QUOTE(paslaptukai @ 2010 12 21, 11:26)
Išbandžiau, patikekit tikrai skanesi už Presto imbieriukas, nesitikejau tokio rezultato

Labai Ačiū, bolike, už receptuką
Prašom prašom, MV iškart vos ne pusę suvalgyt norėjo, dvi normas užmaišiau, tai gal 4 val žaidžiau su visokiom mažom formelėm, o po to dar 3 val. su glaistu dekoravau

Bet rezultatu likau patenkinta ne tik aš
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 12 21, 13:43)
gundausi paslaptuku/bolike isgirtais imbieriniais sausainukais
bet labai jau daug medaus reikia

gaila..... skupinu..... bet tuo paciu norisi....
aš natūralaus medaus namie neturėjau, tai parduotuvėj nepirkau, labai brangu

, nusipirkau dirbtinio, ir viskas ok gaunasi
Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2010 12 21, 19:02)
neturiu maltu gvazdikeliu, turiu tik tas gelytes gvazdikeliu

kaip sumalti jas, su blenderiu ar gautus

kavamales irgi neturiu

o jei be gvazdikeliu imbierinius sausainius kepciau jauciu ne tas butu, ane?
Aš pernai neturėjau maltų gvazdikėlių, tai "traiškiau" su peiliu, nes kavamalės neturiu, o su blenderiu nesugalvojau. Taip kaip Casual rašė, šaudė po visą virtuvę. Antram kepimui jau nusipirkau sumaltų, ir skonis net sausainukų pasikeitė

O maltų gvazdikėlių tai tik prieskonių "kioskeliuose" mačiau pirkti Panoramoj ir dar kažkur. Maisto parduotuvėse maltų nebūna
Papildyta:
QUOTE(Auksiuke @ 2010 12 22, 16:03)
vaiku kaledu sventei darzelyje:
briedziai (arba mano vaiku atspindziai

)
....
vidus- "bulvyte"
Papildyta:
O iš ko čia tie briedžių kūneliai padaryti?