QUOTE(ilamka @ 2010 12 20, 23:30)
nuobodus nenuobodus,bet svarbiausia kantrybe ir tokius zmones kurie kazka daro reikia girti ir dziaugtis visai ju darbais,tai nuostabu.
Olaiva,jau labai daug neigiamos kritikos is jusu vien tik matau
Olaiva,jau labai daug neigiamos kritikos is jusu vien tik matau

uz darba ir kantrybe visom medali galima kabinti.
o va visa kita jau diskutuotina.spalva,modelis jau skonio reikalas.o atlikimas,ypac jei pardavimui,turi buti manau idealus
ilamka,prisimenu jusu nerta grazuole suknele,kur pakritikavau petuka nusmukusi.iki siol piktuma laikot?

QUOTE(stora meska @ 2010 12 21, 00:39)
Ilamka va buten del to turbut dauguma nieko ir neraso, nes jei isreiski savo nuomone tai jau vadinasi kritika. Negalima visiems viskas vienodai patikti. Kodel nenori zmones iskalusyti kitu nuomones iskarto puola jei mastai kitaip. Nu zodziu geriau patylesiu. Visas labai vertinu uz darba o rezultatas ne visada gaunasi superinis, bet visos gi tobuleja su kiekvienu darbu. Ir galbut kitu nuomones padeda pazvelgti placiau

tobulumui ribu nera,o nuo per dideliu pagyru per daug nosis kyla ir paskui jau nepamato klaideliu ir jos kartojasi ir kartojasi...
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 21, 18:29)
uz darba ir kantrybe visom medali galima kabinti.
o va visa kita jau diskutuotina.spalva,modelis jau skonio reikalas.o atlikimas,ypac jei pardavimui,turi buti manau idealus
ilamka,prisimenu jusu nerta grazuole suknele,kur pakritikavau petuka nusmukusi.iki siol piktuma laikot?
taigi kritika sveikas dalykas.tik gaila,kad ne visi moka ja priimti
tobulumui ribu nera,o nuo per dideliu pagyru per daug nosis kyla ir paskui jau nepamato klaideliu ir jos kartojasi ir kartojasi...

jokiu as pyktumu nelaikau,netoks zmogus esu>As darbus pardavineju,man kritika sveika,o siaip sitam forume manau mamytes auksarankes tiesiog nori pasigirti kokias jos turi rankeles ir kaip jos stengiasi ir manau reikia uz tai girti,kazkaip nei vienos kritikuojancios daugiau neteko pastebeti.As gal ir mazai reiskiu savo nuomone,bet jei man daiktas nepatinka tai as geriau patylesiu,kad nenumusciau kitoms upo toliau dirbti.Nes su kiekvienu padarytu darbeliu ateina ir praktika.Cia bent mano nuomone.Noreciau pasiziureti i Olaivos darbelius,kur jie ?

Papildyta:
QUOTE(ilamka @ 2010 12 21, 18:58)
jokiu as pyktumu nelaikau,netoks zmogus esu>As darbus pardavineju,man kritika sveika,o siaip sitam forume manau mamytes auksarankes tiesiog nori pasigirti kokias jos turi rankeles ir kaip jos stengiasi ir manau reikia uz tai girti,kazkaip nei vienos kritikuojancios daugiau neteko pastebeti.As gal ir mazai reiskiu savo nuomone,bet jei man daiktas nepatinka tai as geriau patylesiu,kad nenumusciau kitoms upo toliau dirbti.Nes su kiekvienu padarytu darbeliu ateina ir praktika.Cia bent mano nuomone.Noreciau pasiziureti i Olaivos darbelius,kur jie ? 

Dovanokit uz mano nuomone

Diskusija baigra

QUOTE(ilamka @ 2010 12 21, 18:00)
Papildyta:
Diskusija baigra

Papildyta:

Diskusija baigra

nemaciusi mano darbeliu? prasom keli paskutiniai

riesines

komplektukas panelei

skaros:
kitus bijau det,foto su emeilu

QUOTE(Olaiva @ 2010 12 21, 19:58)
nemaciusi mano darbeliu? prasom keli paskutiniai
riesines

riesines

nera cia ko pyktis,juk sventes

O darbeliai tikrai puikus

pataisykit zinute,istrinkit foto,nes tuoj pramoderuos
nesipykstam juk
mezgam ir per sventes

nesipykstam juk

mezgam ir per sventes

QUOTE(Olaiva @ 2010 12 21, 20:23)
pataisykit zinute,istrinkit foto,nes tuoj pramoderuos
nesipykstam juk
mezgam ir per sventes

nesipykstam juk

mezgam ir per sventes

tai jau taip megsim ir svesim

Giriames nauju sijonu 6 metuku panelei

Liemene megzta gerokai anksciau, jau ir pukelius nurankiot reikia, bet gal bus galima nesioti kartu

Liemene megzta gerokai anksciau, jau ir pukelius nurankiot reikia, bet gal bus galima nesioti kartu

briedziukai dar vis dominuoja pas dauguma