Vakar kepiau pabandymui Cipciuko meduolius. Gavosi liuks
Pradedu regzt minti kaip isikepti meduolin namuka, tik vat gal kas patars is kiek porciju kepti, kad gautusi normalaus dydzio gal kas turi trafareta? Kokio storio reikia kepti lakstus? Kaip meduolius? Juos kepiau netoli 1cm? Buciau labai dekinga uz atsakymus.
Mergaites, pasidalinkit savo patirtimi kaip greitai ir lengai dekoruoti cukraus pudros glajumi meduolius?
As su mediniu pagaliuku paisau, bet labai jau daug laiko uzima
QUOTE(Dagmara @ 2010 12 20, 14:04)
Mergaites, pasidalinkit savo patirtimi kaip greitai ir lengai dekoruoti cukraus pudros glajumi meduolius?
As su mediniu pagaliuku paisau, bet labai jau daug laiko uzima 
ojej
maiselio kamputi prakirpus,arba is kepimo popieriaus tiubele pasidarius
http://www.youtube.c...h?v=-yMqLYkY5hE
QUOTE(Ulė @ 2010 12 20, 13:11)
ojej
maiselio kamputi prakirpus,arba is kepimo popieriaus tiubele pasidarius
http://www.youtube.c...h?v=-yMqLYkY5hE
maiselio kamputi prakirpus,arba is kepimo popieriaus tiubele pasidarius
http://www.youtube.c...h?v=-yMqLYkY5hE
O su kuo patogiau?
QUOTE(jolanka @ 2010 12 20, 03:46)
Ten nesideda baltymai, jie panaudojami kazkam kitkam, nors kitos kepejos deda kokius 4 baltymus ant sito produktu kiekio, taigi 16 tryniu + 4 visi kiausiniai.
Per nakti laikyti galima, nieko nenutiks tikrai.
Per nakti laikyti galima, nieko nenutiks tikrai.
ačiū už ATSAKYMUS.
darysiu iš pusės normos kelias nelabai dideles eglutes, kai važiuosim i svečius nusivešim
QUOTE(Madame_butterfly @ 2010 12 20, 14:25)
O su kuo patogiau?
as jau rodziau,kad man patoausia su maiseliais

QUOTE(Nerytė @ 2010 12 20, 12:33)
Sakykit, ar galima deti vietoj sviesto margarina? ir kiek tie 6 saukstai, nes minskta sviesto pakeli pasemciau su kokiais 4 saukstais?
p.s. man sausainiukai nuo obuolio minskteja tik tie, kurie lieciasi su obuoliu
Kaip jūs minkštinat meduoliukus?
Skaitau skaitau ir kažkaip nesiderina.
Iškepus iškart dedat į džutes ir paliekat - suminkštėja per kiek laiko. O tai kada dekoruojat? Nes juk, karštų nedekoruoajt, nes glajus ištyš?
Skaitau skaitau ir kažkaip nesiderina.
Iškepus iškart dedat į džutes ir paliekat - suminkštėja per kiek laiko. O tai kada dekoruojat? Nes juk, karštų nedekoruoajt, nes glajus ištyš?
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 12 20, 14:27)
Kaip jūs minkštinat meduoliukus?
Skaitau skaitau ir kažkaip nesiderina.
Iškepus iškart dedat į džutes ir paliekat - suminkštėja per kiek laiko. O tai kada dekoruojat? Nes juk, karštų nedekoruoajt, nes glajus ištyš?
Skaitau skaitau ir kažkaip nesiderina.
Iškepus iškart dedat į džutes ir paliekat - suminkštėja per kiek laiko. O tai kada dekoruojat? Nes juk, karštų nedekoruoajt, nes glajus ištyš?
Visu pirma, reikia neperkepti ju. As paprasciausiai jau pilnai atvesusius sudejau i kartonine dezute, idejau ant virsaus obuolio pusyte, niekas man nesudziuvo
viskas - su namukais siemet jau tikrai baigta
nebent kitoms kaledoms dar ka nors darysiu
labai rupi dar tos katarynkos, kur anoj temoje tiek grozybiu ikele buvote
tai ko gero dar it sita smaguma apturesim
bet veliau. siandien laukia trecio kepimo meduoliuku puoshyba
nebent kitoms kaledoms dar ka nors darysiu
labai rupi dar tos katarynkos, kur anoj temoje tiek grozybiu ikele buvote
QUOTE(Madame_butterfly @ 2010 12 20, 13:37)
sveikos, o jei i balta gaju ideciau kakavos, atrodytu kaip sokoladas? nes kazkur skaiciau, kad su tirpintu sokoladu labai vargas, jis gret austa ir neina ispaisyt meduoliuku graziai
Papildyta:
o kurioj maximoj,kokio jie dydzio ir po kiek?
Papildyta:
o kurioj maximoj,kokio jie dydzio ir po kiek?
Pirkau Mole ,bet maciau ir kitose yra,visokiu dydiu.man reikejo didesniu tai ipakavime 3 buvo dideli maisai,blizgus 1 raudonas ir 2 auksiniai pilna kaina 5.99lt bet 40% nuolaida taiko jiems buvo ir po 3 ir 4lt.





