Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu į Kanadą

QUOTE(trylika @ 2010 03 30, 14:26)
labai dekui uz nuoroda!  4u.gif
mes vis svajojam svajojam ir niekaip nesiryztam  doh.gif
gyvenam uk jau virs 10 metu,keli seimos nariai uk pilieciai.

Nu mes irgi svajojam, ir taip pat nesiriztam. Nu baisoka istikruju. Mes dabar LT randames, brolis 6 metai kai Airijoje, vis kviecia pas jos persikelt bet ir pats masto apie Kanada. Liktais jau ir darba galejo gauti Kanadoje (buvo konkursas), bet... prazioplino del savo kalties, o taip butu galimybe ten isvaziot, turint darbo. Vakar nuroditam pusl. bandziau praeiti tos testus ir doh.gif kosmaras, 67 % man ne surinkti. Dar ir mano angl. k. zemo ligio., vyro geriau. O jusu dydele seima? Kodel ne norit likti UK?
Atsakyti
QUOTE(Hloja @ 2010 03 30, 15:09)
O jusu dydele seima? Kodel ne norit likti UK?

mes tryse,o nenorim likt uk nes kazkaip nusibodo ir visalaik nuo pat pradziu rezgem mintis apie kanada rolleyes.gif
Atsakyti
Mes taip pat UK 7 metus gyvenome,bet man ten nelipo,o cia gerai jauciuosi,man kaip LT,aisku pradzioje yra tas toks apsitrynimas,bet kuo toliau,tuo geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ateni @ 2010 03 31, 18:08)
Mes taip pat UK 7 metus gyvenome,bet man ten nelipo,o cia gerai jauciuosi,man kaip LT,aisku pradzioje yra tas toks apsitrynimas,bet kuo toliau,tuo geriau  smile.gif

O kiek laiko praejo kol pripratot? Ir kas sunkiausia buvo? Dar toks filosofinis klausimas: kodel isvaziavot is LT. Juk dar nei krizes ne buvo.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes isvykome is LT 2009 pavasari,tada jau jutosi krize,nuo metu pradzios stipriai pasijuto,kai mokesciu sistema valdzia pertvarke...Ir aplamai,man LT sunku buvo po UK gyventi...O del apsipratimo,tai manau,visi individualiai su nauja aplinka "susipazysta" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ateni @ 2010 04 01, 19:35)
Mes isvykome is LT 2009 pavasari,tada jau jutosi krize,nuo metu pradzios stipriai pasijuto,kai mokesciu sistema valdzia pertvarke...Ir aplamai,man LT sunku buvo po UK gyventi...O del apsipratimo,tai manau,visi individualiai su nauja aplinka "susipazysta"  smile.gif

Sveiki. O gal galit smulkiau papasakot kaip tvarket visus reikalus su isvaziavimu? Nuo ko pradejot? Ar ilgai uztrukot? Su kokia programa jus isvaziavot. Kaip skaiciau tinklapiose buna ten imigracijos kelios rusys.. Ar laiket ir kur ta IELTS testa. Isvaziavima is LT reikia kazkaip dar deklaruoti kiek girdejau. Man kolkas tamsus miskas visa tai. doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

mes su MB irgi nusprendem pasidometi galimybemis emigruoti i Kanada. Todėl labai idomu kaip ten su "normaliais" darbais. Turiu omenyje darbą kokioj nemažoj įmonėj. LT dirbu darbą susijusi su Microsoft platinamais produktais. Laikiau nemazai Microsoft egzaminu. Idomu ar butu pripazinti tie sertifikatai ar viska reiketu pradet nuo nulio? Kaip ten apskritai su darbais? Ar labai sunkiai priima uzsieniecius? Ir kaip geriau daryt, ieškot darbo iš LT, bet kaip tada radus? juk nelauks darbdavys keliu menesiu kol susitvarkysiu dokumentus g.gif zodziu turiu labai daug daug klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen Kass @ 2010 05 03, 14:37)
Sveikos merginos,

mes su MB irgi nusprendem pasidometi galimybemis emigruoti i Kanada. Todėl labai idomu kaip ten su "normaliais" darbais. Turiu omenyje darbą kokioj nemažoj įmonėj. LT dirbu darbą susijusi su Microsoft platinamais produktais. Laikiau nemazai Microsoft egzaminu. Idomu ar butu pripazinti tie sertifikatai ar viska reiketu pradet nuo nulio? Kaip ten apskritai su darbais? Ar labai sunkiai priima uzsieniecius? Ir kaip geriau daryt, ieškot darbo iš LT, bet kaip tada radus? juk nelauks darbdavys keliu menesiu kol susitvarkysiu dokumentus  g.gif  zodziu turiu labai daug daug klausimu  biggrin.gif

Del sertifiaktu nelabai ka galesiu pasakyti, nes cia vietoje tiesiog reiketu dometis. Su darbais cia kaip ir visur - kas iesko ilgai ir kantriai tas randa, tik nereikia noret, jog vos atvykusiam pasiulys tokio lygio (pozicijos, atlyginimo, priedu ir t.t. prasme) darba kaip kad turi ar turejai LT. reikia nusirteik gyvenimui nuo nulio.
Atsakyti
QUOTE(Karmen Kass @ 2010 05 03, 13:37)
Sveikos merginos,

mes su MB irgi nusprendem pasidometi galimybemis emigruoti i Kanada. Todėl labai idomu kaip ten su "normaliais" darbais. Turiu omenyje darbą kokioj nemažoj įmonėj. LT dirbu darbą susijusi su Microsoft platinamais produktais. Laikiau nemazai Microsoft egzaminu. Idomu ar butu pripazinti tie sertifikatai ar viska reiketu pradet nuo nulio? Kaip ten apskritai su darbais? Ar labai sunkiai priima uzsieniecius? Ir kaip geriau daryt, ieškot darbo iš LT, bet kaip tada radus? juk nelauks darbdavys keliu menesiu kol susitvarkysiu dokumentus  g.gif  zodziu turiu labai daug daug klausimu  biggrin.gif

Microsoft sertifikatai pripazystami visur, va vyras laikosi vel pora , ir tasku tures daugiau negu reikia, jau gavome anketas pradedame jas pildyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 26 gegužės 2010 - 12:06
Sveikos 4u.gif

mes pradinej dokumentu i kanada tvarkymo stadijoje. Tiksliau - nulinej blush2.gif Norime gauti laikina darbo viza. Perskaiciau daugybe info,bet nieko konkretaus,nuo ko pradeti doh.gif doh.gif doh.gif Jei kas turite dokumentu formas, nuo kuriu reiktu pradet, buciau labai labai dekinga,jei atsiustumete blush2.gif verysad.gif O gal kas tvarketes dokumentus per tarpininkus? kazkodel susidariau ispudi,kad tai gan sudetinga blink.gif doh.gif

o jei bandyt ivaziuot be vizos? ta prasme,kaip lankytojui, ar daug tokiu,kuriu tiesiog ten nuvykus,neileidzia? ir del kokiu priezasciu? galbut paprasciau ten ieskotis darbo nelegaliai,o tik poto, isitvirtinus, "legalizuotis"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivvilte: 10 birželio 2010 - 13:47
QUOTE(zivvilte @ 2010 06 10, 13:43)
Sveikos  4u.gif

mes pradinej dokumentu i kanada tvarkymo stadijoje. Tiksliau - nulinej  blush2.gif  Norime gauti laikina darbo viza. Perskaiciau daugybe info,bet nieko konkretaus,nuo ko pradeti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Jei kas turite dokumentu formas, nuo kuriu reiktu pradet, buciau labai labai dekinga,jei atsiustumete  blush2.gif  verysad.gif  O gal kas tvarketes dokumentus per tarpininkus? kazkodel susidariau ispudi,kad tai gan sudetinga  blink.gif  doh.gif

o jei bandyt ivaziuot be vizos? ta prasme,kaip lankytojui, ar daug tokiu,kuriu tiesiog ten nuvykus,neileidzia? ir del kokiu priezasciu?  galbut paprasciau ten ieskotis darbo nelegaliai,o tik poto, isitvirtinus,  "legalizuotis"?  g.gif

turime tarpininku sutarti ,neseniai gavome ir kuo toliau tuo labiau linkstame tvarkytis viska patys, nes sumele nemaza gaunasi ir garantiju jokiu doh.gif

yra nemazai cia nuorodu nuo ko pradeti 4u.gif

o nuvaziuoti ten kaip turistui ir legalizuotis, tikrai nepatariama cia ne amerike, niekas nezais deportuos iskarto, zmones ten samoningesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 06 10, 15:51)
yra nemazai cia nuorodu nuo ko pradeti  4u.gif

4u.gif

as randu , bet man neiseina formas issiimt doh.gif gal kas turite issisaugoje kompe,gal yra tokiu, kurie patys pyldesi...
Atsakyti