Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Plaukia laivas @ 2010 12 26, 21:40)
Na, cia vadinasi "bushe de noel"- saka, kelmas, krumas...

O is kiausiniu baltymu siulyciau kepti morengus, ar "Pavlova" mmmm,niam niam...skanu  tongue.gif


Aciu, jau akis varvinu smile.gif Grazu man labaiii, ir skanu turbut.

Idomu ar man gautusi ta Pavlova...kazkada morengiukus kepiau pernai, niekas ju nenori valgyyyt, saldu.
Atsakyti
Merginos kas kepet ta vaisini kaledini pyraga ar patiko jum?
Na man zinokit tai nea schmoll.gif isbandziau bet daugiau niekada nekepsiu blush2.gif tai idomu ar tik man cia taip, nes visu labai jau isgirtas jis buvo blush2.gif
Atsakyti
Ateinu pasirodyt ir as su savo meduoliniu nameliu. Pirma kart bandziau, bet manau, kad visai neblogai pavyko. Cipciuko tesla (tik nedeginau cukraus, o dejau rudaji), papuosimo idejos is jusu supermamos daugiausia nusiziuretos, blush2.gif "Rafaelinis" besmegenis, eglite is ledu kauselio+ guminuku virsune, aplieta glajum smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2010 12 27, 01:01)
Merginos kas kepet ta vaisini kaledini pyraga ar patiko jum?
Na man zinokit tai nea schmoll.gif  isbandziau bet daugiau niekada nekepsiu blush2.gif  tai idomu ar tik man cia taip, nes visu labai jau isgirtas jis buvo blush2.gif

Skonio riekalas mirksiukas.gif
mano jau nebuvo pirma Kaledu diena,ir zmoniu atrodo mazai buvo biggrin.gif visiems labai patiko,nors ir laikiau tik 2savaites.kitais metais jau pagal instrukcija laikysiu 2men.aisku jei iki tol nesuvalgysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2010 12 27, 00:01)
Merginos kas kepet ta vaisini kaledini pyraga ar patiko jum?
Na man zinokit tai nea schmoll.gif  isbandziau bet daugiau niekada nekepsiu blush2.gif  tai idomu ar tik man cia taip, nes visu labai jau isgirtas jis buvo blush2.gif

as irgi kepiau,mums jis laaabai patiko wub.gif ,tikrai kitais metais bus kepamas.Gal nelaistei su brendziuku blush2.gif rolleyes.gif ,nes tuomet jis toks sausokas gaunasi,o laistytas wub.gif wub.gif nuostabus
Atsakyti
QUOTE(Lizebra @ 2010 12 27, 01:01)
Ateinu pasirodyt ir as su savo meduoliniu nameliu.


koks grazus,tvarkingas wub.gif thumbup.gif

as ir savo antrojo kepimo namelius parodysiu ir didesni ir nesukrype biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2010 12 27, 09:08)
as irgi kepiau,mums jis laaabai patiko  wub.gif  ,tikrai kitais metais bus kepamas.Gal nelaistei su brendziuku  blush2.gif  rolleyes.gif ,nes tuomet jis toks sausokas gaunasi,o laistytas  wub.gif  wub.gif  nuostabus


Sekmadieni tam pyragui suejo penkios savaites po kepimo biggrin.gif karta i savaite laisciau konijaku.
Na turbut skonio reikalas, jis, bet man tai neskanus blush2.gif eisiu va kavos pasidarysiu ir reik atsipjauti to pyrago, gal atsiskleis jis man kitaip, nes per kaledas tarp visokiu tortu, meduoliu ir t.t. jis tiesiog gal paskendo
Atsakyti
Kepiau ir aš Kalėdinį džiovintų vaisių pyragą, man jo skonis neblogas, bet ne toks ypatingas, kaip aprašyta. Ir nuo savęs pridursiu, nematau prasmės tą pyragą laikyt du mėnesius. Aš jį ragavau tik iškeptą ir po 1,5 mėnesio, tai man jis tik iškeptas buvo kur kas skanesnis. Pastovėjęs jis pasidarė sausas, pjaustant labiau trupėjo nei tik iškeptas. Gal dar kada ir kepsiu, bet tai bus visai prieš Kalėdas, o ne likus 1-2 mėnesiams iki jų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paslaptukai @ 2010 12 21, 11:26)
Išbandžiau, patikekit tikrai skanesi už Presto imbieriukas, nesitikejau tokio rezultato  thumbup.gif  Labai Ačiū, bolike, už receptuką smile.gif

Prašom prašom, MV iškart vos ne pusę suvalgyt norėjo, dvi normas užmaišiau, tai gal 4 val žaidžiau su visokiom mažom formelėm, o po to dar 3 val. su glaistu dekoravau doh.gif Bet rezultatu likau patenkinta ne tik aš smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 12 21, 13:43)
gundausi paslaptuku/bolike isgirtais imbieriniais sausainukais  wub.gif
bet labai jau daug medaus reikia g.gif  gaila..... skupinu..... bet tuo paciu norisi.... biggrin.gif

aš natūralaus medaus namie neturėjau, tai parduotuvėj nepirkau, labai brangu g.gif , nusipirkau dirbtinio, ir viskas ok gaunasi wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2010 12 21, 19:02)
neturiu maltu gvazdikeliu, turiu tik tas gelytes gvazdikeliu verysad.gif kaip sumalti jas, su blenderiu ar gautus  g.gif kavamales irgi neturiu  unsure.gif o jei be gvazdikeliu imbierinius sausainius kepciau jauciu ne tas butu, ane? doh.gif

Aš pernai neturėjau maltų gvazdikėlių, tai "traiškiau" su peiliu, nes kavamalės neturiu, o su blenderiu nesugalvojau. Taip kaip Casual rašė, šaudė po visą virtuvę. Antram kepimui jau nusipirkau sumaltų, ir skonis net sausainukų pasikeitė smile.gif O maltų gvazdikėlių tai tik prieskonių "kioskeliuose" mačiau pirkti Panoramoj ir dar kažkur. Maisto parduotuvėse maltų nebūna sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksiuke @ 2010 12 22, 16:03)
vaiku kaledu sventei darzelyje:
briedziai (arba mano vaiku atspindziai  lotuliukas.gif )
....
vidus- "bulvyte"

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
O iš ko čia tie briedžių kūneliai padaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 lapkričio 2011 - 19:37
Su šventėmis visas 4u.gif

QUOTE(aguonele @ 2010 12 24, 12:12)

dziugu kad tau pavyko  4u.gif  skonis yra tikrai geras, tik jis po dienos kitos dar geresnis  blush2.gif


tikrai pavyko, nes labai skanus buvo thumbup.gif butinai dar kepsiu ir nžn ar lauksiu Kalėdų smile.gif

Taip pat visoms dėkoju už jūsų pasirašymus, namukas pavyko thumbup.gif


Atsakyti
Sveikutes smile.gif as visai nesenei prisijungiau prie jusu:) lankausi cia jau senei o kiek geru patarimu kiek receptu esu isbandziusi is jusu mielosios jau nesuskaiciuosiu:) didelis aciu jums smile.gif as sioms kaledom taip pat keliau namely eglute ir visokiausiu skanumynu isejo puikiai 4u.gif
Papildyta:
tik deja nezinau kaip nuotraukas ykelt noreciau pasidalinti su jumis:)
Atsakyti
Sveikutės,
aš šiemet rizikavau kepti kalėdinį džiovintų vaisių ir riešutų pyragą ir Stollen'ą su varške. Vis atidėliojau, nes tokio tipo pyragų nebuvau ragavus, truputį baisu buvo, tai abu pyragus iškepiau nepilnai likus 3 sav. iki kalėdų, vaisinį pyragą kas sav. laisčiau brendžiu, o Stollen'ą tradiciškai padengiau cukrumi ir suviniojau. Rezultatu likau labai patenkinta, abu pyragai nuostabūs, Stollen'as toks kvapnus, švelnus, o vaisinis aitresnis (bet nėra aitrus), drėgnesnis, daugiau vaisinis... Tikrai kepsiu kitais metais thumbup.gif
Atsakyti