QUOTE(uzsiemusi @ 2009 02 19, 18:22)
Sveikutesssss..!!!
Pries pora dienu mano sutuktinis mane itin nustebino savo "mintimis" apie emigracija i Kanada...O as ir sakau..: gi ten apzina ziema ir sniego pusnynai...
Man itin idomu butu suzinoti kodel gi po tu 7 metu Ateni kraustaisi is UK?????
Gi jau turbut buvote ten isitvirtine ir net pilietybe galejot sau turet...Tai kas jus istikruju stumia ir vel kazkur viska nuo pradziu pradeti..? Gi As esu tikra ,kad Kanada visgi negali lygintis su UK ar US..Na as turiu omenyje darbo pasiula yra ribota,nes kaip supratau is visko darba gali rasti tik viename is dvieju ar triju pagrindiniu Kanados miestu...o ir valiuta ne $...
JAV ,UK ar Kanada??????
Pries pora dienu mano sutuktinis mane itin nustebino savo "mintimis" apie emigracija i Kanada...O as ir sakau..: gi ten apzina ziema ir sniego pusnynai...
Man itin idomu butu suzinoti kodel gi po tu 7 metu Ateni kraustaisi is UK?????
Gi jau turbut buvote ten isitvirtine ir net pilietybe galejot sau turet...Tai kas jus istikruju stumia ir vel kazkur viska nuo pradziu pradeti..? Gi As esu tikra ,kad Kanada visgi negali lygintis su UK ar US..Na as turiu omenyje darbo pasiula yra ribota,nes kaip supratau is visko darba gali rasti tik viename is dvieju ar triju pagrindiniu Kanados miestu...o ir valiuta ne $...
JAV ,UK ar Kanada??????
Apie emigravima i Kanada svajojame ir planuojame jau seniai

Nera ten amzinos ziemos

Nemanau ,kad UK pranasesne uz Kanada...Bent siuo metu tai tikrai ne.Kanada didele salis ir net siuo metu kai kuriuose regionuose nesijaucia jokia krize.Jei ir kazkur "krize"tai didele salis visada greiciau atsigaus nei maza.
UK gyvenau seniau,kai dar nebuvo tiek emigrantu,kai buvo geresnes algos ir t.t.Pries 9metus viskas buvo kitaip.Db tikrai nenoreciau ten gyventi,nors seimos nariai ten gyvena.