
QUOTE(kirbe @ 2010 12 31, 16:11)


Kirbe, o butina deti prieskoniu i tesla? manes kazkaip jie nevilioja

QUOTE(rabelkyte @ 2011 01 02, 21:28)
na tai nedekit.......
Prasipjovėm. Nerealus
tik kadangi grietinę pirko vyras, paėmė jogurtinės (nu akcija, vansi), tai skystokas pertepimas gavosi, bet visa kita - liuks


ar as prastai pastebejau, bet tarp Kirbes tikrojo recepto ir koreaguoto radau skirtuma tik cukraus kiekyje
cia ir slypi "koregura" ?
o ta mase jei gerai suprantu tai reik ne kaip pas Cipciuka ant garu, o tiesiai puoda ant ugnies statyt, taip



o ta mase jei gerai suprantu tai reik ne kaip pas Cipciuka ant garu, o tiesiai puoda ant ugnies statyt, taip


QUOTE(rabelkyte @ 2011 01 03, 11:54)
ar as prastai pastebejau, bet tarp Kirbes tikrojo recepto ir koreaguoto radau skirtuma tik cukraus kiekyje
cia ir slypi "koregura" ?
o ta mase jei gerai suprantu tai reik ne kaip pas Cipciuka ant garu, o tiesiai puoda ant ugnies statyt, taip




o ta mase jei gerai suprantu tai reik ne kaip pas Cipciuka ant garu, o tiesiai puoda ant ugnies statyt, taip


taip ..mase tiesiai ant ugnies statom ir laikiam kol užvirs......nepamirštam pamaišyti....
pakoreguotam recepte yra parašyta kiek miltu deti,nes pirmam receptuke buvau parašius,kad nuo akies dedu.....taip kad ten tik toks ir pakoregavimas......
ketvirta karta gaminau meduti pagal cipciuka ,iki siol viskas pavykdavo idealiai, o si karta dariau si torta dovamu draugams ir jie prasitare pusia zodzio kad gavosi labai jau riebus.... nieko nesuprantu viska dariau taip kaip visada ir draugai jau buvo ragave pagal si recepta mano tortuka ir jiems patiko tada. kas galejo itakoti kad si karta tortas gavosi riebus? grietinele tos pacios firmos kaip ir anksciau...
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 04, 01:01)
ketvirta karta gaminau meduti pagal cipciuka ,iki siol viskas pavykdavo idealiai, o si karta dariau si torta dovamu draugams ir jie prasitare pusia zodzio kad gavosi labai jau riebus.... nieko nesuprantu viska dariau taip kaip visada ir draugai jau buvo ragave pagal si recepta mano tortuka ir jiems patiko tada. kas galejo itakoti kad si karta tortas gavosi riebus? grietinele tos pacios firmos kaip ir anksciau...
man si karta irgi buvo per riebus, nes lakstai buvo ploni, o grietineles sloksnis gavosi storesnis, mana mano del to buvo riebus

QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 04, 02:01)
ketvirta karta gaminau meduti pagal cipciuka ,iki siol viskas pavykdavo idealiai, o si karta dariau si torta dovamu draugams ir jie prasitare pusia zodzio kad gavosi labai jau riebus.... nieko nesuprantu viska dariau taip kaip visada ir draugai jau buvo ragave pagal si recepta mano tortuka ir jiems patiko tada. kas galejo itakoti kad si karta tortas gavosi riebus? grietinele tos pacios firmos kaip ir anksciau...
Siulau Jums isbandyti va pagal si receptuka,tykrai jau 4 kartus dariau.Visus kartus isejo labai skanus,neriebus torciukas.Be jokiu cinamonu ar gvazdikeliu

http://radikal.ru/F/...b7666c.jpg.html
QUOTE(MILAAMA @ 2011 01 04, 09:57)
Siulau Jums isbandyti va pagal si receptuka,tykrai jau 4 kartus dariau.Visus kartus isejo labai skanus,neriebus torciukas.Be jokiu cinamonu ar gvazdikeliu
http://radikal.ru/F/...b7666c.jpg.html

http://radikal.ru/F/...b7666c.jpg.html
Nuoroda tik torto pjūvio, o recepto?
QUOTE(likta @ 2011 01 04, 11:23)
Nuoroda tik torto pjūvio, o recepto?
po nuotrauka uzmaciau receptuka rusu kalba

QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 04, 01:01)
ketvirta karta gaminau meduti pagal cipciuka ,iki siol viskas pavykdavo idealiai, o si karta dariau si torta dovamu draugams ir jie prasitare pusia zodzio kad gavosi labai jau riebus.... nieko nesuprantu viska dariau taip kaip visada ir draugai jau buvo ragave pagal si recepta mano tortuka ir jiems patiko tada. kas galejo itakoti kad si karta tortas gavosi riebus? grietinele tos pacios firmos kaip ir anksciau...
Gal grietinėlę perdaug išplakei - iki sviesto? Tada ir įspūdis, kad jis labai riebus...