Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

QUOTE(kirbe @ 2010 12 13, 10:51)
o kur receptukas?

vienas 4u.gif
http://www_neringa-b...aus-tortas.html

ir antras ax.gif
http://www_neringa-b...aus-tortas.html
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2010 12 14, 14:24)
db pagalvojau,kad cia medaus torto tema,gal nekelti kitu tortu,tik meduti? blink.gif



labai skaniai ir gražiai atrodo tavo medučiai......o papuoštus torčiukus kelk y temuke kaip puošti tortuspyragus ir kitus skanestus ten ir patarimu gausi ir kritikos...tik neišsigask,nes mes ten kad ir pakritikuojam,tai tik noredamos gero..... 4u.gif
Neryte,ačiu už receptukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 15 gruodžio 2010 - 21:07
Merginos ar jus medu pagal Kirbes recepta sveriate,ar matuojate v.saukstais?Kiek tas iseitu?Vienur raso,kad v.s. yra 20 g,kitur 30 g medaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 12 16, 21:00)
Merginos ar jus medu pagal Kirbes recepta sveriate,ar matuojate v.saukstais?Kiek tas iseitu?Vienur raso,kad v.s. yra 20 g,kitur 30 g medaus g.gif

Aš sveriu. Šaukštais nežinau... Geriau sverti, jei turit svarstykles o tai ir šaukštai pas visas skirtingai, ir semiam skirtingai (su kaupu, be kaupo ir pan.)
Atsakyti
gal kas bandet vietoj sodos det kepimo miltelius? Svarstau isbandyt sita tortuka... ax.gif Bet, su soda kepiniai man nesigauna niekada. Arba as per daug jautri sodai arba nemoku jos atgesint (itariu, kad antras variantas verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 17, 09:14)
gal kas bandet vietoj sodos det kepimo miltelius? Svarstau isbandyt sita tortuka... ax.gif Bet, su soda kepiniai man nesigauna niekada. Arba as per daug jautri sodai arba nemoku jos atgesint (itariu, kad antras variantas verysad.gif )


o kokio mokslo reikia nugesinti sodai g.gif užpilat actu arba citrinos rugštele su vandeniu ir pakaukiat kol gerai išputoja ir viskas.....

savo medaus biskvito nesu kepus su kepimo milteliais,tai tikrai negaliu patarti kiek deti,kad gerai iškiltu......
bet jei norit eksperimentuoti,tai aš dečiau dvigunbai daugiau negu sodos.....
Atsakyti
merginos sakykit, kurios kepėt cipciuko tortą, ar reikia jį dar ir suteptą įkišt į orkaitę trumpam?kaip ten pabaigoje parašyta ar aš neįsigilinau. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(keno @ 2010 12 13, 21:44)
sveikos merginos 4u.gif galiu prisijungti? smile.gif  meduti (cipciuko) kepu jau seniai rolleyes.gif bet,man jis skaniausias su DVARO grietine ax.gif ir slapesnis buna ir rugstele kitokia,nei su zemaitijos grietinele g.gif special kepiau,ir tepiau su grietinele-dg nebetepsiu,nes skonis ne tox ax.gif koks man patinka.

gal gali pasakyti su grietine pagal kokį receptuką darai pertepimą?
aš medutį, pagal iš kažkur gautą seną receptą, kepu jau nuo senų seniausiai, ir pagalvojau, kad šiom Kalėdom reikia truputį kitokį receptą išbandyti, bet bijau, kad su grietinėle galiu nesugebėti, tokia iš manęs kepėja....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 12 17, 12:50)
o kokio mokslo reikia nugesinti sodai  g.gif užpilat actu arba citrinos rugštele su vandeniu ir pakaukiat kol gerai išputoja ir viskas.....

Teoriskai viska zinau kaip padaryt, praktiskai gaunasi fiasko unsure.gif
Viskas suputoja, viskas istirpsta, pyragas, tarkim, iskyla, bet man jauciasi soda nors tu ka verysad.gif

Todel arba ja keiciu kepimo milteliais, arba ieskau naujo recepto, kur jau kazkas kitas butu kepes su kepimo milteliais... Del to ir klausiu blush2.gif

Atsakyti
[quote=linksmuoliukas,2010 12 17, 13:02]merginos sakykit, kurios kepėt cipciuko tortą, ar reikia jį dar ir suteptą įkišt į orkaitę trumpam?kaip ten pabaigoje parašyta ar aš neįsigilinau. blush2.gif
Papildyta:

Sutepi Cipciuko meduti ir kisi i saldytuva mirksiukas.gif ,nereikia i jokia orkaite schmoll.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solen: 17 gruodžio 2010 - 16:08
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 12 17, 14:02)
merginos sakykit, kurios kepėt cipciuko tortą, ar reikia jį dar ir suteptą įkišt į orkaitę trumpam?kaip ten pabaigoje parašyta ar aš neįsigilinau. blush2.gif
Papildyta:

gal gali pasakyti su grietine pagal kokį receptuką darai pertepimą?
aš medutį, pagal iš kažkur gautą seną receptą, kepu jau nuo senų seniausiai, ir pagalvojau, kad šiom Kalėdom reikia truputį kitokį receptą išbandyti, bet bijau, kad su grietinėle galiu nesugebėti, tokia iš manęs kepėja....


as kepu cipciuko meduti,ir tepu,tik su dvaro grietine-nu,skonis fantastiskas.....jis toks dregnas,sotus mirksiukas.gif
Atsakyti
as kepu pagal beata medaus torta ir labai skanus gaunasi,va kaip tik esu issikepusi lakstus kaledoms, tai per kaledas valgysim torta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 17, 14:22)
Teoriskai viska zinau kaip padaryt, praktiskai gaunasi fiasko unsure.gif
Viskas suputoja, viskas istirpsta, pyragas, tarkim, iskyla, bet man jauciasi soda nors tu ka verysad.gif

Todel arba ja keiciu kepimo milteliais, arba ieskau naujo recepto, kur jau kazkas kitas butu kepes su kepimo milteliais... Del to ir klausiu blush2.gif


aš taip pat jaučiu sodą. Bet trukdo ji man retai. Paprastai antrą dieną po iškepimo lakštai/biskvitas susistovi ir soda pasislepia.
Medutį juk palaikysite,kad susigertų ir subręstų - nebeturėtų jaustis sodos schmoll.gif


Atsakyti