Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 25 tema

QUOTE(Laura777 @ 2011 01 13, 13:36)
irmulia

O Ekstra pyragėliams tiktų pavyzdžiui šaldyta tešla? ax.gif


Drąsiai tinka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bossi @ 2011 01 13, 11:24)
ir ka reiskia "sviezia tesla"  mastau.gif  mastau.gif  mastau.gif  mastau.gif


maximose ar kituose PC būna šviežių produktų šaldytuvuose į rulonėlius susuktos "tešla picai" ir "šviežia tešla" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 13, 16:03)
maximose ar kituose PC būna šviežių produktų šaldytuvuose į rulonėlius susuktos "tešla picai" ir  "šviežia tešla"  mirksiukas.gif



o ji trapi, sluoksniuota, smeline, mieline? as neperku teslu blush2.gif taupau ir pati darau blush2.gif
Atsakyti
ji labiau į sluoksniuotą panaši mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(editav @ 2011 01 13, 11:44)
g.gif

O "bacpulver" tai kepimo milteliai? g.gif

taip,tai vokiski kepimo milteliai,as dedu ju visa pokeli mirksiukas.gif jus dekite kokius turite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 13, 16:45)
ji labiau į sluoksniuotą panaši  mirksiukas.gif



aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE
(irmulia @ 2011 01 12, 18:19)

* šviežios tešlos
* banano (ar kitokių vaisių)
* skystos karamelės
* griliažo (praline)


o skysta karamele,tai kas cia g.gif ,ja pasigaminti reikia ar pirkti buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miskinuke16 @ 2011 01 13, 21:57)
o skysta karamele,tai kas cia g.gif ,ja pasigaminti reikia ar pirkti buna doh.gif


galima namie pasigaminti, galima nusipirkti ( pirktinė vadinasi karamelės padažas)

Jei namie gamintis, tai yra karamelės tema: čia arba konkretus skystos karamelės receptas: čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Serbiška duonelė

user posted image

250 ml. pieno
šaukštelis cukraus
puse šaukštelio druskos
10 gr. sausų mielių
3-3.5 st. miltų
100 gr. margarino mirkymui

Į šiltą pieną įmaišyti mieles, druską cukrų ir kelis šaukštelius miltų, gerai išmaišyti ir pastatyti šiltai, kad suputotų.
Sudedame likusius miltus ir užminkome tešlą. Tešlą padaliname į tris dalis. Imame vieną dalį ir dar daliname i tris dalis, suformuojame apvalias ilgas juosteles. Ištirpiname margariną, jame gerai išmirkome tešlos juosteles ir iš jų supiname kasą, gerai užspaudžiant kraštus, dedame į kepimo formą ir pastatome dar siltai apie 20 minučių.Viršų aptepame margarinu, kiaušinio tryniu ir galima pabarstyti aguonomis, riešutais ar sezamu.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių.
Labai rekomenduoju išbandyti.
Duonelės nė nereikia pjaustyti, kiekvienas gabalėlis puikiai atsiskiria.
user posted image
recepto saltinis: cia

Atsakyti
Kepiau Karališka varškes pyragą,nuostabus,šeima be galo gyrė.Žinau kepsiu dar daug kartų.
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 14, 10:00)
Serbiška duonelė
250 ml. pieno
šaukštelis cukraus
puse šaukštelio druskos
10 gr. sausų mielių
3-3.5 st. miltų
100 gr. margarino mirkymui

Į šiltą pieną įmaišyti mieles, druską  cukrų ir kelis šaukštelius miltų, gerai išmaišyti ir pastatyti šiltai, kad suputotų.
Sudedame likusius miltus ir užminkome tešlą. Tešlą padaliname į tris dalis. Imame vieną dalį ir dar daliname i tris dalis, suformuojame apvalias ilgas juosteles. Ištirpiname margariną, jame gerai išmirkome tešlos juosteles ir iš jų supiname kasą, gerai užspaudžiant kraštus, dedame į kepimo formą ir pastatome dar siltai apie 20 minučių.Viršų  aptepame margarinu, kiaušinio tryniu ir galima pabarstyti aguonomis, riešutais ar sezamu.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių.
Labai rekomenduoju išbandyti.
Duonelės nė nereikia pjaustyti, kiekvienas gabalėlis puikiai atsiskiria.

Kaip supratau is sios teslos, gaunasi 3 duoneles, ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivir: 14 sausio 2011 - 11:37
QUOTE(vivir @ 2011 01 14, 12:36)
Kaip supratau is sios teslos, gaunasi 3 duoneles, ar ne?  g.gif

taip 4u.gif

stonjur1,smagu thumbup.gif as ir kepsiu ne karta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 14, 11:41)
taip 4u.gif

stonjur1,smagu thumbup.gif as ir kepsiu ne karta drinks_cheers.gif

Aciu uz atsakyma, savaitgali butinai reiks ismegint bigsmile.gif Nes laaabai skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti