Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviško maisto parduotuvės UK

Arteja Kucios ir pradejau ieskoti silkes. Gyvename SW Londone (Clapham) ir - deja - apie mus nei lietuviu, nei silkiu nera. O vaikai taip noretu sureliu.
Karpi gausiu is zuvinino. O silke gali tekti paciai sudyti. Eh - taip skanu butu nusipirki is statinaites!

Kokias zinote padoresnes lietuvisku produktu parduotuves? Ypac pietu Londone!
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2010 12 16, 13:38)
Arteja Kucios ir pradejau ieskoti silkes. Gyvename SW  Londone (Clapham) ir - deja - apie mus nei lietuviu, nei silkiu nera. O vaikai taip noretu sureliu.
Karpi gausiu is zuvinino. O silke gali tekti paciai sudyti. Eh - taip skanu butu nusipirki is statinaites!

Kokias zinote padoresnes lietuvisku produktu parduotuves? Ypac pietu Londone!

pietuose zinau kad yra...buvau anadiena radusi sarasa inete.
Bet as lankausi woolwich (pietryciu londone) lt pardeje. Ir mes leksim 7madieni silkutes ieskoti smile.gif O sureliu maisa perkam pas savaite, nes mazoji labai valgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samojinga @ 2010 12 16, 13:43)
pietuose zinau kad yra...buvau anadiena radusi sarasa inete.
Bet as lankausi woolwich (pietryciu londone) lt pardeje. Ir mes leksim 7madieni silkutes ieskoti smile.gif O sureliu maisa perkam pas savaite, nes mazoji labai valgo smile.gif

Seniau buvo Lituanica prie London Bridge, bet ji jau senokai uzsidare.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Noreciau pasiteirauti, gal kas zino kur galima rasti lietuvisko maisto parduotuviu cornwallo puseje, kiek ieskau ir nieko schmoll.gif viena buvo comborne, bet is ten issikele ir nezinau kur ax.gif Pasidalinkite, jei kas ka zinote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaki @ 2011 07 19, 16:22)
Sveikos mamytes 4u.gif  Noreciau pasiteirauti, gal kas zino kur galima rasti lietuvisko maisto parduotuviu cornwallo puseje, kiek ieskau ir nieko schmoll.gif viena buvo comborne, bet is ten issikele ir nezinau kur ax.gif  Pasidalinkite, jei kas ka zinote 4u.gif

Butu tikrai idomu suzinoti ir man ar yra lietuvisku produktu porduotuve Cornwallyje, bet ziuriu kad nelabai tas cornwalis populiarus apskritai, retai ka sutiksi cia is cornwalio.. sad.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kokia Lt parduotuve Pietvakariu Londone,kur nors netoli Kingstono,Mordeno,Sutono?Mes gyvenam Worcester park ax.gif
Atsakyti
Geros varškės galima rasti ir lenkiškose parduotuvėse, be to, jų dažniau Londone rasi smile.gif
Atsakyti