Arteja Kucios ir pradejau ieskoti silkes. Gyvename SW Londone (Clapham) ir - deja - apie mus nei lietuviu, nei silkiu nera. O vaikai taip noretu sureliu.
Karpi gausiu is zuvinino. O silke gali tekti paciai sudyti. Eh - taip skanu butu nusipirki is statinaites!
Kokias zinote padoresnes lietuvisku produktu parduotuves? Ypac pietu Londone!
QUOTE(Egle22 @ 2010 12 16, 13:38)
Arteja Kucios ir pradejau ieskoti silkes. Gyvename SW Londone (Clapham) ir - deja - apie mus nei lietuviu, nei silkiu nera. O vaikai taip noretu sureliu.
Karpi gausiu is zuvinino. O silke gali tekti paciai sudyti. Eh - taip skanu butu nusipirki is statinaites!
pietuose zinau kad yra...buvau anadiena radusi sarasa inete.
Bet as lankausi woolwich (pietryciu londone) lt pardeje. Ir mes leksim 7madieni silkutes ieskoti

QUOTE(Samojinga @ 2010 12 16, 13:43)
pietuose zinau kad yra...buvau anadiena radusi sarasa inete.
Bet as lankausi woolwich (pietryciu londone) lt pardeje. Ir mes leksim 7madieni silkutes ieskoti
O sureliu maisa perkam pas savaite, nes mazoji labai valgo 

Seniau buvo Lituanica prie London Bridge, bet ji jau senokai uzsidare.
Sveikos mamytes
Noreciau pasiteirauti, gal kas zino kur galima rasti lietuvisko maisto parduotuviu cornwallo puseje, kiek ieskau ir nieko
viena buvo comborne, bet is ten issikele ir nezinau kur
Pasidalinkite, jei kas ka zinote

QUOTE(jaki @ 2011 07 19, 16:22)
Sveikos mamytes
Noreciau pasiteirauti, gal kas zino kur galima rasti lietuvisko maisto parduotuviu cornwallo puseje, kiek ieskau ir nieko
viena buvo comborne, bet is ten issikele ir nezinau kur
Pasidalinkite, jei kas ka zinote 

Butu tikrai idomu suzinoti ir man ar yra lietuvisku produktu porduotuve Cornwallyje, bet ziuriu kad nelabai tas cornwalis populiarus apskritai, retai ka sutiksi cia is cornwalio..

Gal kas zinot kokia Lt parduotuve Pietvakariu Londone,kur nors netoli Kingstono,Mordeno,Sutono?Mes gyvenam Worcester park

Geros varškės galima rasti ir lenkiškose parduotuvėse, be to, jų dažniau Londone rasi