Įkraunama...
Įkraunama...

Kada reikia užrašyti vaiką į mokyklą?

Nuėjau aš vasario pradžioj užrašyti dukrytę į mokyklą, tai pasirodo viena klasė jau sukomplektuota blink.gif čia pas populiarią, išgirtą mokytoją, pasirodo jau nuo rudens ten užrašinėja. Aš tai nepergyvenu, nes vis tiek pagal gyvenamą vietą ta mokykla mums priklauso irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 03 01, 23:38)
Nuėjau aš vasario pradžioj užrašyti dukrytę į mokyklą, tai pasirodo viena klasė jau sukomplektuota  blink.gif čia pas populiarią, išgirtą mokytoją, pasirodo jau nuo rudens ten užrašinėja. Aš tai nepergyvenu, nes vis tiek pagal gyvenamą vietą ta mokykla mums priklauso  irnesakyk.gif

bet pas populiarią, išgirtą mokytoją gal jau ir ne...
Atsakyti
Aš savo bernaitį tai vasario pabaigoj užrašiau,tiesa nieko nepildžiau tik tiek,kad direktorė užsirašė ir viskas,labai nepergyvenu dėl vietų,nes mum gimnazija kieme biggrin.gif ,bet va direktorė nuliūdino sakydama,kad gimnazijose gali nebemokyti pradinukų verysad.gif ,tai tada teks gerą kelią klampoti į kitą mokyklą g.gif ,na bet tikiuosi,kad manajam dar nuskils į mokyklą žingsniuoti 2 min... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš saviškį užrašiau gegužės 3 d. - jokių problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*V* @ 2007 05 14, 17:20)
Aš saviškį užrašiau gegužės 3 d. - jokių problemų smile.gif

Matyt, viskas priklauso nuo mokyklos populiarumo - mes užsirašėm gal sausio mėn., bet gegužės mėnesį sužinojom, kad nepatenkam, nes ne tai mokyklai priklausom doh.gif Teko skubiai organizuotis registraciją "rajone". Tuomet priėmė mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien uzrasinejau maziu i darza, pas mus darzelis pradine mokykla, tai direktore sako jau rasykit ir dukra, nors jai iki mokyklos dar 2 metai. Musu istaiga nedidele, o norinciu labai daug.
Atsakyti
QUOTE(djoka @ 2007 05 17, 20:29)
Siandien uzrasinejau maziu i darza, pas mus darzelis pradine mokykla, tai direktore sako jau rasykit ir dukra, nors jai iki mokyklos dar 2 metai. Musu istaiga nedidele, o norinciu labai daug.

Mes dukrą 9 mėnesių į darželį užrašinėjom, nes sūnaus, keliais metais vyresnio, jau nebepriėmė ir užrašyti neleido doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kliukse: 17 gegužės 2007 - 23:09
Mes irgi gyvenam Alytuje, kitais metais būsim pirmokai, bet kiek girdėjau irgi prieš metus reikia parašyti prašymą į mokyklą. Tik neapsisprendžiam į kurią Sakalėlį ar Drevinuką.Nebuvau nei vienoje kol kas bet rudenį eisiu pasiklausti ar tikrai taip reikia.
Atsakyti
Dazniausiai i mokyklas priima dokumentus nuo pavasario. Pas mus kovo menesi leido tik ir tai kol susirinkom pazymas medicinines tai dar menuo praejo doh.gif
Atsakyti
Aš jau prieš mėnesį užrašiau smile.gif. Mokykloje pasakė, kad pačiu laiku atėjau, nes klasės jau pildosi.
Atsakyti
O tai norint užrašyti į mokyklą reikia iškarto sveikatos pažymą nešti?
Atsakyti
QUOTE(Loretute @ 2007 12 17, 13:46)
O tai norint užrašyti į mokyklą reikia iškarto sveikatos pažymą nešti?

Ne, sveikatos pažymą reikės pristatyti rugsėjį. Iš manęs paprašė tik vaiko gimimo liudijimo kopijos ir parašyti pareiškimą (kurio formą davė).
Atsakyti