Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(aaagnex @ 2010 12 21, 20:09)
gvazdikeliu buna specializuotose prieskoniu parduotuvese, bet as manau, kad ir be ju visks bus ok... ax.gif

sumalt galima nebent kavamale, deja siais laikais ji deficitas...  doh.gif


as bandziau blenderiu - daugiau nebebandysiu schmoll.gif biggrin.gif nieko gero nesigauna o gvazdikeliai shaudo po visa virtuve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 12 21, 19:36)
as bandziau blenderiu - daugiau nebebandysiu  schmoll.gif  biggrin.gif  nieko gero nesigauna o gvazdikeliai shaudo po visa virtuve  lotuliukas.gif


O aš susimaliau rankiniu pipirų malūnu mediniu. Man tiko ir patiko. Pirkau Grybų šventėje rudenį, matyt atsakingai meistras darė, nes maniškis smulkiai mala, o kai pasižiūriu per kulinarinę laidą, kurią tas iš ŽAS veda tai pipirą gal į kokias 4 dalis tik padalina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(editamazoji @ 2010 12 21, 19:46)
O aš susimaliau rankiniu pipirų malūnu mediniu. Man tiko ir patiko. Pirkau Grybų šventėje rudenį, matyt atsakingai meistras darė, nes maniškis smulkiai mala, o kai pasižiūriu per kulinarinę laidą, kurią tas iš ŽAS veda tai pipirą gal į kokias 4 dalis tik padalina. doh.gif

gera idėja thumbup.gif reikia ir man tokio daikto, pasidairysiu kitais metais blush2.gif nes parduotuviniai tai arba arklį kainuoja, arba visai nieko verti...
Atsakyti
Ruosiuosi ta pyraga su daug dziovintu vaisiu ir riesutu kepti ir kadangi noresim jau sekancia diena valgyt tai noriu kad is karto dregnas gautusi, be tu 2 menesiu laukimo. Tai sugalvojau vaisius pamirkyt. Kadangi romo nei brendzio neturiu tai mirkysiu likery, tikiuosi jis tam reikalui tinka? O kitas iskiles klausimas - ar vaisius jau susmulkintus mirkyt ar pamirkius pjaustyt?
Atsakyti
Prisiminiau, kad turiu rankine kavamale, kuria pries pora metu vestuviu metiniu proga dovanojo svocia bigsmile.gif ir sumaliau tuos gvazdikelius thumbup.gif jau uzminkiau tesla, padejau i saldytuva, ryt kepsiu sausainiukus bigsmile.gif o prieskonius vos vos radau Vilniaus Akropolio Maximoj, puse valandos stovejau prie prieskoniu skyrelio, tai nei malto imbiero, nei maltu gvazdikeliu nebuvo schmoll.gif tik kvapiuosius pipirus radau rolleyes.gif jau buvau palaidojus minti iskepti imbieriukus doh.gif klausinejau pas darbuotojus sake nezinom nieko schmoll.gif paskui ejau pirkti mesos zalios, ogi ziuriu prie mesos skyriaus visa lentyna Kotanyi firmos prieskoniu, ziuriu ir maltas imbieras, ir gvazdikeliai, bet nemalti, ir net prieskoniu misinys specialus jau paruostas bigsmile.gif
Atsakyti
Na stai priedas prie visokiu kalediniu kepinuku - konkoreziukai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki,siandien buvay kazkokioj temoj radusi meduoliuku trafaretus,dabar rast negaliu doh.gif Gal kas turi nuoroda?
Atsakyti
sakykit kaip jus tiksliau su tuo medum klijuojat? Medaus ir pora saukstu cukraus, o kaip su svirkstu ar pamirkant visa sona? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edokora @ 2010 12 22, 00:16)
Sveiki,siandien buvay kazkokioj temoj radusi meduoliuku trafaretus,dabar rast negaliu  doh.gif  Gal kas turi nuoroda?



maciau kazkur nuoroda su is meduoliu roges blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 12 21, 13:43)
siulau akcija: "7kg shokoladines egles-daugiavaikems


thumbup.gif


QUOTE(mamkaa @ 2010 12 21, 17:58)
Pagal koki recepta kepete egle, labai jau skaniai atrodo  thumbup.gif


Lietuviska egle, ten kur 20 kiausiniu tryniu.......


QUOTE(vivir @ 2010 12 21, 20:39)
Na stai priedas prie visokiu kalediniu kepinuku -  konkoreziukai  4u.gif
user posted image


Idomu ir grazu. O is ko cia ? Prasom pasigirti ir pasidalinti smile.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as , mano pirmieji darbeliai blush2.gif
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
katik prikepiau meduoliuku pagal Neryte..cia bandymas buvo smile.gif nespejus istraukti is orkaites mazius puole valgyti biggrin.gif tik pora klausimu ax.gif kur jus kociojate, nes man labai lipo prie stalo.. ir minkant tesla pabijojau kad per skysta,tai miltu idejau gal truputi per daug g.gif nes nesu dar dariusi meduoliu teslos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dange*: 21 gruodžio 2010 - 23:09