Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 25 tema

QUOTE(Auksiuke @ 2011 02 24, 14:02)
sveikos,
gal kuri zinot, kaip pasigaminti Florentinus namie (gal ir buvo saldumynu temoj kada, bet fiziskai ner kada visko perziuret)

http://nataliuncik.b...lorentinai.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 02 24, 15:59)
Varškės - aguonų pyragas

Fantastiškas, nuostabus derinys wub.gif bigsmile.gif Noriu ir aš jo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2011 02 19, 18:28)
Papildyta:
kepiau ir as,mums irgi patiko. Kita karta kepsiu is dvigubos normos.  smile.gif  Va kokie isejo.



Fainuoliai kokie wub.gif
Atsakyti
O as vistik kepu siandien Cipciuko "Ziedeli". Paskui imesiu, kas gavosi smile.gif
Atsakyti
aciu visoms uz florentinu receptu nuorodas aciuks.gif
vyras reketuoja- reiks bandyt...
Atsakyti
Taigi, Cipciuko AGUONU-VARSKES ZIEDELIS thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 25, 13:23)


Jau kaip apetitnai atrodo wub.gif noreciau gabaliuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 02 25, 13:16)
aciu visoms uz florentinu receptu nuorodas aciuks.gif
vyras reketuoja- reiks bandyt...



Yra gi atskira Florentinų tema mirksiukas.gif http://www.supermama...howtopic=103594
Atsakyti
[quote=rugiagele26,2011 02 25, 13:23]
Taigi, Cipciuko AGUONU-VARSKES ZIEDELIS thumbup.gif

Jetau ,kaip skaniai atrodo biggrin.gif . Bet ko gero sudetinga pagamint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2011 02 25, 16:25)
Taigi, Cipciuko AGUONU-VARSKES ZIEDELIS  thumbup.gif

Jetau ,kaip skaniai atrodo biggrin.gif . Bet ko gero sudetinga pagamint? g.gif


Tikrai nesunku, galiu garantuot biggrin.gif as tik su jokiais ten svirkstais ar kuo kitu aguonu sluoksnio nepilu, o tieisog ant virsuas uzpilu ir viskas. Labai greit visi prduktai teslai susideda (gaunasi trupinukai), juos sudedi, suspaudi, tada varskes idarui visus produktus sumaisai, sudedi, tada aguonu sluoksni uzsimaisai ir uzpili, vsio smile.gif koks 15 min darbo biggrin.gif ir kepiau apie valanda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 25 vasario 2011 - 16:54
Mergikes, gal kuri kepete kada Svaiginanti torta su riesutais, radau as cia kazkurioje is temu 'Saldus receptai su nuotraukomis;. Ten recepte rasoma, kaip paruosti baltymini riesutini sluoksni - panasu i Jaunystes torto, bet raso kepti ji tik 20 min. 150C temperaturoje. As kepiau 30 ir jis man toks neiskepes atrodo, is virsaus parudaves, bet kai pirstu palieciu, tai tas pirstas smenga, kaip i putas. Uzdejau dar kepti ilgeliau, bet nesuprantu, tai kokia turi buti to iskepusio baltyminio riesutinio biskvito?
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 02 24, 15:59)
Varškės - aguonų pyragas

Issikepiau siandien pyraga, skonis fantastiskas thumbup.gif Tik va klausimas, ka ne taip dariau, kad pjaustant skiriasi aguonu ir varskes sluoksniukai? Gal per trumpai kepiau? g.gif O kepiau 35min.
Atsakyti