QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 12 19, 18:29)
noriu šiandien užsiminkyti eglutės tešlą;
EGLUTĖ
20 kiausiniu,
1kg sviesto,
nerandu kada sudėti kiaušinių baltymus, ogal jų visai nereikia.gal yra kepusių ir galit atsakyti...
jei laikysiu per naktį ar nieko tokio????
jeigu paskui tepsiu šokoladiniu glajum tai gal to glajo sutvirtinimui jau kaip ir nereikia???
ir dar jeigu įdėčiau prieskonių meduoliams gal gautųsi tokia labiau kalėdinė ar kažin geriau nereikia, kad nesugadinčiau??
Ten nesideda baltymai, jie panaudojami kazkam kitkam, nors kitos kepejos deda kokius 4 baltymus ant sito produktu kiekio, taigi 16 tryniu + 4 visi kiausiniai.
Per nakti laikyti galima, nieko nenutiks tikrai.
Sokoladiniu glajumi tepant nereikia papildomai nieko tvirtinti, tik labai atsargiai deti, nes gali nuciuozti, jei auksta egle.
O meduoiniai prieskonai cia tikrai netiks, bent jau pagal mano skoni, cia grynai sviestine trapi tesla ir taip laaaabai skani

QUOTE(laimiene @ 2010 12 19, 23:14)
man tas eglutes receptas

cia masinei gamybai kiekiai?
Taip, cia is visu produktu kepant gaunasi gigantiska apie 7 kg egle, gana auksta ir galinga

na tokia, kaip anksciau vestuvems kepdavo ar dideliems baliams.
Is puses normos jau gana didele buna, manau ir gana tokios, nors ji ilgai gali stoveti ir ilgai valgoma buti, nes labai ilgai negenda - aisku, jei isbuna ilgai