kodel council house geriau uz housing benefita? arba atvirksciai. ir kokios pagrindines salygos lemia, jog tau priklauso council house? ir kiek uz ji reikia primoket?
Atsakyti
as domejausi musu council house listais, tai siuo metu pasake eileje stovi 6 tukstanciai zmoniu lotuliukas.gif doh.gif tai speju gaut be sansu.
pilnai dirbanciai seimai.
Atsakyti
kodel geriau council, o ne hb?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti