QUOTE(kri$tina @ 2010 12 20, 19:09)
aš kepiau medutį savo gimimo dienai

Pagal kirbės receptuką

įmetu rezultatą
puiku
QUOTE(Packa @ 2010 12 20, 21:07)
Sveikos
as visa laika kepu torta pagal Cipciuko recepta, gaunasi

. O kas kepate pagal Kibres recepta, kaip supjaustyt gerai ta biskvita

, ar pieiliu ar siulu pjaunat? kiek lakstu gaunasi?
peiliu....apie 5 lakštai......
QUOTE(avietia @ 2010 12 21, 11:03)
skaiciau skaiciau ir gundausi issikepti meduti kaldeoms

norejau paklausti kiek laiko jis gali stoveti? jeigu 23d pertepciau iki 25 skanus issilaikytu?
Papildyta:

ir dar klausimukas del turpiniu papuosimui

is kur ju gaunate ar pasigaminate pacios?
butinai reik tept prieš dvi dienas...tada susigers ir bus šlapias skanus tortas......
trupinuku buna nupjovus viršutiny biskvito sluoksniuka......nes dažnai iškyla toks su kuprele biskvitas
QUOTE(mikimauze @ 2010 12 21, 18:48)
ruosiuosi daryti kirbes meduti norejau paklausti,ar galima deti konservuotu vaisiu?ar lakstu nereikia sulieti?aciu
galima deti vaisiu,želes gabaliuku....sulieti tikrai nereikia
QUOTE(ersketroze @ 2010 12 21, 21:06)
laba vakara,
mergytės, kažkuri buvote įdėjus nuorodą kaip teisingai išplakti grietinėlę pertepimui, bet dabar niekiap nerandu

kaip užkeikta.
Jei kas atsimenate kur buvo, pašnibždėkit
ačiū
viršutinej papuošimu temoj ,kur be komentaru......
va čia