Nuėjau aš vasario pradžioj užrašyti dukrytę į mokyklą, tai pasirodo viena klasė jau sukomplektuota
čia pas populiarią, išgirtą mokytoją, pasirodo jau nuo rudens ten užrašinėja. Aš tai nepergyvenu, nes vis tiek pagal gyvenamą vietą ta mokykla mums priklauso
QUOTE(mutti @ 2007 03 01, 23:38)
Nuėjau aš vasario pradžioj užrašyti dukrytę į mokyklą, tai pasirodo viena klasė jau sukomplektuota
čia pas populiarią, išgirtą mokytoją, pasirodo jau nuo rudens ten užrašinėja. Aš tai nepergyvenu, nes vis tiek pagal gyvenamą vietą ta mokykla mums priklauso 
bet pas populiarią, išgirtą mokytoją gal jau ir ne...
Aš savo bernaitį tai vasario pabaigoj užrašiau,tiesa nieko nepildžiau tik tiek,kad direktorė užsirašė ir viskas,labai nepergyvenu dėl vietų,nes mum gimnazija kieme
,bet va direktorė nuliūdino sakydama,kad gimnazijose gali nebemokyti pradinukų
,tai tada teks gerą kelią klampoti į kitą mokyklą
,na bet tikiuosi,kad manajam dar nuskils į mokyklą žingsniuoti 2 min...
QUOTE(*V* @ 2007 05 14, 17:20)
Matyt, viskas priklauso nuo mokyklos populiarumo - mes užsirašėm gal sausio mėn., bet gegužės mėnesį sužinojom, kad nepatenkam, nes ne tai mokyklai priklausom
Siandien uzrasinejau maziu i darza, pas mus darzelis pradine mokykla, tai direktore sako jau rasykit ir dukra, nors jai iki mokyklos dar 2 metai. Musu istaiga nedidele, o norinciu labai daug.
QUOTE(djoka @ 2007 05 17, 20:29)
Siandien uzrasinejau maziu i darza, pas mus darzelis pradine mokykla, tai direktore sako jau rasykit ir dukra, nors jai iki mokyklos dar 2 metai. Musu istaiga nedidele, o norinciu labai daug.
Mes dukrą 9 mėnesių į darželį užrašinėjom, nes sūnaus, keliais metais vyresnio, jau nebepriėmė ir užrašyti neleido
Dazniausiai i mokyklas priima dokumentus nuo pavasario. Pas mus kovo menesi leido tik ir tai kol susirinkom pazymas medicinines tai dar menuo praejo
Aš jau prieš mėnesį užrašiau
. Mokykloje pasakė, kad pačiu laiku atėjau, nes klasės jau pildosi.
O tai norint užrašyti į mokyklą reikia iškarto sveikatos pažymą nešti?
QUOTE(Loretute @ 2007 12 17, 13:46)
O tai norint užrašyti į mokyklą reikia iškarto sveikatos pažymą nešti?
Ne, sveikatos pažymą reikės pristatyti rugsėjį. Iš manęs paprašė tik vaiko gimimo liudijimo kopijos ir parašyti pareiškimą (kurio formą davė).