QUOTE(stonjur1 @ 2011 01 11, 15:29)
O as jau daug metų darau toki Napaleoną
Teslai; 250gr sviesto,250gr grietines, truputi druskos,truputi citrinos sulciu ispausti,ir miltu kol nebus riebi tesla,tol minkyti,kad neliptu prie ranku. Tada padalinti tesla i vienodus gabaliukus 5-6 ir i saldytuva apie para,arba nors keleta valandų.
PERTEPIMUI 1 indelis kondencuoto pieno saldaus( virti 2 val) ir sviesto pakelis.kondencuota atsaldyta sumaisyti su sviestu,ir iskeptus lakstus (siltus dar)iskart pertepti.
Svieta sutarkuoju,viska sudedu ir minkau tesla.
GAunasi visada nerealus,ir visada gerai,lakstai gerai ir greitai iskepa,o atrodo kaip sluoksniuota tesla.
Teslai; 250gr sviesto,250gr grietines, truputi druskos,truputi citrinos sulciu ispausti,ir miltu kol nebus riebi tesla,tol minkyti,kad neliptu prie ranku. Tada padalinti tesla i vienodus gabaliukus 5-6 ir i saldytuva apie para,arba nors keleta valandų.
PERTEPIMUI 1 indelis kondencuoto pieno saldaus( virti 2 val) ir sviesto pakelis.kondencuota atsaldyta sumaisyti su sviestu,ir iskeptus lakstus (siltus dar)iskart pertepti.
Svieta sutarkuoju,viska sudedu ir minkau tesla.
GAunasi visada nerealus,ir visada gerai,lakstai gerai ir greitai iskepa,o atrodo kaip sluoksniuota tesla.
Cia gal toks tikroviskesnis napoleonas nes kiek pamenu, tai jis budavo riebokas, kaip ir cia, nes i pertepima sviesta ieina, reik pabandyt aciu
