Įkraunama...
Įkraunama...

Kur su vaiku nueiti nemokamai?

Juru muziejuje nemokami juru liutu pasirodymai, aisku reikia moketi uz iejima i muzieju
Atsakyti
per google ivesti "nemokami uzsiemimai vaikams"
Atsakyti
SUBALANSUOTA MAŽIEMS, BET TINKA IR DIDELIEMS!!!!

Laba! Noriu pakviesti visas kaunietes su savo mažaisiais sekmadienį į Žalgirio arenos Vasaros terasą! Jau šį sekmadienį (liepos 5 d.) 12:00 val. PRAMOGOS MAŽIESIEMS NIEKO NEKAINUOJA! PUIKI ATMOSFERA IR VAIŠNIMASIS TORTU garantuota!

Mažųjų koncertai gyvai – tikras garsas, tikra muzika, tikri žmonės, tikros emocijos, tikras juokas. Koncertuos tarptautinių konkursų laureatai mažųjų pop choras LAŠELIUKAI!!!

Gausybė žaidimų, lavinančių bei linksminančių, kuriuos išmanieji renginio vedėjai sugalvoja vis naujus, labiausiai atitinkančius susirinkusių svečių nuotaiką. Turėsite galimybę dalyvauti piešinių konkurse ir kartu išrinkti nugalėtojus.

Norintiems atsipūsti tarp pramogų lauks vaikiškų filmukų zona su sėdmaišiais.

Po visų pasirodymų turėsite unikalią galimybę įsijausti į pasaulio žvaigždžių sceninį gyvenimą ir visai Nemuno salai parodyti savo vokalinius sugebėjimus – Jūsų lauks pilnu įgarsinimu, visa reikalinga aparatūra aprūpinta terasa, pritaikyta karaokė pasirodymams. Dainuoti gali visi – ir maži, ir dideli, o kam nedrąsu – gali dainuoti visa šeima. Juk tokia ir yra pagrindinė idėja – pabūti kartu.

Patys smalsiausi mažyliai bus kviečiami į nemokamą ekskursiją po „Žalgirio“ areną ir jos užkulisius. Bet jei mamos pažada susirišti dvi kasytes, o tėveliai segėti petnešas – pasistengsime visas arenos paslaptis atskleisti ir didesniems, bet smalsiems.

Aktyviausiai dalyvavę vaikai bus apdovanoti specialiais diplomais bei kartu ragaus saldžiausio torto!

Daugiau info:
https://www.facebook...14147602126029/
Registruokitės tikrai, jeigu ilgąjį savaitgalį liekate mieste! Bus smagu visiems!
Atsakyti
http://tautosnamai.l...ai-uzsiemimai-4
Atsakyti
http://plaukimoakade...p;id=b641c2b1c4
Atsakyti