Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.14

Mezgam, neriam ir rodomės toliau

user posted image

sena tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 21 gruodžio 2010 - 16:35
Sveikos, noreciau prisijungti i mezgeju gretas smile.gif
Esu pradedancioji. Sakykite, gal zinote nuorodas, kur galima rasti mezgimo schemu pvz vaikisku megztuku ir pan. Aciu ir atsiprasau, jei ne i tema, bet kai ismegsiu - butinai parodysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2010 12 20, 23:30)
nuobodus nenuobodus,bet svarbiausia kantrybe ir tokius zmones kurie kazka daro reikia girti ir dziaugtis visai ju darbais,tai nuostabu.

Olaiva,jau labai daug neigiamos kritikos is jusu vien tik matau g.gif

uz darba ir kantrybe visom medali galima kabinti.

o va visa kita jau diskutuotina.spalva,modelis jau skonio reikalas.o atlikimas,ypac jei pardavimui,turi buti manau idealus

ilamka,prisimenu jusu nerta grazuole suknele,kur pakritikavau petuka nusmukusi.iki siol piktuma laikot? smile.gif taigi kritika sveikas dalykas.tik gaila,kad ne visi moka ja priimti unsure.gif

QUOTE(stora meska @ 2010 12 21, 00:39)
Ilamka va buten del to turbut dauguma nieko ir neraso, nes jei isreiski savo  nuomone tai jau vadinasi kritika. Negalima visiems viskas vienodai patikti. Kodel nenori zmones iskalusyti kitu nuomones iskarto puola jei mastai kitaip. Nu zodziu geriau patylesiu. Visas labai vertinu uz darba o rezultatas ne visada gaunasi superinis, bet visos gi tobuleja su kiekvienu darbu. Ir galbut kitu nuomones padeda pazvelgti placiau

drinks_cheers.gif
tobulumui ribu nera,o nuo per dideliu pagyru per daug nosis kyla ir paskui jau nepamato klaideliu ir jos kartojasi ir kartojasi...

Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 21, 18:29)
uz darba ir kantrybe visom medali galima kabinti.

o va visa kita jau diskutuotina.spalva,modelis jau skonio reikalas.o atlikimas,ypac jei pardavimui,turi buti manau idealus

ilamka,prisimenu jusu nerta grazuole suknele,kur pakritikavau petuka nusmukusi.iki siol piktuma laikot? smile.gif taigi kritika sveikas dalykas.tik gaila,kad ne visi moka ja priimti unsure.gif
drinks_cheers.gif
tobulumui ribu nera,o nuo per dideliu pagyru per daug nosis kyla ir paskui jau nepamato klaideliu ir jos kartojasi ir kartojasi...

jokiu as pyktumu nelaikau,netoks zmogus esu>As darbus pardavineju,man kritika sveika,o siaip sitam forume manau mamytes auksarankes tiesiog nori pasigirti kokias jos turi rankeles ir kaip jos stengiasi ir manau reikia uz tai girti,kazkaip nei vienos kritikuojancios daugiau neteko pastebeti.As gal ir mazai reiskiu savo nuomone,bet jei man daiktas nepatinka tai as geriau patylesiu,kad nenumusciau kitoms upo toliau dirbti.Nes su kiekvienu padarytu darbeliu ateina ir praktika.Cia bent mano nuomone.Noreciau pasiziureti i Olaivos darbelius,kur jie ? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ilamka @ 2010 12 21, 18:58)
jokiu as pyktumu nelaikau,netoks zmogus esu>As darbus pardavineju,man kritika sveika,o siaip sitam forume manau mamytes auksarankes tiesiog nori pasigirti kokias jos turi rankeles ir kaip jos stengiasi ir manau reikia uz tai girti,kazkaip nei vienos kritikuojancios daugiau neteko pastebeti.As gal ir mazai reiskiu savo nuomone,bet jei man daiktas nepatinka tai as geriau patylesiu,kad nenumusciau kitoms upo toliau dirbti.Nes su kiekvienu padarytu darbeliu ateina ir praktika.Cia bent mano nuomone.Noreciau pasiziureti i Olaivos darbelius,kur jie ? smile.gif

Dovanokit uz mano nuomone ax.gif
Diskusija baigra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2010 12 21, 18:00)
Papildyta:
Dovanokit uz mano nuomone ax.gif
Diskusija baigra  smile.gif

nemaciusi mano darbeliu? prasom keli paskutiniai biggrin.gif
riesines
user posted image
komplektukas panelei
user posted image
skaros:
user posted image
user posted image

kitus bijau det,foto su emeilu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 21, 19:58)
nemaciusi mano darbeliu? prasom keli paskutiniai biggrin.gif
riesines

kitus bijau det,foto su emeilu biggrin.gif

nera cia ko pyktis,juk sventes mirksiukas.gif
O darbeliai tikrai puikus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir prisipazinsiu nemaciau as ju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilamka: 21 gruodžio 2010 - 19:35
pataisykit zinute,istrinkit foto,nes tuoj pramoderuos biggrin.gif
nesipykstam juk wink.gif
mezgam ir per sventes bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image , user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 21, 20:23)
pataisykit zinute,istrinkit foto,nes tuoj pramoderuos biggrin.gif
nesipykstam juk wink.gif
mezgam ir per sventes bigsmile.gif

tai jau taip megsim ir svesim drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Giriames nauju sijonu 6 metuku panelei
user posted image

Liemene megzta gerokai anksciau, jau ir pukelius nurankiot reikia, bet gal bus galima nesioti kartu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2010 12 21, 20:23)

Super kokia garzi pilka suknyte wub.gif
Atsakyti
briedziukai dar vis dominuoja pas dauguma thumbup.gif
Atsakyti