O kiek alyvuogių aliejaus procentais dedat? Gali būti, kad pas jus išeina beveik vadinamas Bastilijos muilas (bastard+castile=bastile
 ) t.y. muilas, kurio didžiąją dalį sudaro alyvuogių aliejus. Pabandykit truputį pažaisti su soapcalc, būtent bandant pasiekti aukštesnius skaičius kietumo skiltyje. Greičiausiai, kad tiesiog jūsų receptas per "minkštas", aliejai nesubalansuoti.
) t.y. muilas, kurio didžiąją dalį sudaro alyvuogių aliejus. Pabandykit truputį pažaisti su soapcalc, būtent bandant pasiekti aukštesnius skaičius kietumo skiltyje. Greičiausiai, kad tiesiog jūsų receptas per "minkštas", aliejai nesubalansuoti. Kad muilas būtų kietesnis, nesisnarglėtų, greičiau džiūtų, aš mėgstu kakavos sviestą ir/arba palmių aliejų recepte. Ir apskritai naudoju nemažai sviestų ir kietų aliejų.
 
    












