Įkraunama...
Įkraunama...

Kai jaunimas į gamtą fotkintis varo...

Planavau, planavau ir jauciu, kad kazka praleidau blink.gif .
Po baznycios mes visas jaunimelis zadejom kokiom trims valandoms isvaziuoti i gamta, grazias vietas pasifotkinti, o po to kokiai 18 val atvaziuoti i kavinuke ir pratesti linksmybes ten. Bet.... susimasciau..... gi bus apie 10 zmoniu (mano tevai, jo tevai, mano ir jo dedes, tetos ir bobutes), kurie nevaziuos i gamta..., o kuo juos uzimti? blink.gif unsure.gif g.gif Kaip pas jus buvo ar planuojate daryti?
Gal visgi visus kartu temti? g.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzudi: 03 birželio 2004 - 22:54

Mes tam reikalui (pasifotkinimui be "senimo") skirsim apie 2 valandas. Tuo metu "senimas" vaziuos namo, isgers sampo i musu sveikata, susirinks tortus ir visa kita ir trauks i sventimo vieta. Tenais galesi "isikurti" ir ruostis jaunuju sutikimui smile.gif Manau, kad neprailgs jiems tas laikas - gales pabendrauti, susiruosti ir t.t.. thumbup.gif
Atsakyti
O mes truputi kitaip darysim biggrin.gif pamenat isorija su pelenes kurpaite? Tai va, kai jaunikis manes vaziuos ieskot, ten bus ir visas jaunimas su manimi laugh.gif , juk reikia netikru nuotaku laugh.gif tai mes sitam reikalui skiriam 2 valandas, po to, kai mane suras, tai ir pasifotkinsim biggrin.gif , o senimas, nors pas mus jo max 6 zmones, jei tevus ir kriksto tevus skaiciuot, kvieciamas tik oficialiam laikui i Rotuse. Po to mes visi plaukiosim dideliu pramoginiu laivu, tai nebus problemu net ir lietaus atveju, nes jis turi stoga, o galu gale ir sale apacioj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (hereja @ 2004 06 04, 00:57)
Mes tam reikalui (pasifotkinimui be "senimo") skirsim apie 2 valandas. Tuo metu "senimas" vaziuos namo, isgers sampo i musu sveikata, susirinks tortus ir visa kita ir trauks i sventimo vieta. Tenais galesi "isikurti" ir ruostis jaunuju sutikimui smile.gif Manau, kad neprailgs jiems tas laikas - gales pabendrauti, susiruosti ir t.t.. thumbup.gif

Tikrai... Gal neprailgs tos tris valandos..... laugh.gif
Ziuriu as jau pradedu nervintis del smulkmenu... tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
man irgi tas pats del smulkmenu, ypatingai vakare atsigulu i lova ir pradeda galvoje visokios nesamones suktis, ir kazkodel 100 proc. isitikinusi kad kazka pamirsiu ar praziopsosiu
Atsakyti
O senimas tegul stalus paruošia, valgius apsižiūri . Jei lix laiko ir paplepėti gali laugh.gif
Atsakyti
Turim baisia beda: pas mus nebus poru, tik siaip pulkas jaunimo (apie 30 zmogiuku). Gal kuri jau susidurete su atveju, kai niekaip neiseina isskirti, kas vaziuoja fotografuotis, o kas ne? Sakau gal uzteks broliu, seseru su antrom pusem ir liudininku? g.gif unsure.gif
Patarkit, ka...? sad.gif
Atsakyti
Ieva - Pieva jokia cia nebaisi beda!!!!! Mano nuomone tikrai uzteks liudininku, broliu ir seseru su antrom pusem. Kai mano sesuo tuokesi mes su vaikinu buvom liudininkais. TAi fotografuotis isvis tik keturiese vaziavom (nes daugiau nei is jaunikio nei is jaunosios puses broliu/seseru nebuvo) ir buvo thumbup.gif Na, negi visa 30 zmoniu pulka paskui save tysies... mad.gif
Atsakyti
Nagi su jaunikiu abu ir vsio thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus irgi nebus porų, bet mes tai nieko neišskirsim, ir visur važiuosim kartu, taigi ir fotografuosimės kartu, aišku, vieni daugiau, kiti mažiau, bet nepaliksim kitų svečių tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus irgi netradicines vestuves ir mes irgi neturime poru. Taciau viska labai graziai sugalvojame:
mums i baznycia rekes atvaziuoti 16,00, todel fotografuotos vaziuojame pries baznycia su jaunimu t.y. su musu draugais ir liudininkais. Visos likusios gimines ir sveciai viresni sveciai vaziuoja tiesiai i baznyca. O baznycioje po ceremonijos galesime visi nusifotografuoti. clap_1.gif
Jei nezinai kaip atrinkti ta jaunima, tiesiog pagalvok: kurie yra linksmi, kurie yra "nestabdziai". Nes gamtoj reikia linksmintis ir zmones kurie jums vienaip ar kitaip trukdo (su kuriais negalite atsipalaiduoti) tik trukdys. mad.gif

Sekmes thumbup.gif
Atsakyti
pas mus nera poru , nera ir pirsliu...tik mes , liudininkai ir siaip sveciai
tai as isivaizduoju, kad fotogtafas padaro keleta nuotrauku su sveciais ir viskas...likusios musu...o paskui tegu fotkinasi visi kitais savo fotikais...
kazkaip man atrodo nesazininga kad fotkina visus, paskui sveciai esantys tose nuotraukose tu foto neima ir jaunieji turi uz tai susimoketi ir tureti nuotraukas su kitu veidais... wink.gif
tai jaunuju svente thumbup.gif
Atsakyti