Isikepiau lakstus pagal si receptuka http://www.kaineting...aus-tortas.html. Ale kokie kieti lakstai gavosi
Penktadieniu tepsiu kremu, och, tikiuosi suminkstes
QUOTE(Plaukia laivas @ 2011 01 12, 19:41)
Isikepiau lakstus pagal si receptuka http://www.kaineting...aus-tortas.html. Ale kokie kieti lakstai gavosi
Penktadieniu tepsiu kremu, och, tikiuosi suminkstes 
na,jis ir turi buti kietas
QUOTE(Plaukia laivas @ 2011 01 12, 19:41)
Isikepiau lakstus pagal si receptuka http://www.kaineting...aus-tortas.html. Ale kokie kieti lakstai gavosi
Penktadieniu tepsiu kremu, och, tikiuosi suminkstes 
As tai iskart tepu,nes dar minkstuciai
QUOTE(keno @ 2011 01 12, 20:59)
na,jis ir turi buti kietas
paskui nuo grietineles suminksteja
skaniausias yra 2-3 diena 
Tai skubu tada pertepti, nes jauciu kad man iki sekmadienio nespes suminksteti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2011 01 13, 16:21)
Tai skubu tada pertepti, nes jauciu kad man iki sekmadienio nespes suminksteti
Ale ir pertepti tokius kietus lakstus bus nelengva 
galit tepti šiandien, galit rytoj, bus toks pat skanus, suminkštės per naktį, pamatysit. tai aptepsit vieną lapą, dėkit kitą, galit galiausiai kiek paslėgti, jei bijot, viskas susislėgs, bus laaaabai skanu
Aciu uz patarimus
Jau sutepiau. Pertepimas labai skanus gavosi, tik kazka netaip su zelatina padariau
Neturejau zelatinos lapu, turejau tik miltelius. Tai sudejau visus 9g. Gal perdaug?
Tiesa, sutepus lakstus ir sudejus vienas ant kito gavosi nedideli oro tarpai, pabandziau spustelti, bet pradejo trasketi lakstai...
Jau sutepiau. Pertepimas labai skanus gavosi, tik kazka netaip su zelatina padariau
Tiesa, sutepus lakstus ir sudejus vienas ant kito gavosi nedideli oro tarpai, pabandziau spustelti, bet pradejo trasketi lakstai...
QUOTE(Plaukia laivas @ 2011 01 13, 18:58)
Aciu uz patarimus
Jau sutepiau. Pertepimas labai skanus gavosi, tik kazka netaip su zelatina padariau
Neturejau zelatinos lapu, turejau tik miltelius. Tai sudejau visus 9g. Gal perdaug?
Tiesa, sutepus lakstus ir sudejus vienas ant kito gavosi nedideli oro tarpai, pabandziau spustelti, bet pradejo trasketi lakstai...
Jau sutepiau. Pertepimas labai skanus gavosi, tik kazka netaip su zelatina padariau
Tiesa, sutepus lakstus ir sudejus vienas ant kito gavosi nedideli oro tarpai, pabandziau spustelti, bet pradejo trasketi lakstai...
paskaičius komentarus prie ano recepto, tai 9 gr sočiai... nepaskaičiau recepto anksčiau, būčiau patarusi iš vis be želatinos daryti, niekad į medaus tortus jos nededu, nes visą drėgmę puikiai sugeria lakšteliai. na,. bet manau bus skanu, ateikit pasirodyti ir mus paerzinti su pjūviu
QUOTE(Dzesika:) @ 2011 01 12, 18:05)
Laba vakara, gal galite pasakyti kiek kirbes meduciui reikia grietines gramais? du dideli indeliai tai buna ir po 400 ir po 450, aisku tas dideles reiskmes nesudaro, bet vistiek
norfoj dvaro grietine po 500g 3.99lt
po 400 gramus indelis
merginos patarkit kokį medutį kepti cipciuko ar kirbės? norėčiau pabandyti vietoj medaus dėti kondensuotą pieną, o pertepti įdėjus želė gabaliukų, gal riešutų smulkintų ar aguonų. kaip mano tiktų?
QUOTE(eglute1990 @ 2011 01 13, 20:45)
merginos patarkit kokį medutį kepti cipciuko ar kirbės? norėčiau pabandyti vietoj medaus dėti kondensuotą pieną, o pertepti įdėjus želė gabaliukų, gal riešutų smulkintų ar aguonų. kaip mano tiktų? 
jei kepsi Cipciuko,tai vietoj medaus gali deti kondensuota
kiek bus ml medaus 200gr





