sveikos..
noreciau jungtis i jusu bury..
reikia pozityvo,kartais griezto zodzio ar taip sneku.. mazai turiu su kuo pakalbeti,arba jauciu diskomforta tai darant....
QUOTE(mur`miaw @ 2011 01 08, 19:08)

O as manau, kad protingas guls ir dar kaip guls, na o mylintis, niekada to nepadarys

http://gyvenimas.del...i.d?id=40590171
še tau, kad nori...
mergos, kokie protingi neprotingi vyrai... ne ta kryptim einam.
reikia kuo greičiau ieškot naujo partnerio.
atgal į pirmykštę bendruomenę.

mergos, kokie protingi neprotingi vyrai... ne ta kryptim einam.
reikia kuo greičiau ieškot naujo partnerio.
atgal į pirmykštę bendruomenę.
Jis man vis rašo.. skambina... aš laikausi ir ignoruoju jį... bijau,kad silpnumo akimirką paslysiu ir vėl bus "trūkt už vadžių ir vėl nuo pradžių"... Stiprybės man

QUOTE(Hunter @ 2011 01 08, 23:20)
sveikos..
reikia pozityvo,kartais griezto zodzio ar taip sneku.. mazai turiu su kuo pakalbeti,arba jauciu diskomforta tai darant....
Sveika, Hunter! Snekek su mumis, bus ir pozityvas, ir griezti zodziai

QUOTE(pienes-pukas @ 2011 01 09, 18:38)
atrodo ir noris sneket ir ne...
geda kazkokia...

issiskyrem po 9 metu kartu.. dabar juoda viskas, vienisa labai, draugai labiau buvo is jo puses tai ir liko 'prie jo', tai depresija varausi sededama viena namie...
QUOTE(Hunter @ 2011 01 09, 18:51)
issiskyrem po 9 metu kartu.. dabar juoda viskas, vienisa labai, draugai labiau buvo is jo puses tai ir liko 'prie jo', tai depresija varausi sededama viena namie...
Kokiam mieste esi? Puikiai suprantu, kaip jautiesi.. mano analogiška situacija.. beveik visi draugai iš jo pusės buvo, tad likau praktiškai viena su savim, niekam iš jų neidomu, kaip aš gyvenu, kaip jaučiuosi

O šiaip tai laikykis... laikas geriausias vaistas...

QUOTE(Eimy @ 2011 01 09, 18:53)
Kokiam mieste esi? Puikiai suprantu, kaip jautiesi.. mano analogiška situacija.. beveik visi draugai iš jo pusės buvo, tad likau praktiškai viena su savim, niekam iš jų neidomu, kaip aš gyvenu, kaip jaučiuosi
Bet niekada nevėlu praplėst pažystamų ratą

kaunas

bandau laikytis tik sunkiai sekasi, tokia nevykele jauciuos

QUOTE(Hunter @ 2011 01 09, 18:56)
Gaila aš ne Kaune..

Patikėk, ne tu nevykėlė, o jis nevykėlis, kad prarado tave

Su laiku atsiras tavęs vertas ir tave mylintis žmogus (nepaliauju tuo tikėti aš), tereikia laiko

Negraužk savęs dėl to, kas įvyko
QUOTE(Hunter @ 2011 01 09, 19:51)
atrodo ir noris sneket ir ne...
geda kazkokia...
geda kazkokia...

Man irgi buvo geda, kai vyras meiluze susirado. Atrode, dievulis uz puikybe nubaude, kad taip ilgai tokia grazi pora buvom. Ir ne vienas is jo draugu nepaskambino paklausti, kaip jauciuosi, ar pakviesti isgerti kavos. O mano draugai net nezinojo, buvo geda pasakyti. Irgi lipau sienom viena.
Bet viskas praeina, tik, deja, ne is karto. Kodel tau turetu buti geda? Papasakok daugiau.
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 01 09, 19:10)
Man irgi buvo geda, kai vyras meiluze susirado. Atrode, dievulis uz puikybe nubaude, kad taip ilgai tokia grazi pora buvom. Ir ne vienas is jo draugu nepaskambino paklausti, kaip jauciuosi, ar pakviesti isgerti kavos. O mano draugai net nezinojo, buvo geda pasakyti. Irgi lipau sienom viena.
Bet viskas praeina, tik, deja, ne is karto. Kodel tau turetu buti geda? Papasakok daugiau.
todel kad iskeite i kita
turejau iseiti is savo namu (taip-pirkta jo vardu bet...)
sukista labai daug pinigu i buiti, i daiktus,baldus..
pati nuomuojuosi kambari nes neisgaliu daugiau o jis gyvena kaip ponas sutvarkytuos namuos....
likau viena, be draugu.. pastoviai sedziu namuose.....

QUOTE(Hunter @ 2011 01 09, 20:13)
todel kad iskeite i kita
pati nuomuojuosi kambari nes neisgaliu daugiau o jis gyvena kaip ponas sutvarkytuos namuos....

Isivaizduoju, kokia slyksti tavo savijauta, bet nematau, ko tau gedytis. Gal greiciau jam turetu buti geda, kad po 9 kartu praleistu metu likai be nieko.