Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu į Kanadą

QUOTE(ateni @ 2008 12 19, 20:23)
Mes palnuojame kraustytis  i Calgary...  ax.gif  Jei aš studijuosiu(koledze) ar mano vyras gali dirbti?Radome info,kad taip galima.

QUOTE(Sonya @ 2008 12 19, 22:21)
Aisku negali tavo vyras dirbti. Nebent nelegaliai tiktai.  O info is vyriausybinio imigracijos puslapio? Jei viskas taip paprasta butu tai Kanadoje gyventu ne 30 milijonu gyventoju, o kokie 300 milijonu.

Sveikutės! Vis dėlto yra tokia galimybė... Paskaitykit atsidarę šitą nuorodą http://www.cic.gc.ca...work-spouse.asp
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selenita @ 2008 12 20, 04:53)
Sveikutės! Vis dėlto yra tokia galimybė... Paskaitykit atsidarę šitą nuorodą http://www.cic.gc.ca...work-spouse.asp
4u.gif

Sutuoktiniui vis tiek reiks prasyti darbo leidimo. Siusti prasyma, dokumentus. Ir dar neaisku duos ta leidima ar ne. Bet gera landa emigrantams thumbup.gif .
Atsakyti
4u.gif

Sią informaciją mes ir radome... smile.gif
Tik įdomu ar Albertos provincijoje tai galima įgyvendinti?
Aciū Selenita už patarimus mirksiukas.gif
Vis dėlto atvyksime legaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena!
Jungiuosi i jusu gretas (jei priimsite smile.gif )
Mes irgi planuojame emigruoti i Kanada, bet jokiu formu dar nepildeme, tik renkame informacija. Padekite, please. Turiu stai koki klausima: jei planuojame emigruoti tryse (as, vyras ir 2 metu vaikutis), keik application formu reikia pildyt? Atskira man ir atskira vyrui ar viena forma visai seimai? (p.s.: ir as ir mano vyras planuojame emigruoti kaip skilled workers). Ir gal zinote, kaip isduodama viza - visai seimai, ar atskirai kiekvienam seimos nariui? Ar imanomas toks variantas, kad vienas is musu gaus viza, o kitas ne?
Atsakyti
QUOTE(currant @ 2009 02 09, 23:58)
Laba diena!
Jungiuosi i jusu gretas (jei priimsite smile.gif )
Mes irgi planuojame emigruoti i Kanada, bet jokiu formu dar nepildeme, tik renkame informacija. Padekite, please. Turiu stai koki klausima:  jei planuojame emigruoti tryse (as, vyras ir 2 metu vaikutis), keik application formu reikia pildyt? Atskira man ir atskira vyrui ar viena forma visai seimai? (p.s.: ir as ir mano vyras planuojame emigruoti kaip skilled workers). Ir gal zinote, kaip isduodama viza - visai seimai, ar atskirai kiekvienam seimos nariui? Ar imanomas toks variantas, kad vienas is musu gaus viza, o kitas ne?

Application forma pildo tas, kuris surenka daugiausiai balu. Pareiskejas formoje nurodo visus savo seimos narius. Galima rasyti ir vaikus savo is ankstesniu santuoku jei nori. Gaves skilled worker viza gauna visi irasyti asmenys. Dar toje formoje reiks irasyti savo tevus ir brolius bei seserys cia del to jei ateityje noresite juos pasikviesti gyventi Kanadoje.
Na dar nezinau nei vieno atvejo, kad vizos negautu kiti seimos nariai.
Atsakyti
mes irgi labai rimtai svarstom keltis i Kanada, i prancuziska jos puse (Quebec'a greiciausiai). siuo metu gyvenam Prancuzijoj, vyras mano ne lietuvis, informatikas, tai su darbu siaip, manau, jam problemu nebutu. O man viska reiktu pradet nuo naujo.
Norejau paklaust tu kurios jau gyvenat Kanadoj. Kaip siaip visuomene? Koks poziuris i emigrantus? ar jaucias diskriminacija?
Atsakyti
Sveikutesssss..!!!
Pries pora dienu mano sutuktinis mane itin nustebino savo "mintimis" apie emigracija i Kanada...O as ir sakau..: gi ten apzina ziema ir sniego pusnynai...
Man itin idomu butu suzinoti kodel gi po tu 7 metu Ateni kraustaisi is UK?????
Gi jau turbut buvote ten isitvirtine ir net pilietybe galejot sau turet...Tai kas jus istikruju stumia ir vel kazkur viska nuo pradziu pradeti..? Gi As esu tikra ,kad Kanada visgi negali lygintis su UK ar US..Na as turiu omenyje darbo pasiula yra ribota,nes kaip supratau is visko darba gali rasti tik viename is dvieju ar triju pagrindiniu Kanados miestu...o ir valiuta ne $...

JAV ,UK ar Kanada??????

Atsakyti
Sveikutės,

Sumaščiau kad noriu aplankyti Kanada. Bet nieko ambasados jų puslpayje nesuprantu g.gif tai jeigu bevizis vistiek reik vizos eit?
Balandį skrendu į JAV(jau 7kartą) bet norėčiau ir į kanada kad ir rudeniop nuskristi rolleyes.gif bet nesusigaudau jų sitemoje, tai gal galėtumėt mane paprotinti blush2.gif
Atsakyti
Nereikia vizos tiesiog Kanadoje, kuriame oro uoste nusileisi migracine tarnyba tave patardys biggrin.gif ir gal duos viza pusei metu, jei neduos vizos palydes i lektuva skrendanti namolio ax.gif .
Atsakyti
Tai nereik kažkokio spec. leidimo kaip dabar padarė lyg ir į JAV? Tiesiog skrendi ir migracinė vietoje sprendžia įleisti tave į šalį ar ne? g.gif
Atsakyti

Butent ir pasistenk netureti daiktu, kurie priverstu suabejoti pareigunams, kad tu pasiliksi nelegaliai. Tikrina, net vizitkes is pinigines lotuliukas.gif .
Atsakyti
Na tai reiškiasi beveik visu 100 procentų visus įleidžia thumbup.gif
Nes ir amerikoj, skrisdama su viza, jau beje antra, visada ten pat, ir beveik tiek pat laiko(na paskutinius tris kartus) vistiek tą patį per tą patį klausinėja, juk jų toks darbas rolleyes.gif bet kad išvytų ką atgal nei mačiau nei girdėjau. Tik vieną kart teko girdėti kaip draugų tevus gražino, bet jie gryžo į amerika po poros savaičių iš lietuvos tai dėl to gal rolleyes.gif
Atsakyti